anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ajuns intr-un moment in care nu ma mai simt bine, nu mai gasesc vreun motiv sa fiu incantata de viata si ma gandesc la sinucidere ca la un lucru normal. Totul sta cam asa...mama mea are pe cineva in conditiile in care inca nu e despartita oficial de tata gen prin acte. Nu as avea nimic impotriva dacă acel om pe care la gasit era un om bun care sa o merite. Ii vorbeste foarte urat, nu are un loc de munca si pe langa asta mai si bea. Eu de cand am aflat lucrurile astea si am vazut cum o manipuleaza pur si simplu nu il mai suport, imi e scarba de el si de tot ce se intampla desi sunt constienta ca poate nu e treaba mea dar pur si simplu nu pot ramane indiferenta si nu o pot lasa pe maicamea sa se distruga langa asemenea om. A avut si o terapeuta a fost si la psiholog si i-au încurajat aceasta relatie. Acum nu stiu chiar asa nebuna sunt eu incat toata lumea din afara e de acord si eu nu? Jur ca daca ar fi fost un barbat care sa merite nu as fi avut nimic impotriva. Parca i-a luat Dumnezeu mintile. Saptamana trecuta a fost in depresie vreo 3 zile nu a mancat nimic..plangea incontinuu..ca ala pe langa ca e un mitocan betiv si parazit mai are si pe alta de nu stiu cate luni si maicamea i-a vazut si nu a mai vorbit cu el. Credeam ca in sfarsit se terminase dar in a 3a zi deja o suna ca cica el pe ea o iubeste da cat sa o astepte ca nu divorteaza si vrajeli. oameni la 50 de ani cu comportament de puștani de 15 ani. Evident ca iar a început sa se vadă cu eĺ si iar a inmuiat-o. Chiar nu stiu ce sa mai fac nu e corect nici fata de taicamio. eu sunt prinsa la mijloc. Am ajuns la un punct in care zic cu mana pe inima ca nimic nu ma mai misca, nu mai am absolut nici un sentiment. Ma gandesc la moarte ca la o liniste pe care mi-o doresc din tot sufletul. Nu mai am sperante, nu mai vreau absolut nimic doar sa se termine tot o data. poate sa plec si sa nu mai audă nimic de mine. Ce pot sa mai fac? Sa o las sa dea cu capul?

31 răspunsuri:
| PanaDeIdei69 a răspuns:

Las-o in pace, daca mama ta nu te intelege, ce rost are?
Sa-ti bati capul cu nimic. Ai 18 ani? Atunci muta-te si nu mai auzi de ea niciodata, cum asa, sa-ti faca sa-ti doresti asa ceva?
Mama ta nu intelege nimic, chiar daca ai vorbi cu ea, tot nu faci nimic. Iti iei o casa, pleci la cineva, si nu mai auzi niciodata de ea si gata.