Incearca sa le povestesti parintilor tai situatia ca si cum s-ar fi intamplat unui prieten si vezi ce parere au, eventual intreaba-i si pe ei ce parere au, ce ar trebui sa faca prietenul respectiv. oamenii sunt mai ingaduitori cand e vorba de altii de obicei si pe urma intreaba-i ce-ar zice daca ai fi tu in acea situatie, si atunci vezi ce poti sa faci cu ei. oricum, situatia a ca din filme, dar poate nu ar trebui sa te grabesti cu casatoria, puteti sta impreuna un timp fara sa va casatoriti, sa vedeti amandoi cum e viata impreuna
Esti sigur ca asta vrei sa faci? Adica, poate este o persoana extraordinara si ti la ea, dar e cam devreme la 19 ani. Puteti avea o relatie, o poti ajuta cu copilul. Incearca sa nu o lasi sa profite de tine, doar pentru ca doresti sa ii fi alaturi. Spune-le parintilor tai, ca vrei sa ai o relatie cu o fata, explica-le ce calitati are si cat de mult ti la ea si de-abia dupa aceea...ca are si copil.
Fa ce crezi tu ca e mai bine... daca o iubesti, inseamna ca trebuie sa o accepti asa cu copil cu tot si sa l iubesti ca si cum ar fi al tau
Practic esti chiar tu un...copil inca! chiar daca ai 19 ani! nu o spun ca sa te simti jignit cumva dar asta e adevarul si ti-o spun din propria-mi experienta! esti prea tanar sa te "inhami" la cresterea unui copil ( care nu e al tau ) si la a-ti oferi dragostea unei femei care zic eu nu te merita iar in viitor cu siguranta te va dezamagi! nu fa aceasta prostie pentru a regreta mai tarziu. imi dau seama ca tu ai un suflet mult prea bun ca sa suferi mai incolo pentru o greseala datorata lipsei de experienta pe care o ai la varsta asta! stiu ca nu e raspunsul pe care l-ai asteptat dar... mai gandeste-te mai sfatuieste-te cu oameni cu mai multa experienta de viata pentru ca eu am senzatia ca tu doar crezi ca o iubesti.
Hey.Parerea mea e sa le spui cat mai curand, incepe prin a povesti despre relatia ta cu respectiva si spune-le ca o iubesti, ei chiar daca vor fii suparati pe tine o perioada le va trece, iti garantez eu numai ca gandeste-te bine inainte de a lua o decizie finala in privinta iubitei tale, daca ea nu a vrut o relatie serioasa si acum ca se afla la greu se agata de tine nu cumva te foloseste? oricum sa fii fericit iti doresc