Da, ziceam ca idee ca nu e o problema daca si-a postat problema, si ca a vb f serios.
O sa faci si sex, ca doar nu o sa stai nef 1-2 ani, ce naiba! E absurd, ai si tu nevoi, sau faci singur ori cu alta, ori la ccurve, depinde.
De ce nu te muti din casa parintilor tai daca spui ca traiesti asa de greu? muta-te undeva cu chirie si angajeaza-te iar daca ai deja servici cu un salariu decent, pe atat mai bine, pe de o parte atat parintii tai cat si parintii acelei fete au dreptate, nu e normal din punctul meu de vedere sa ai o relatie cu o minora, deci parintii ei au tot dreptul sa hotarasca ce este bine sau ce este rau pentru ea iar daca ei cred ca e prea devreme sa aiba o relatie cu tine atunci nu poti face nimic altceva decat sa respecti decizia lor si sa astepti pana cand fata devina majora si sa poate decide pentru ea insasi, asta e ce poti face in aceasta situatie.
Atentie mare la astfel de relatii.Nu ca nu ar merge, sau ca parintii tai iti vor raul.Am vazut un caz la tv in Romania ca un cuplu cu situatia asemanatoare a fost despartita de stat! El in puscarie iar fata a ramas sa creasca copilul lor singura.Cei de la directia copilului au actionat chiar daca au fost de acord amandoi sa se casatoreasca si sa isi creasca copilul singuri.Nu familia s-a opus, ci statul.Asta imediat ce a venit de la maternitate!
Probabil esti troll cum a zis cineva in commentariu dar serios acum: daca esti asa "matur" si satul de parintii tai atunci pleci de acasa si gasesti o fata de seama ta. Daca umbli cu minore la varsta ta e clar ca mental esti tot un copil.
Vrei sa fi luat in serios? Nu-ti mai plange de mila si invata sa fi pe cont propriu.
Repet, daca ai 25 de ani ce naiba cauti relatii cu copii?
Cauta relatii cu persoane de varsta ta si poti lejer sa te angajezi, sa stati in chirie, sa va descurcati fara probleme (sau macar cauti colegi cu care sa imparti chiria).
Azi exista joburi in afara unde ai asigurat chirie, mancare etc.
Scuze gasesti dar daca nu ai ce pierde macar ai incerca sa faci ceva cu viata ta, nu sa plangi pe net.
A da, eu de la 17 ani trebuia sa-mi platesc singur netul ca nu primeam bani si era mult mai scump net-ul cand aveam eu 17. Parintii tai aparent iti asigura dispozitiv sa intrii pe net + net etc. (ca din cate ai zis tu nu platesti nimic).