Te inteleg. si eu trec oarecum prin asta, doar ca nu a inceput o relatie. Un baiat dadea semne ca ma place. vorbeam mult. si deodata a inceput sa ma ignore. nu stiu care e motivul. acum dupa o saptamana de ignoranta in care nici eu nu i-am zis nimic, mi-a scris invitandu-ma in oras. O parte din mine ar vrea sa mearga sa ma convinga cat sunt de proasta si ca o sa dispara iar si o sa ma ignore. alta parte nu ar vrea sa mearga pentru a nu aparea iar suferinta aia idioata.
Cert e ca poate o sa inveti ceva din ceea ce aparent ar trebui sa invat eu. nu iti mai fa sperante si lasa totul sa decurga de la sine. nu mai trai in iluzii imaginare facute de tine si asteapta sa vezi ce se va intampla. Ofera iubire, afectiune. nu stres si ocuparea intregului spatiu personal.
Poate ca vorba cu,, e cineva acolo si pentru tine " chiar e adevarata. Eu o sa merg pe principiul ca oamenii care dispar din viata noastra fac asta pentru a face loc altor oameni care o sa ramana mult si bine
De unde pot sa descarc si eu imaginea ta? E foarte faină.
Https://kabukistrength.com/wp-content/uploads/2016/12/maxresdefault-4.jpg
Si tu vrei sã-l vezi mai des de o saptãmânã? poate se intâmplã daca ii demostrezi de ce esti in stare, nu te smiorcãi
Ooo Doamne ce exagerate sunteti voi fetele. Are si omul treburile lui, nu pentru ca sunteti impreuna inseamna ca sunteti siamezi. Fa-ti si planurile tale fara el, nu te baza pe el sa te treaca si strada.
Nu ai ce face. Ti-e frica ca ta abandoneaza, dar tocmai abandonul e solutia la problema ta. Ai nevoie de cineva care sa te iubeasca cu totul. Care sa iti fie alaturi cu totul, sa faceti totul impreuna, si sa nu ii pese de altii. El nu e asa, si doar daca il abandonezi sau te abandoneaza poti gasi pe altcineva care sa te iubeasca cu adevarat. Dar tu de asta te temi cel mai mult. Deci nu poti face nimic. Frica ta e rationala, e bazata pe experiente avute cu el, si de aceea stii ca nu are rost sa te imbeti cu apa rece ca va fi altcumva.
Poate ca ar fi bine sa ii spui si lui cum te simti cand el pleaca si te lasa singurica. Poate ca pricepe si va intelege ca iti face rau, si va avea grija sa stea cu tine si sa ii lase pe ceilalti deoparte. Dar asta depinde de el. Doar de el.
Fericirea ta ar trebui sa tina strict de tine. Tu trebuie sa fii mulțumită de tine. El trebuie sa fie un om pe care îl alegi sa trăiască lângă tine, sa îl iubești. Fricile astea ale tale creează o energie negativa, nimănui nu i place cineva care sta cu el din nevoie, dorim sa stea cineva cu noi din plăcere. De ce ți e ție frica ca te lasa? De ce nu i ar fi frica lui ca îl lași tu? Cam asa ar trebui sa gândești. Tu ești un om valoros, independent, lor sa le fie teama ca ii părăsești nu ție. Dacă ei pleacă înseamnă că nu sunt ceea ce ai tu nevoie, trebuie sa vezi asta și sa nu ai așteptări acolo unde nu este cazul
Exista o zicala:
Scrie-ti singura destinul, nu lasa pe altii sa il mazgaleasca in locul tau.
Cu alte cuvinte, treci la butoane. Preia controlul. Cauta pe altul in care sa ai incredere si care atunci cand te simti speriata sau ingrijorata sa vina si sa te ia in brate si sa iti alunge temerile.
Dar pentru a gasi acea persoana sunt necesare incercari. Iar asta trebuie tu sa faci, activ.
Ar mai fi o sansa, sa traiesti cu frica de a fi data la o parte. Dar poate nu iti doresti.
Personal eu as avea mai multe sedinte cu mine si as incepe sa inteleg ca fiecare e responsabil de fericirea lui. Daca tu te astepti ca el sa fie responsabil de fericirea ta, atunci gresesti.
Daca esti nefericita sau traiesti cu aceasta stare de anxietate, e clar ca, ceva faci gresit.
Oricum relatia actuala pare ratata din ce spui, pentru ca deja te-ai pozotionat in subordine in loc sa te pozitionezi ca partenera.
Cateodata trebuie sa stii sa lasi sa dai drumul, daca te iubeste, revine daca nu revine spre tine... nu are rost sa-l cauti. Incearca sa nu-l sunt 2-3 zile, o saptamana vezi ce face, el se intereseaza de tine? Oamenii vin in viata noastra si plec. Fiecare are rostul lui, nu vezi acum, vei vedea mai tarziu. Cineva a spus ca nu poti sa fii fericit intr-un cuplu, pana nu esti fericit singur. Puneti intrebarea, chiar cu un baiat ca el vrei sa-ti petreci zilele? Te face fericita? Daca simti frica, nu poti sa simti si fericire. E simplu. Cu el sau fara, deja ar trebui sa ajungi in stadiul in care nu simti frica, pentru ca frica impiedica oamenii sa faca lucruri minunate. Decizia iti apartine. Bafta
Sa renunti la acesti tipi, pe care nu poti conta si nu poti avea un viitor sigur langa ei.
Un om, care te pune pe locul 10, in loc de primul loc in inima si viata lui, nu merita nici o ceapa degereata. In plus, este doar timp pierdut!
Nu il sufoc si il caut.
Dar nu mi se pare normal (iti dau un exemplu) am planuit un weekend impreuna sau sarbatorile dupa ce am stat mult timp separat el sa primeasca un telefon de la frate, matusa, nu stiu ce om si sa plece e normal? Adica poate si eu am avut alte lucuri de facut sau alte planuri dar daca am planuit cu el le-am lasat deoparte daca imi dau cuvantul si tin la el.Vine la mine si trebuie sa stau cu frica pentru ca nu stiu cand se schimba planu si pleaca... sau planuim sa ne vedem sau sa facem ceva si stau cu teama in gat ca ma suna din secunda in secunda sa amane tot.
Ma amuzati voi fetele cat de multe griji vã faceti, noi primim astfel de chestii de la fete cu un numar mult mai mare.
Ar trebui sa fi fericitã ca iti oferã macar atât, doar nu vrei sa stea un weekend intreg cu tine, o orã-doua pe saptamanã este de ajuns.
Ca altfel il bagi direct in friendzone, sau te desparti rapid, daca sta foarte mult cu tine, asa macar iti creste dorul de el. Decât sa fi anxioasã in legãturã cu asta, mai bine ii arãti ca meritã fiecare secunda petrecutã cu tine.
Suntem de 4 ani impreuna hellau cred ca merit mai mult de o ora doua sau sa multumesc divinitati ca ma baga in seama.Deocamdata voi ca si barbati nu aveti atatea pretendente ca noi fetele iar daca gasiti una ce va face toate poftele, va iubeste, accepta, intelege, sprijina, ingrijeste ar trebui sa ii acordati mai multa atenti decat o ora doua ca aia lasa tot pentru tine.
Nu este vorba de stat zilnic impreuna. Avem ani de relatie si ne intalnim nu tocmai des deci cred ca atunci cand ne propunem sa ne intalnim sa se tina de cuvant iar cand suntem impreuna sa stea cu mine.
Imi sunã ca ai nevoie de o vacantã, propune-i dorintele tale acum trebuie sa fie si el de acord.
Stai putin, dar pe ce loc trebuie sa fi pusa? Pe ce loc trebuie sa fie relatia amoroasa in viata omului? Tu vrei sa te realizezi prin relatie, ca multe alte femei. Realatia nu este atat de importanta ca sa te realizezi ca om prin ea. Poti sa o faci prin pregatirea si activitatea stiintifica. Daca nu te ridici la nivelul asta, prin cariera. Poti sa incerci si prin relatie, daca nu esti buna de altceva, dar mare lucru nu ai ce sa scoti din asta.
Nu vreau sa ma realizezi prin relatie dar daca suntem impreuna si ii ofer grija, iubirea, atentia, afectiunea si ajutorul meu nu cred ca e normal sa fie orce altceva inaintea mea.
Cand iti gasesti pe cineva pe care il iubesti si iti ofera tot ce doresti se spune sa nu asculti de altii ca nu cu ei iti fac casa si nu cu ei faci copii ci cu omul pe care l-ai ales.Iar daca omul de langa tine te iubeste si iti ofera totul cred ca trebuie sa iti pese de el inainte de orce si sigur daca va vedea asta nu va fi absurd cu tine cand vei dori sa faci ceva.
De ce ar fi relatia atat de importanta pe langa celelalte? relatia e cu o singura persoana, de ce ar fi o persoana atat de importanta? Pe om il formeaza ce invata, stiinta, nu o persoana de sex opus. Face copii cu ea, dar ii hraneste din cariera. Si are relatii si cu altii, prieteni buni, colaboratori. Iti ofera totul? Nu e nevoie de tot. Dar e nevoie sa iti ofere un spatiu de libertate, sa nu te acapareze.
Nu stiu daca ai citit ce am scris mai in sus.
Eu nu stau cu un om 24 din 24 si il pistonez.El este plecat si ne intalnim nu tocmai des iar mie nu imi convine ca pe langa ca nu ne consumam relatia cum trebuie din cauza distantei mai si intervine ceva intre timp atunci cand ne planuim intalnirea sau o vacanta.Nu cred ca ti-ar conveni nici tie sa ai o persoana cu care vrei sa faci casa, masa, copii si sa nu aiba timp de tine sau sa ii pese mai mult de altii cand tu esti acolo pentru el/ea cu orce si orcand hai sa fim realisti nu poti sa bagi viitoarea nevasta ce are grija de tine si te iubeste in aceias oala cu ala ce bea la colt cu tine sau un patron pe care poate il schimbi peste o luna doua.
In fosta relatie stateam intr-o casa si pleca dimineata venea cand dadea domnu nu am avut o problema atat de mare era munca si cariera lui si sa stam 24 din 24 impreuna ne plictiseam.Dar niciodata ce vreau eu sa nu se faca iar daca vine un var spre exemplu si ii spune acelasi lucu sa fie de acord cu el. Daca eu il chem dupa mine ca poate is cu sacosele in brate nu vine dar daca il suna unchiu sau prietenu sare din izmene.Ca sa nu mai spun ca aveam si noi un wekeend in care nu munceam si imi aducea prieteni si colegi de la munca cu care se vedea zilnic acolo in casa.Pai da ce facem ne intalnim doar cand avem nevoie de sex 5 10 minute in pat si apoi fiecare cu treaba lui?