Esti foarte bine asa.Cu cresterea in greutate pot apare in timp si probleme de sanatate.
Sport ca sa te mentii si masa de 3 ori pe zi plus o gustare dup-amiaza[fructe] O sa ajungi la greutatea pe care trebuie sa o ai. Desi nu mi se pare ca ai fi prea slab
Aar trebui daca vrei sa te mai ingrasi sa mananci seara mai mult si sa faci mai putin sport...
La 1.85 si 76 kg e "asa gras"? gras e daca are 100 nu 76, si 90 e bun pentru inaltimea lui. Dar na, atatia oameni, atatea gusturi, atatea pareri. Eu unul cand vad pe strada baieti cu freza din aia mamasita, cizme (mai nou e la moda si pentru baieti), slabi vai de capul lui dar totusi isi au blugi mulati pe gamble si le atarna la fund parca s-au **** pe ei, imi vine greata. Dar asta e generatia noua, si ceilalti mai mari se uitau la fel mine. In orice caz 76 la 1.85 mi se pare putin mai slab. Toti idiotii o ard cu esti gras esti bolnav, esti bolnav cand esti obez nu daca ai putina grasime pe tine.
Ia in calcul si virsta! Daca la 21 de ani trebuie sa aiba 90kg (Dumnezeule mare!) cit ar putea sa aiba la 45-50 de ani?
Cit despre gusturile vestimentare, asta e alta poveste. Nici mie nu-mi plac cei care-si pierd pantalonii, nepieptanatii, etc.
Nu esti slab, mai bine ar trebui sa mergi la o sala, sa mananci sanatos, adica mancare pregatita acasa, fara fast food si bauturi carbogazoase. pastele ingrasa, orezul. daca o sa mergi la sala o sa ti se aseze kg frumos:*
Inaltime 1.85 greutatea ideala pentru aceasta inaltime este 85 Kg, greutatea normala se calculeaza in raprt cu inaltimea, 1.63=63 kg 1.75=75 kg, sper ca ai inteles, dar esti bine, consitutie atletica, perfect!