anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani... Am un regret nespus de mare ca eu sunt cea mai mare dintre surori. Mai am doar o soră. ( 10 ani). Și în fiecare seara când toată lumea se culca, eu încep să plâng urât de tot... Vreo 2 ore încontinuu, până mi se face somn. Plâng pentru ca din totdeauna mi-am dorit un frate mai mare... Dar dacă știu ca nu se va mai întampla... Ce să fac să îmi stăpânesc lacrimile? ( Chiar și în momentul asta plâng)...

20 răspunsuri:
| ishallhelpyou a răspuns:

Wow. sad sad Just. sad sad
Ti-am trimis un mesaj privat, poate e pe placul tau big grin

Răspuns utilizator avertizat
| ishallhelpyou a răspuns:

LOL, am uitat ca nu pot sa-ti dau mesaje ca nu sunt suficient de "batran" pe site happy da-mi tu un pm daca vrei tongue

| Mnup a răspuns:

Sunt pe telefon, nu merge. scrie aici ce ai de zis...

| Andreea1194 a răspuns:

Viziteaza un psiholog mai fetita. Nu mi se pare normal ca la 13 ani sa plangi pentru o chestie atat de banala. Eu am crescut singura la parinti si mi-a parut rau ca nu am avut un frate sau o sora, dar nu am plans pentru asta. Eu zic sa te bucuri de surioara ta pentru ca ai cu cine sta, vorbi, te juca si e foarte frumos sa ai o sora, cand ve-ti creste va ve-ti ajuta una pe alta va puteti imprumuta haine, machiaje, puteti vorbi despre baieti si multe alte chestii ca intre fete ...priveste partea plina a paharului. Daca ai fi avut un frate mai mare ti-ai fi dorit sa nu il ai deoarece ar fi fost sever cu tine si cand ai fi avut 16-17 ani si ai fi vrut sa fii cu un baiat sau ceva, el s-ar fi luat de tine si ar face pe fratele protector.

| pastru009 a răspuns:

Surioara ta e ceea ce ai alaturi de tine, Maddey. happy Sa ne gandim ca sunt oameni carora li s-au stins fratii sau surorile, iar ei nu s-au plans de surorile sau fratii lor. Surioara ta: incearca sa apreciezi faptul ca ea exista in viata ta si accept-o. Opreste-te din a intra in iluzii ce nu vor exista: frate sau sora mai mare. Altii care tanjensc sa aiba o surioara sau un frate (precum mi-as fi dorit si eu, dar nu mi-a fost dat) nu ii au. Sunt familii in care surorile se cearta si nu se impaca ori nu se pot intelege numai din cauza orgoliului sau a arogantei. Nu te distanta de sora ta, fiindca este o membra a familiei (presupun ca te distantezi de ea, din cauza dorintei tale de a avea o sora mai mare si imi pare ca e foarte posibil sa o respingi emotional pe cea mica; daca ma insel, atunci m-as bucura happy ). Cum am mai spus, doar bucura-te de prezenta ei si de faptul ca, poate, surioara ta, mica acum, iti va fi un camarad de viata in calea sortii tale. happy
Un sfat: lacrimile nu pot fi stapanite, tocmai fiindca ele arata o tristete emotionala coplesitoare, iar pentru a incerca sa iti stapanesti lacrimile este nefolositor, fiindca odata si odata tot te vei exterioriza plangand. Daca doresti ca lacrimile sa dispara, vindeca-ti durerea. happy

| raluk27 a răspuns:

Plangi degeaba pentru o situatie pe care nu o poti remedia. Nu ai un frate mai mare? Asta e! Daca plangi intr-una ce rezolvi?

| Mnup a răspuns:

Pastru009, nu mă distanțez de ea în niciun caz! E cea mai bună prietenă a mea...

| darrio2007 a răspuns:

Va trebui sa accepti viata asa cum este.Nu depinde de tine ca sa ai un frate mai mare. Daca toti ar fi fost ca tine populatia planetei era aproape de zero.Ai ceva probleme psihice.Nu mi-o lua in nume de rau.Ti-am spus doar adevarul.

| Doub a răspuns:

Şi copiii mor de foame în Africa.

| alexamarti a răspuns:

Daca ai un var ma mare, si esti apropiata de el, consideral pe el fratele tu, eu de exemplu ma inteleg ma bine cu varul meu decat cu fratele meu.Nu ma plange,vorbeste cu sora ta,ea o sa-ti fie mereu aproape.E mai bine cand ai o sora, poti sa vorbest cu ia ori ce, dar cu un frate, nu poti sa-i spui ori ce.Fratele meu, daca ii spun ceva despre un baiat incepe sa tipe si mai multe chiesti. Daca vrei, putem sa vorbim pe fb, imi dai tu mesaj, daca vrei sa vb.kiss

| Mnup a răspuns:

Mersi mult! Pe facebook sunt Mady Mădă. Tu?

| alexamarti a răspuns (pentru Mnup):

Deni denisa

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Nu inteleg de ce ti-ai dori un frate mai mare... Pentru mine varul meu a fost un fel de frate /partener de joaca atunci cand eram mai mic.

Daca ai atunci poti incerca...
Eu sunt singur la parinti deci nu stiu cum te simti. Eu mi-am dorit mai demult o sora mai mica sau un fratior dar acum sunt fericit intrucat am realizat ca nu trebuie sa-mi impart lucrurile cu nimeni. *Stiu, sunt egoist.*

Si eu plangeam din fel si fel de prostii pe la 13 ani. Ma gandeam la toate _____ pamantului. Atata timp cat tu si sora ta aveti ce manca, unde sta si atata timp cat nu va bate nimeni atunci e okay.

Un user mi-a spus mai demult "Unii plang intrucat nu realizeaza cat de multe lucruri au."
Ai o sora care a avut norocul sa aiba o sora mai mare.

Deci incearca sa te gandesti si la lucrurile pe care le ai, nu doar la ce nu ai.

Succes!

| Mnup a răspuns (pentru RainmakerX):

Thank you so much. star

| RainmakerX a răspuns (pentru Mnup):

Cu placere! Ma bucur ca te-am ajutat! ^w^

| soarece1234567 a răspuns:

Buna. Si eu sunt aproape in aceeasi situatie, diferenta fiind ca eu sunt singur la parinti. Si eu mi am dorit sa am un frate sau o sora cel putin de varsta mea sau chiar mai mare. Eu cel putin am intrat si intr o depresie din cauza colegilor mei, dar la tine chiar nu e cazul. Trebuie sa te stapanesti si trebuie sa realizezi cat de norocoasa esti ca o ai pe sora ta mai mica. Stiu ca e greu, in conditiile in care si eu sunt aproape in aceeasi situatie, si... tot ce pot sa zic e ca o solute ar fi sa comunici cu copii de varsta ta sau putin de tot mai mari ca sa te mai descarci ( eu asta simt cand mai da Domnu' sa nu ma ia unu la misto si sa vorbeasca cu mine serios). Alta solutie ar fi sa deschizi ochii si mai mult si sa realizezi cat norocoasa esti ca vei avea langa tine, pe viitor, o sora. Sper ca te am ajutat si... sunt alaturi de tine. happy

| Gheorghe_Ema_1991 a răspuns:

Pai trebuie sa fii mandra ca ai o sora... când o sa fiți mari o sa ai un sprijin o sa poți sa ai încredere în ea... dar de ce îti dorești așa mult un frate mai mare?

| Mnup a răspuns:

Mersi mult, șoarece. :* happy

| Mnup a răspuns:

Ema, îmi doresc așa mult un frate mai mare pentru ca nu știu cum e să ai un frate mai mare.Și voiam să știu...