Cred ca e timpul sa zbori din cuibul ala.Nu lasa parintii sa iti taie aripile de pe acum.
Ce ai facut pana la 25 de ani de inca locuiești cu părinții? Si ma gandesc ca fața avea 15 ani când v ati intalnit voi. Este gresit, i ai luat copilăria, este inca un copil, o minoră.Si nu o sa faci nimic cu ea pana la 18 ani daca nu vrei sa ajungi la pușcărie dat in gat de propria mamă. Ce o sa faci cu ea? Îi cumperi haine sa meargă la liceu? E păcat, daca o iubesti cu adevarat o aștepți până la 18 ani macar.Las o sa isi trăiască viața. Diferenta dintre voi e mare si relatia o sa devina toxică, probabil e imatura si nu poate vedea situația atât de clar cat ar trebui sa o vada.
Ba baiatule, e cam riscant, e minora si diferenta e destul de mare. Alta de varsta ta nu gaseai? parintii tai cumva fac ce e corect cand iti zic ca e prea mica de tine, dar pe de alta parte tu la 25 de ani inca faci ce zic ei?
Măi frate câte relații am văzut de genul asta fericiți și nu au avut probleme. Nu mai mie îmi sare lumea în cap...
E ciudat oricum ai da-o, dar alta de seama ta de ce n-ai gasit?
Poti sa-ti vezi de relatia cu ea, ca nu se intampla nimic. Nici o lege nu te pedepseste pentru ca iubesti o minora peste 15 ani. Singurul lucru care este pedepsit de lege este o relatie sexuala produsa ca urmare a constrangerii de orice fel, inclusiv prin promisiune de luare in casatorie.
Parintii tai nu au de-a face cu tine. Singurii care pot avea un cuvant de spus sunt parintii fetei. Dar nici ei nu pot sa-ti interzica sa te vezi cu fata si sa discuti cu ea.
Daca treaba cu parintii este asa, aplica principiul: asculti ce zic ei si faci ce vrei tu.
Cel mai retardat site, toti prostii isi dau cu parerea.Stai un pic, acum cateva generatii cand oamenii se casatoreau la 15-16 ani, atunci era ok, dar cum el are relatie cu o fata de 17 vezi doamne e un pervers si un pedofil. Daca o iubesti frate sincer nu asculta de parerea nimanui si fa-ti un viitor cu ea,daca vrei sa profiti,desi din intrebarea ta,nu pari genul,atunci eu zic sa o lasi mai moale.
Cica psihopat,politie,ba frate,ce lume e asta? Daca fata il place si el o place pe fata,care-i problema aia mai are un pic si e majora,el sta cu parintii,abia acum intra in viata de adult,eu zic sa te maturizezi si sa nu mai asculti de nimeni si sa faci ce crezi tu ca e corect in inima ta, cauta-ti de munca, daca o iubesti, sustine-ti partenera, nu lasa oamenii astia sa-ti intre in cap, imi amintesc cand aveam si eu 17 si i-am lasat pe toti sa imi intre in cap si sa isi bata joc de mintea mea frageda,frate fa-ti un viitor, traieste-ti viata, iubeste-ti femeia, cauta sa fi cat mai independent si nu mai asculta toti papagalii.
Sfatul meu e daca o iubesti sa o iubesti in continuare, daca trebuie sa astepti pana e majora ca sa fie totul "curat", dar nu lasa niste oameni nepasatori sa-ti intre in cap.Ok?
Ba frate,ti-o zic cat mai simplu,daca o iubesti pe bune,iubeste-o in continuare si nu asculta de vocile exterioare,daca in schimb esti un profitor si ai vazut-o mai mica si zici ca poti sa faci ce vrei cu ea,eu zic ca e gresit sa-ti bati joc de un suflet fraged,foarte gresit, in concluzie tine de tine si de ce intentie exista in spatele relatiei, vrei ceva serios sau vrei sa te joci cu ea, eu zic ca iubirea conteaza si daca exista continua relatia daca nu, e mai bine s-o rupi de pe acum.
Greseala ta a fost ca le-ai zis ca nu are peste 18 ani, trebuia sa zici ca are 18 ani si ceva, ca doar nu o controla la buletin! Cum au aflat ca e minora?
Vede-te pe ascuns pana face 18 ani, fi baiat destept sa nu te prinda, cand te duci undeva, la munca, la ceva, va vedeti, zici ca iesi cu baietii, pui nr ei de telefon cu nume de baiat, te descurci tu.
Pui un prieten sa zica ca da, vi la el sa va intalniti sa mergeti in oras, sau ca te duci la el in vizita, etc, daca intreaba mama ta si vrea sa verifice.
Si pana la urma ai 25 ani, ia servici si muta-te, ce stai cu parintii care nu te suporta vad?!
Si pe ce baza zici ca e troll?! Si daca ea are 16 ani ce? N-are nimic, ce mi-e 18 si o luna, ce mi-e 16, lasa ca multe de la 14 ani arata a femei in toata regula si stiu mai multe ca un adult, sunt versate de nu se poate.
Nu e normla nu e bine atâta pot spune in rest este viața voastră alegerile voastre nu te judec
Tu nu trebuia să spui nimănui că ai o relație. Apoi nu trebuia să le dai detalii dacă aflau de relație.
Legea nu te condamnă dacă vorbești cu o minoră; te condamnă dacă te culci cu ea.
Mama a avut 16 ai si tata 23 cand s au cunoscut, si sunt casatoriti de 20 de ani.
Chiar roag-o pe mumă-ta sa meargă la poliție, să o ia ăia la mișto pentru că nu e nimic ilegal în relația ta.
Și în plus, ia-ți un job și mută-te!
E cam mare diferența, nu neapărat numărul anilor cât de mentalitate. Ea acum creste tu deja ești matur, o sa gândiți diferit. Dacă și tu ești mai copilăros, înțelegător ar putea sa meargă. Părinții tăi nu trebuie sa știe neapărat ce faci tu adică eu nu ai de unde să afle cu cine te întâlnești tu dar cred ca ei se comporta asa spre binele tău. Și mie mi se pare ca o fata de 17 ani mai trebuie sa copilăresca puțin pana sa aibă o relație serioasa, depinde cum ești tu și ce așteptări ai de la ea.
Pai de ce n-ar recunoaste? Si eu am recunoscut multe negative, dar nu-s troll. Uite eu am o depresie mai netratabila, nu pot lucra si m-au ajutat parintii pana acu la 43 ani adica stau pe banii lor, uite ce nu mi-e rusine sa recunosc, stai si eu cu ei, doar ca ma inteleg f bine cu ei.
Sunt oameni care inca stau cu parintii si sunt dependenti de ei, sunt mai vulnerabili psihic, au probleme psihologice, altfel era de mult plecat la viata lui.
Man încearcă sa te calmezi. Maica-ta nu prea are ce sa îți facă asa ca încearcă sa nu mai bagi în seama tot ce spune. Pana una alta ii poți spune mamei tale ca s-a despărțit fata de tine, o sa îți facă o lectura ceva de genu " ți-am zis eu" și după scapi. Pe urma tu îți continui frumos relația și te vezi cu ea fără să știe ai tai. După aia poți să te concentrezi pe relație și vezi ce iese.
App. Să-mi bag picioarele ce e în comentarii, parca oamenii îs din ce în ce mai bătuți în cap, ma jur. Unu te face troll, altul pedofil, alt idiot îți zice sa te sinucizi... Se duce pe maciuca lumea
Nu e problema, stai linistit, nu are de ce sa-i fie rusine, nu e o rusine sa ai o problema si nu sta nimeni sa il caute pe net pentru asta, la puscarie ajungi daca sunt dovezi palpabile, nu asa simplu. De aia si a postat. Nu e sigur troll, stiu multe cazuri asa unde parintii se poarta f urat cu copiii si le interzic multe absurd, inclusiv si relatii intre doi adulti! Doar ca nu le convine lor partenerul ala.
Si tot asa stiu care stau cu parintii si la 30 ani si sunt dependenti psihologic de ei, si ii manipuleaza cum vor ei, ca oamenii au probleme psihologice si nu se pot desprinde de parinti.
La cum se plange pe un site ca nu-l lasa mami si tati sa vorbeasca cu o fata, nu pare sa fie vreo diferenta de mentalitate intre ei.