în loc să-ți explice să-ți spună ca tot omul ce ai pățit de ai venit atât de târziu acasă Sâte întreb dacă ești bine și de ce ai venit atâta de târziu el te ia la bătaia pentru 10 minute întârziate de aicia poți vedea cât de psihopați poți fi uni părinți doar că ai întârziată 10 minute te ia la bătaie...
Ăștia nu-s părinți nu știu nici eu sigur ce-i cu ei ces da nu-s părinți Adevărați.
Eu nu-i înțeleg pe oamenii ăștia să-ți bați așa copilul din orice Prostie Dumnezeu să-i vadă... Parcă sunteți dușmani lor nu copii lor să-ți crești copilul de când este bebeluși și când crește mai mare să-l bați "oamenii* retardați bolnavi mintali...
"acum 46 minute | NicoletaNico555 a întrebat:
Am 17 ani mama e plecată la muncă iar tata ma bate şi daca întârzi 10 minute el vrea să vin la ora fixa acasă i-am zis la mama şi a zis ca o să mă ia la ea.Vi se pare normal să mă bată la 17 ani?"
In primul rand tu esti vinovata ca nu asculti de tatal tau si nu faci ce trebuie, asdar meriti a fii pedepsita, dar NU cu bataia ci cu o pedeapsa serioasa ( inchisul in casa, sau luatul telefonului), fiindca nu este normal sa faci ce vrei tu, in special daca tatal tau ti-a cerut sa fii in casa la o anumita ora si tu nu vreo sa asculti de el.
Daca ai stii emotiile lui cand intarzii, prin ce trece? Ai intelege cu siguranță ca asa isi manifesta toate gândurile negre pe care si le-a facut pana ai intrat pe usa.
Bineînțeles ca violenta fizica si verbala nu sunt o solutie dar el nu stiecsa se exprime sa ti spuna ca i se face rau cand te stie afara in mijlocul unor potențiale pericole.
Poate daca ti ar explica prin cate ai putea trece daca nu esti responsabila, cu subiect si predicat ai respecta acea ora de venire acasa.
Deocamdată esti in custodia lui si trebuie sa respecti programul impus, dupa 18 ani poti sa te arunci singura in cusca cu lei, alegerea ta.
Nu sunt de acord cu metoda lui dar este bine a ai un parinte care sa aiba grija de tine.
Stii cate fete sunt rapite, sechestrate, maltratate sau se indragostesc de un lover boy care profita de faptul ca sunt vulnerabile si nimeni sa aiba grija de ele?
Tatăl tau a ales cea mai oribila metoda, metoda comunicării era mai eficienta.
Ai fi invatat sa ai discernamant si poate ajungeai chiar mai devreme acasa.
Pentru ca respectai grija lui si toate starile care l trec cand esti afara.
Dar mai ai putin si vei avea ocazia sa fii independenta.
Toate cele bune si ai grija la anturaj❤️
Poți reclama la Politie comportamentul asta ABUZIV! Grija unui părinte pentru copil NU justifica BATAIA! Ceri ordin de protecție provizoriu!
Oameni cu IQ cât numărul de la picior! As face lagar special pentru asemenea " specimene "! Pusi la spart pietre 14 ore pe zi cu baros și târnăcop! Brute retardate!
Mergi la Medic Legist și ceri certificat medico-legal dacă sunt urme de lovire! Apoi la Politie și depui reclamatie! Sa fie bruta chemata sa dea niște " extemporale " poate se potolește! Lipsa ta de reacție va duce pe viitor sa facă chestii mai GRAVE! AI Grija de tine!