| RayKzor51 a întrebat:

Am cunoscut o tipa cu care m-am imprietenit si am inceput sa fim mai apropiati. am avut tot felul de vorbe daca a mai a trecut de fostul si ea a zis ca da, ca se axeaza pe ea si chestii. Prietena ei mi-a zis ca ma place si ca are numai avantaje cu mine. Totuși, într-o seară am văzut pe TikTok-ul ei niște repostari care făceau referire la fostul ei iubit. Spunea că încă mai ține la el, că nu îl va uita și că îl vrea înapoi. Acele repostari erau recente și m-au facut să mă întreb ce simte cu adevărat. Când prietena ei a întrebat-o despre acele repostari ea a spus că erau doar glume, dar totuși îmi lasă o senzație de nesiguranță. Mă întreb dacă ea încă ține la fostul ei și dacă sunt doar un "pansament" pentru ea. Ce sa fac? As vrea sa renunt la ea, pentru ca nu pot fi cu cineva care inca nu a trecut peste fostul, dar pe de alta pate as vrea, sa fim intr-o relatie, sa treaca de fostul si sa se concentreze pe mine si pe relatia noastra. Fata imi spune problemele ei, ma suna mereu, vb mereu cu mine, cu altii baieti nu mai tine legatura si au fost niste momente/gesturi in care a aratat ca ma place. Ce ar fi mai bine de făcut? Daca ati avut situatii asemanatoare voi ce ati facut?

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Fă un duș rece. Ca să-ți treacă.

| sabin89 a răspuns:

Ești doar un pansament pentru ea. Las-o și vezi-ți de drum.

| Andreea201329cu a răspuns:

Eu zic sa vorbesti intre 4 ochi cu ea si sa o intrebi cu adevarat daca simte ceva pentru tine. Daca nu, NEXT!

| RayKzor51 explică (pentru Andreea201329cu):

Mi-a zis prietena ei ca ma place. Probabil o sa spuna si ea asta intre 4 ochi, dar acele reposturi nu ma conving. =/ fetele pot minti super frumos

| UnchiulRamiz a răspuns:

Te minte pe fata zic euwinking Vrea sa fi fraierul ei pe moment, pana gaseste pe altul sau se impaca cu ala de care spui.

| PpyuiCornelyaa a răspuns:

Este posibil să te țină doar pentru pansament, dar în același timp poate chiar ține la tine. Eu zic să vorbești cu ea și să o întrebi dacă este pregătită pentru Asa ceva sau nu, totuși îți poți da seama și după comportamentul ei. Poate ca încă se gândește la fostul din cauza amintirilor și momentelor, dar nu înseamnă ca poate vrea sa se împace cu el. Nu fă după cum zic alți, după ce îți zice prietena ei și așa. Fă ce simți tu și dacă chiar crezi ca merita atunci nu renunța, și dacă nu o să fie o să fie o învățătură pe viitor, sper ca te-am ajutat

| RayKzor51 explică (pentru PpyuiCornelyaa):

Nu pot fi in relatie cu ea daca inca se mai gandeste la fostul din cauza amintirilor =/

| ioana748 a răspuns:

Daca a pus acele repostari, inseamna ca inca se mai gandeste la fostul si sufletul tau este egal cu zero pentru ea.
Posibil te vede ca pe un prieten.