anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si inca nu am avut niciun iubit, nici macar nu m-am sarutat. Credeti ca este ceva in neregula cu mine? worried

42 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Faptul că nu ai avut niciun iubit în sensul intim nu înseamnă că ceva e în neregulă cu tine, neapărat.
Faptul că nu te-a sărutat nimeni înseamnă că e ceva în neregulă cu viaţa ta socială (iarăşi, nu cu tine).
În orice caz, nu mai arăta disperare şi fii mai relaxată. Coroborează asta cu ceva mai mult ieşit din casă şi nu-i stres. Va veni şi timpul tău.

Succes.

| cristi202 a răspuns:

Eu nu am sarutat nici o femeie pina la 30 de ani, si sunt un om normal. Stai linistita, ai timp sa iti faci si prieten, ca doar ai viata inainte.

mira
| mira a răspuns:

Fii linistita. Timpul tau se apropie.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie sa-ti faci probleme, de dragoste nu poti scapa toate la timpul lor.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci probleme datorita acestui fapt. Probabil ai fost preucupata de problemele scolare si nu ai avut timp de asa ceva. Eu cred ca esti un om normal si trebuie sa ai incredere in tine.

| Razvan a răspuns:

Nu e nimic grav.Vei avea destul timp sa-ti complice viata baietii.Si crede-ma iti va fi dor de perioada astahee hee

| elena a răspuns:

Stai linistita...toate la timpul lor. Intr-o zi vei observa, ca ai prea mult din ceea ce ti-ai dorit si sunt sigura ca vei merita pe deplin. Nu este nimic in neregula cu tine, esti tanara, frumoasa, dar cred ca studiul te preocupa mai mult decat un prieten\iubit. In orice caz, nu accepta orice persoana sa-ti fie iubit, gandeste-te mai intai daca TE MERITA, acesta sa-ti fie motto-ul in viata si ai mare grija in alegerea prietenelor, dar mai bine sa nu ai, sunt imprevizibile in ceea ce priveste intelesul corect al cuvantului "prietenie" si iti pot face surprize negative, cand nici nu te-astepti. Sa ai o primavara frumoasa!

| kaya a răspuns:

La mine primul sarut a fost la 18 ani(am zis ca nu o sa se mai intample niciodata) happy si ma gandeam ca o sa ma fac de cacao dar m-am lasat purtata de val si el m-a intrebat:cine te-a invatat sa saruti atat de bine?laughing

| Good Cat a răspuns:

Parerea mea e ca esti foarte normala in comparatie cu cele care si-au inceput viata sexuala de la 13-14 ani! Sau na au cunoscut arta sarutului de la varste fragede.

| miauu a răspuns:

Toate la timpul lor

hee hee

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Scumpa nu esti singura eu am 20 de ani si sunt in situatia ta si mi-am gasit perechea tocmai acum toate la timpul lor:*

| waXonwaXoff a răspuns:

Esti o raritate ,unele fete deja la 12 ani au iubiti se saruta...si altele ^&*^&%^^%*)

Stai linistita,baietii isi doresc o fata care nu a mai avut iubit si in curand vei fi asaltata.

Pana atunci iti recomand sa te uiti la filmul asta: http://www.filmealese.com/the-40-year-old-virgin-2005/

nu e aceelasi caz ca al tau dar pe aceeasi tema!

| waXonwaXoff a răspuns:

Esti o raritate, unele fete deja la 12 ani au iubiti se saruta...si altele ^&*^&%^^%*)

Stai linistita, baietii isi doresc o fata care nu a mai avut iubit si in curand vei fi asaltata.

Pana atunci iti recomand sa te uiti la filmul asta: http://www.filmealese.com/the-40-year-old-virgin-2005/

nu e acelasi caz ca al tau dar pe aceeasi tema!

| BeT a răspuns:

Esti o raritate, eu zic sa continui asa pina cind te vei casatori.In schimb fi atenta cu hormoni daca se infierbinta racorestei putin. O femeie adevarata este cea care se culca cu un singur barbat.

| liongirl a răspuns:

Buna!`Te inseli, tu n-ai nimic.Probabil ca te intrebi asta si din cauza faptului ca poate nu iesi si tu cu prietenii la un suc pentru a mai socializa, nu te duci pe la vreo expozitie importanta pentru a cunoaste oameni...conteaza si lucrurile astea.
Nu ai nicio problema si crede-ma ca n-are rost sa te framanti pentru asemenea subiecte.
Sfatul meu pentru a-ti rezolva problema:CALATORESTE MULT SI SOCIALIZEAZA!`happy

| mcrenma a răspuns:

Stai calma, nu e nimic anormal, ai timp destul pentru asta.

| Nico_9876 a răspuns:

Nu, stai calma. E ok. Poate nu ai gasit tipul potrivit pentru tinewinking. Toate la timpul lor, iar cand ai sa te indragostesti...nu ai sa mai scapi.tongue Mult succes.

| raisa1993maria a răspuns:

Nu, logichappy e mai bine asa, ai toata viata inainte pentru asa cevahappy totul e ok stai linistita

| OanaG a răspuns:

Ai sa ai timp.

| bblock69 a răspuns:

Nu...nu este nimic in neregula cu tine!
Iubitii vin la momentul potrivit!

| johnny_1840 a răspuns:

Ok daca vrei te sarut eu sa-ti arat cum se facewinking

| mutzy211 a răspuns:

Nu este nimic in neregula cu tine, toate la timpul lor, soarele va rasari si pe strada ta tongue "Succesuri"

| Gabriela01 a răspuns:

Nici macar sarutat? hmm.ar trebui sa te uiti in interiorul tau si vezi daca e ceva gresit sau nu.bafta :*

| rotrezestete a răspuns:

Da, prea multe raspunsuri poate sa insemne ca e ceva in neregula

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Eu am 15 ani[fac 16 in august] si sunt la fel ca tine.

| HardcoreCountry a răspuns:

Poi parerea mea e ca ai o problema destul de grava. Adica eu am 12 ani, am iubit, m-am sarutat si am si rezultate bune la scoala. Incearca sa mai iesi si tu prin lume la "agatat"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te intrebi inseamna ca este ceva, de ce nu te-a sarutat nimeni?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred. dar hai sa-ti spun parerea unui om mai batran decat mine. daca o femeie nu se marita pana la 30 de ani, ori e urata, ori bolnava, ori e proasta. tu de abia ai 17.esti la inceput de drum, deci ...sa fii iubita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atit pot sa-ti spun; Ai sa raspunzi fara sa-ti dai seama cu aceeasi salbaticie barbatului care te va dori. N-ai sa gindesti nimic, ai s-o faci pur si simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este nimic in neregula cu tine, esti o persoana normala, multi/multe sunt in situatia ta. Dar nu este un motiv pentru care sa iti faci probleme. Nu ai gasit persoana potrivita si de aceea, oricum o sa vezi ca o sa fie bine si o gasesti acea persoana potrivita care te va iubi happy.
Mult succes in continuare!