Cu totii avem emotii la primul sarut, dar daca el vrea sa te invete lasa-l sa faca asta. Ai incredere in el, oricum nu ti se poate intampla nimic. O sa ai emotii dar daca incerci sa nu te gandesti la asta cu siguranta va fi bine, iar iubitul tau te va intelege. Bafta!
Fii linistita, desigur ca toti avem emotii si am avut la primul sarut.Chestia e sa te lasi in voie buzele stie ce au de facut. Daca te concentrezi prea mult pe aceasta problema, nu vei savura sarutul, nu va fi de neuitat.Desigur ca si el, daca e mai mare cu un an ca tine, nu este expert in saruturi si cred ca si el are aceleas ganduri ca si tine. Lasati-va in voie dar nu prea mult sa nu cadeti pe spate. Nu exista o regula sau o procedura pentru un sarut, ci numai la atingerea buzelor sa iei tot din acel sarut, sa fie de neuitat. Pa.
Pff....si eu am 12 ani, aproape 13. Si eu sunt indragostita(nu vreau sa fiu judecata) si acum sunt intr-o relatie cu el. Sunt indragostita de el de la 11 ani etc. Dar, nu stiu de ce, am impresia ca nu prea ma iubeste, dar totusi ma iubeste. Oricum, inca nu am trecut prin experienta primului sarut, dar o prietena de a mea da. Si oricum, daca si el te iubeste pe tine, nu trebuie sa treceti direct la saruturi pasionale si nu mai stiu eu ce. Un simplu sarut mic este de ajuns sa il tii mine toata viata Cred ca primul sarut al vostru al trebui sa vina de la sine si sa fie unul mic poate pe parcurs iti vei da seama singura cum este toata treaba cu saruturile pasionale si etc
Sper ca te-am ajutat :*
Nu te mai complexa atat pentru ca iti face rau. Spune-i iubitului adevarul si el va fi incantat sa te invete si sa saruti bine, dar si eficient.
Doamne sfinte ce vad pe aici!
sa nu te descurajam? ti se pare ca daca iti spunem sa-ti vezi de scoala si de copilarie ca pana la urma ai 12 ani te descurajam?
Va veni vremea când vei fi îndrostită pentru prima oară pitico, vei vedea care e diferenţa.
Aştept un mesaj pe privat să-mi spui cum e să fi îndrăgostită.
minnie91 întreabă: