| Prince_Pyckolo_1992 a întrebat:

Am 21 ani, 185 cm si 76 kg, am avut 82 dar am slabit putin cate putin pana la 72, acum am mai pus 4 dar nu ammai reusit sa mai urc in greutate, cum credeti ca ar trebui sarocedez sa mai iau in greutate ( mananc normal nu fac exces nu vreau sa am probleme de sanatate, vreau doar sa mai iau niste kg) astept sfaturi, multumesc!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti foarte bine asa.Cu cresterea in greutate pot apare in timp si probleme de sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei tu ca la 21 de ani sa fii asa de gras? Nu este sanatos.

| IREros a răspuns (pentru anonim_4396):

La 1.85 si 76 kg e "asa gras"? gras e daca are 100 nu 76, si 90 e bun pentru inaltimea lui. Dar na, atatia oameni, atatea gusturi, atatea pareri. Eu unul cand vad pe strada baieti cu freza din aia mamasita, cizme (mai nou e la moda si pentru baieti), slabi vai de capul lui dar totusi isi au blugi mulati pe gamble si le atarna la fund parca s-au **** pe ei, imi vine greata. Dar asta e generatia noua, si ceilalti mai mari se uitau la fel mine. In orice caz 76 la 1.85 mi se pare putin mai slab. Toti idiotii o ard cu esti gras esti bolnav, esti bolnav cand esti obez nu daca ai putina grasime pe tine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru IREros):

Ia in calcul si virsta! Daca la 21 de ani trebuie sa aiba 90kg (Dumnezeule mare!) cit ar putea sa aiba la 45-50 de ani?
Cit despre gusturile vestimentare, asta e alta poveste. Nici mie nu-mi plac cei care-si pierd pantalonii, nepieptanatii, etc.

| BSwwatch a răspuns:

Inaltime 1.85 greutatea ideala pentru aceasta inaltime este 85 Kg, greutatea normala se calculeaza in raprt cu inaltimea, 1.63=63 kg 1.75=75 kg, sper ca ai inteles, dar esti bine, consitutie atletica, perfect!

| DiazAndreea a răspuns:

Nu esti slab, mai bine ar trebui sa mergi la o sala, sa mananci sanatos, adica mancare pregatita acasa, fara fast food si bauturi carbogazoase. pastele ingrasa, orezul. daca o sa mergi la sala o sa ti se aseze kg frumos:*

| StonemAlly a răspuns:

Sport ca sa te mentii si masa de 3 ori pe zi plus o gustare dup-amiaza[fructe] O sa ajungi la greutatea pe care trebuie sa o ai. Desi nu mi se pare ca ai fi prea slabhappy

| Corrynaa a răspuns:

Aar trebui daca vrei sa te mai ingrasi sa mananci seara mai mult si sa faci mai putin sport...