Eu zic sa vorbesti intre 4 ochi cu ea si sa o intrebi cu adevarat daca simte ceva pentru tine. Daca nu, NEXT!
Mi-a zis prietena ei ca ma place. Probabil o sa spuna si ea asta intre 4 ochi, dar acele reposturi nu ma conving. =/ fetele pot minti super frumos
Te minte pe fata zic eu Vrea sa fi fraierul ei pe moment, pana gaseste pe altul sau se impaca cu ala de care spui.
Este posibil să te țină doar pentru pansament, dar în același timp poate chiar ține la tine. Eu zic să vorbești cu ea și să o întrebi dacă este pregătită pentru Asa ceva sau nu, totuși îți poți da seama și după comportamentul ei. Poate ca încă se gândește la fostul din cauza amintirilor și momentelor, dar nu înseamnă ca poate vrea sa se împace cu el. Nu fă după cum zic alți, după ce îți zice prietena ei și așa. Fă ce simți tu și dacă chiar crezi ca merita atunci nu renunța, și dacă nu o să fie o să fie o învățătură pe viitor, sper ca te-am ajutat
Nu pot fi in relatie cu ea daca inca se mai gandeste la fostul din cauza amintirilor =/
Daca a pus acele repostari, inseamna ca inca se mai gandeste la fostul si sufletul tau este egal cu zero pentru ea.
Posibil te vede ca pe un prieten.