anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si inca nu am avut niciun iubit, nici macar nu m-am sarutat. Credeti ca este ceva in neregula cu mine? worried

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e nimic in neregula cu tine.Stai linistita.Eu zic sa nu te grabesti pentru ca totul va veni de la sinewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Don't worry! Time is near.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e nimic in neregula, eu am avut parte de primul sarut, la 18 ani asadar nu trebuie ca asta sa fie o preocupare, esti tanara nu e tarziu niciodata pentru primul sarut sau prima iubire, toate vin la momentul potrivit si nu uita ca, nimic in viata nu e intamplator!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca e ceva in neregula cu tine, dar ar fi trebuit sa ne dai mai multe detalii.Adica: iesi de obicei in oras/club/parc, sau daca nu, ce faci in timpul liber?>:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ai cautat ceia ceti trebuie?

| medex3 a răspuns:

Sa nu te grabesti.Lasa toti imbeciliilaughing) de pe drum. Pune mana pe cel care iti demondtreaza ca esti unicawinking

| Andreia1 a răspuns:

Stai linisita! toate la timpul lor, nu'ti pierde speranta.

| blondix_2927 a răspuns:

Nu o lua asa...gandeste-te ca nu ai avut iubit pentru ca nu te merita nimeni. dar nimic sa spui ca e ceva cu tine...ai o viata inainte, bine si in unele cazuri depinde si de parinti si de faptul cum arati.

| AnnieWTF a răspuns:

Da la poza da

| robytaroby a răspuns:

Eu la 10 l-am primit(deci gandeste), si dupa aceea am mai avut alte 50... 60 nu mai stiu exact

| lory_8483 a răspuns:

Nu toate fete au noroc in dragostebig grin

| mrcatalinut a răspuns:

Deloc esti asa cum trebuie sa fi