Sa inteleg ca este vorba despre fosta ta iubita? Acum ca poate faceai anumite greseli nu inseamna ca erai toxic pentru ea, toti gresim si eu am trecut prin asa ceva cand am vrut chiar de 2 ori sa o parasesc ca ma simteam ca ii faceam rau si nu voiam sa mai fie asa pentru ca o iubeam prea mult. Am invatat ca gresisem foarte mult cu ideea asta. nu mai gandii asa ca doar nu o bateai sau o chinuiai. Toti gresim este normal. Parerea mea este sa o cauti, probabil iti duce dorul, probabil din perspectiva ei tu nu erai o persoana toxica. Cum ai spus si tu, nu poti da timpul inapoi dar poti sa repari greselile si sa nu mai le repeti.
Este vorba de un băiat, sunt fată. Dar da, ai intuit bine ce ai intuit. El mă plăcea, despre mine nu știu ce să zic, dar știu sigur că țineam foarte mult la el, poate și câteva sentimente, cum încă și țin, era mereu acolo pentru mine, îmi oferea sprijinul moral de care aveam nevoie, discutam orice. Chestia e că mai devreme sau mai târziu, i-ar fi părut rău, căci sunt teribilă ca persoană și nu am vrut să-l fac să sufere. Am dat-o în bară...
Mi-e rușine să-i mai scriu, darăminte să mai dau ochii cu el
Scuze, nu am citit ce nume ai, deci ok esti fata, repet si in cazul tau la fel, daca tu te consideri o persoana teribila (toxica), asta nu inseamna ca si baiatu ala te vede la fel, poate pentru el nu contau asa mult gresilile tale, vezi tu cand iubesti cu adevarat nu prea vezi asa zisele greseli. Toti avem parti mai putin bune, nu te necajii prea mult si nu stiu sincer ce fel de greseli ai facut tu, ca sa pot intelege mai bine de ce esti asa dura cu tine, totusi lasa rusinea, da i mesaj, daca tine la tine te va ierta
Și dacă i-aș da mesaj, și am reîncepe să vorbim, nu am nicio garanție că peste o lună, două, nu o mai dau în bară. Plus că cred că e dureros să știi că persoana pe care o iubești nu îți împărtășește sentimentele, iarăși, sunt o persoană oribilă, îi rănesc pe toți cei dragi mie. Vreau doar să trec peste și nu reușesc...
Pai stai asa, daca el te iubeste si tu nu o faci asta nu te face o persoana oribila, doar ca dureaza ceva mai mult sa ajungi sa iubesti si tu. toti diferim in felul nostru, unii se ataseaza rapid pe cand altii dureaza poate si 1 an. Crede ma ca daca el te iubeste iti va da timp si nu te va obliga sa iuesti si tu daca chiar nu simti, vorbeste cu el serios, COMUNICAREA este CHEIA. Nu incerca sa fugi daca tie chiar iti place de el, ridica fruntea aia din pamant si du te la el, explica i ce si cum, nu te grabii de focul lui si ciar daca el vrea sa auda acele cuvinte nu cred ca iti e atat de greu sa zici si tu ca il iubesti, dar pana la urma iubirea nu inseamna sa spui 2 cuvinte de tot rahatu. Fruntea sus!
De ce spui că ești o persoană groaznică? Ce i-ai fi putut face atât de rău dacă susții că-l placi? Eu zic să-ți iei inima în dinți și să vorbești cu el, dacă-l placi sigur nu o să-l rănești cu nimic, ba mai mult o să fiți amândoi fericiți. Succes.