Faptul că nu ai avut niciun iubit în sensul intim nu înseamnă că ceva e în neregulă cu tine, neapărat.
Faptul că nu te-a sărutat nimeni înseamnă că e ceva în neregulă cu viaţa ta socială (iarăşi, nu cu tine).
În orice caz, nu mai arăta disperare şi fii mai relaxată. Coroborează asta cu ceva mai mult ieşit din casă şi nu-i stres. Va veni şi timpul tău.
Succes.
Eu nu am sarutat nici o femeie pina la 30 de ani, si sunt un om normal. Stai linistita, ai timp sa iti faci si prieten, ca doar ai viata inainte.
Parerea mea este ca nu trebuie sa-ti faci probleme, de dragoste nu poti scapa toate la timpul lor.
Nu trebuie sa-ti faci probleme datorita acestui fapt. Probabil ai fost preucupata de problemele scolare si nu ai avut timp de asa ceva. Eu cred ca esti un om normal si trebuie sa ai incredere in tine.
Nu e nimic grav.Vei avea destul timp sa-ti complice viata baietii.Si crede-ma iti va fi dor de perioada asta
Stai linistita...toate la timpul lor. Intr-o zi vei observa, ca ai prea mult din ceea ce ti-ai dorit si sunt sigura ca vei merita pe deplin. Nu este nimic in neregula cu tine, esti tanara, frumoasa, dar cred ca studiul te preocupa mai mult decat un prieten\iubit. In orice caz, nu accepta orice persoana sa-ti fie iubit, gandeste-te mai intai daca TE MERITA, acesta sa-ti fie motto-ul in viata si ai mare grija in alegerea prietenelor, dar mai bine sa nu ai, sunt imprevizibile in ceea ce priveste intelesul corect al cuvantului "prietenie" si iti pot face surprize negative, cand nici nu te-astepti. Sa ai o primavara frumoasa!
La mine primul sarut a fost la 18 ani(am zis ca nu o sa se mai intample niciodata) si ma gandeam ca o sa ma fac de cacao dar m-am lasat purtata de val si el m-a intrebat:cine te-a invatat sa saruti atat de bine?
Parerea mea e ca esti foarte normala in comparatie cu cele care si-au inceput viata sexuala de la 13-14 ani! Sau na au cunoscut arta sarutului de la varste fragede.
Scumpa nu esti singura eu am 20 de ani si sunt in situatia ta si mi-am gasit perechea tocmai acum toate la timpul lor:*
Esti o raritate ,unele fete deja la 12 ani au iubiti se saruta...si altele ^&*^&%^^%*)
Stai linistita,baietii isi doresc o fata care nu a mai avut iubit si in curand vei fi asaltata.
Pana atunci iti recomand sa te uiti la filmul asta: http://www.filmealese.com/the-40-year-old-virgin-2005/
nu e aceelasi caz ca al tau dar pe aceeasi tema!
Esti o raritate, unele fete deja la 12 ani au iubiti se saruta...si altele ^&*^&%^^%*)
Stai linistita, baietii isi doresc o fata care nu a mai avut iubit si in curand vei fi asaltata.
Pana atunci iti recomand sa te uiti la filmul asta: http://www.filmealese.com/the-40-year-old-virgin-2005/
nu e acelasi caz ca al tau dar pe aceeasi tema!
Esti o raritate, eu zic sa continui asa pina cind te vei casatori.In schimb fi atenta cu hormoni daca se infierbinta racorestei putin. O femeie adevarata este cea care se culca cu un singur barbat.
Buna!`Te inseli, tu n-ai nimic.Probabil ca te intrebi asta si din cauza faptului ca poate nu iesi si tu cu prietenii la un suc pentru a mai socializa, nu te duci pe la vreo expozitie importanta pentru a cunoaste oameni...conteaza si lucrurile astea.
Nu ai nicio problema si crede-ma ca n-are rost sa te framanti pentru asemenea subiecte.
Sfatul meu pentru a-ti rezolva problema:CALATORESTE MULT SI SOCIALIZEAZA!`
Nu, stai calma. E ok. Poate nu ai gasit tipul potrivit pentru tine. Toate la timpul lor, iar cand ai sa te indragostesti...nu ai sa mai scapi. Mult succes.
Nu, logic e mai bine asa, ai toata viata inainte pentru asa ceva totul e ok stai linistita
Nu este nimic in neregula cu tine, toate la timpul lor, soarele va rasari si pe strada ta "Succesuri"
Nici macar sarutat? hmm.ar trebui sa te uiti in interiorul tau si vezi daca e ceva gresit sau nu.bafta :*
Poi parerea mea e ca ai o problema destul de grava. Adica eu am 12 ani, am iubit, m-am sarutat si am si rezultate bune la scoala. Incearca sa mai iesi si tu prin lume la "agatat"
Nu este nimic in neregula cu tine, esti o persoana normala, multi/multe sunt in situatia ta. Dar nu este un motiv pentru care sa iti faci probleme. Nu ai gasit persoana potrivita si de aceea, oricum o sa vezi ca o sa fie bine si o gasesti acea persoana potrivita care te va iubi .
Mult succes in continuare!