Am trecut si eu prin asta. Orice mica greseala pe care o faceam era ca o trauma.
Pur si simplu fii cat de bun poti tu sa fii si mergi inainte.
In realitate nimaniu nu ii pasa de micile amanunte din viata ta si nici tie nu ar trebii sa iti pese de fiecare greseala.
Și eu am trecut prin asta. Și încă pot spune că trec. Dar încerc sa gândesc pe cât se poate, pozitiv. Chiar daca uneori e imposibil.
Încearcă și tu asta, și vei vedea că, chiar dacă puțin, vei mai uita de toate aceste probleme, gânduri etc.
Nu merită să te apuci din această cauză de vicii precum alcoolul sau altceva. Astea nu sunt soluții.
Ul rezolva fratii de se pocaieste, cu ceva banuti si cu o femeie Si iaca ii tranteste o turma de copii Pocaitii se ajuta intre ei.
Uite poate nu are logica ce zic, dar ți-ai făcut analizele de sânge? Am pățit la fel, ba chiar îmi venea și să plâng mereu nu eram împăcată cu mine însumi, dar la rugămintea unei prietene am făcut analizele de sânge și am descoperit că aveam carențe de vitamine și minerale gen magneziu și vitamine B, D. Am vorbit și cu doctorul și mi-a zis că da se poate întâmpla să am stări așa din cauza lipselor de vitamine și le am luat din DM niste suplimente dar cele praf care sunt cu magneziu dar au și vitamina B in fine apoi am incercat sa mă mulțumesc pe mine înaintea altora sa merg la sala chestii pentru mine etc și am ieșit din impasul acela. Îți recomand chiar daca nu faci analize sau cv poți lua ceva vitamine, minerale și să încerci să te pui pe primul loc descoperă-te din nou și vei vedea că vor fi schimbări daca nu te ajuta mergi și vb cu un doctor online sau cv.
Sa fii mai iertator cu tine.
Nimeni nu este perfect, cu totii avem bune si rele, de asemenea greseli.
Ideea este sa incerci sa inveti din greseli si cam atat.
Ma gandesc ca ai si parti bune. Pe acelea trebuie sa pui accent si sa le dezvolti.
Dar in general ne sunt de ajutor ambele noastre parti.
Important sa ajungi la un echilibru si sa te accepti fix asa cum esti si cu cele bune si cu cele mai putin bune.
Da le incolo de regrete, ca oricum nu folosesc la nimic.
Mai bine tratezi cu umor sau nici macar.
Astazi este alta zi, macar sa ne bucuram sau amuzam, depinde de context.
Autocritica are rostul ei, dar sa fie in sens constructiv.