| RayKzor51 a întrebat:

Am cunoscut o tipa cu care m-am imprietenit si am inceput sa fim mai apropiati. am avut tot felul de vorbe daca a mai a trecut de fostul si ea a zis ca da, ca se axeaza pe ea si chestii. Prietena ei mi-a zis ca ma place si ca are numai avantaje cu mine. Totuși, într-o seară am văzut pe TikTok-ul ei niște repostari care făceau referire la fostul ei iubit. Spunea că încă mai ține la el, că nu îl va uita și că îl vrea înapoi. Acele repostari erau recente și m-au facut să mă întreb ce simte cu adevărat. Când prietena ei a întrebat-o despre acele repostari ea a spus că erau doar glume, dar totuși îmi lasă o senzație de nesiguranță. Mă întreb dacă ea încă ține la fostul ei și dacă sunt doar un "pansament" pentru ea. Ce sa fac? As vrea sa renunt la ea, pentru ca nu pot fi cu cineva care inca nu a trecut peste fostul, dar pe de alta pate as vrea, sa fim intr-o relatie, sa treaca de fostul si sa se concentreze pe mine si pe relatia noastra. Fata imi spune problemele ei, ma suna mereu, vb mereu cu mine, cu altii baieti nu mai tine legatura si au fost niste momente/gesturi in care a aratat ca ma place. Ce ar fi mai bine de făcut? Daca ati avut situatii asemanatoare voi ce ati facut?

28 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Fă un duș rece. Ca să-ți treacă.

| sabin89 a răspuns:

Ești doar un pansament pentru ea. Las-o și vezi-ți de drum.

| Andreea201329cu a răspuns:

Eu zic sa vorbesti intre 4 ochi cu ea si sa o intrebi cu adevarat daca simte ceva pentru tine. Daca nu, NEXT!

| RayKzor51 explică (pentru Andreea201329cu):

Mi-a zis prietena ei ca ma place. Probabil o sa spuna si ea asta intre 4 ochi, dar acele reposturi nu ma conving. =/ fetele pot minti super frumos

| UnchiulRamiz a răspuns:

Te minte pe fata zic euwinking Vrea sa fi fraierul ei pe moment, pana gaseste pe altul sau se impaca cu ala de care spui.

| PpyuiCornelyaa a răspuns:

Este posibil să te țină doar pentru pansament, dar în același timp poate chiar ține la tine. Eu zic să vorbești cu ea și să o întrebi dacă este pregătită pentru Asa ceva sau nu, totuși îți poți da seama și după comportamentul ei. Poate ca încă se gândește la fostul din cauza amintirilor și momentelor, dar nu înseamnă ca poate vrea sa se împace cu el. Nu fă după cum zic alți, după ce îți zice prietena ei și așa. Fă ce simți tu și dacă chiar crezi ca merita atunci nu renunța, și dacă nu o să fie o să fie o învățătură pe viitor, sper ca te-am ajutat

| RayKzor51 explică (pentru PpyuiCornelyaa):

Nu pot fi in relatie cu ea daca inca se mai gandeste la fostul din cauza amintirilor =/

| ioana748 a răspuns:

Daca a pus acele repostari, inseamna ca inca se mai gandeste la fostul si sufletul tau este egal cu zero pentru ea.
Posibil te vede ca pe un prieten.

| Violleta2022 a răspuns:

Fugi, fugi mancand pamantul, ca nu vrei sa fii un pansament pe rana si sa fii aruncat de cum isi revine.

| Andi24 a răspuns:

"Prietena ei mi-a zis ca ma place si ca are numai avantaje cu mine." Asta inseamna ca e interesata de tine numai pentru anumite beneficii. Nu cred ca tine cu adevarat la tine. Cred ca ar trebuie sa o lasi sa se vindece singura de amintirea fostului iubit si sa nu te implici emotional intr-o relatie cu o astfel de persoana. Cel mai probabil vei suferi. Asta iti doresti?

| Holiday a răspuns:

Din cate inteleg, voi nu sunteti intr-o relatie de cuplu, ci doar amici, deci, de ce ai pretentii referitoare la ce face, sau nu face, ea?!

| RayKzor51 explică (pentru Holiday):

Pai vreau sa fim impreuna, ea ma place, dar pare ca mai tine la fostul

| RayKzor51 explică (pentru Andi24):

Deci zici sa renunt la ea si atat tot, sa nu formez o relatie cu ea.

| Holiday a răspuns (pentru RayKzor51):

Lasa ce vrei tu, noi vorbim de situatia de fapt actuala: NU formati un cuplu. Iar asta inseamna ca nu ar trebui sa ai nicio treaba cu ce face, sau nu face, ea. Si oricum, faptul ca o tot iei la intrebari despre asta, nu te ajuta cu nimic in intentia ta de a deveni un cuplu.

"ea ma place"

"A placea" e un termen relativ.

Pai inca nu formam, dar ea ma place ca si mine=/ dar cum am zis daca inca tine la fostul nu putem sa fim impreuna, iar eu nu vreau sa fiu pansament

| Andi24 a răspuns (pentru RayKzor51):

Trebuie sa fii capabil sa iei decizii singur in viata. Decizii bune care sa te faca fericit. Esti dispus sa investesti timp si energie in aceasta relatie? Sa-i dai o sansa? Faptul ca esti nesigur, te face sa eziti. Persoana potrivita ar trebui sa-ti transmita o stare de siguranta, liniste, bucurie.

| RayKzor51 explică (pentru Andi24):

Nu prea ma simt in siguranta cu ea. am avut relatii cu tipe care au stat dupa fostii si am avut de suferit

| Andi24 a răspuns (pentru RayKzor51):

Deci acum stii ce trebuie sa faci.

"dar ea ma place ca si mine"

De unde stii ca te place "ca si tine"?! Tu cum o placi pe ea? De cat timp va cunoasteti?

De aproape o luna. Prietena ei mi-a zis ca vb cu ea si a zis tipa respectiva ca ma place, ca ma comort bine si frumos, arat bine si, nu are nimic de pierdut, am numai avantaje. Am inceput sa prin si eu sentimente pentru ea, dar cand am vazut acele reposturi, mi am schimbat parerea =/

"De aproape o luna."

Exact cum ma asteptam. Adica tu cunosti o tipa doar de o luna si deja iti faci planuri "pe viata", sau in orice caz, pe termen lung cu ea?!laughing
Sfatul meu, las-o in pace, probabil ca merita pe cineva mai putin disperat dupa o relatie.

A, deci sunt disperat dupa ea daca am sentimente si ea la fel, e clar. Fiecare are cate o parere diferita. Oricum o las, nu pot sa fii intr-o relatie cu cineva pe viitor daca inca mai tine la fostul

Ce...pana mea sentimente ai, pentru o tipa pe care o stii doar de o luna, si despre care, de fapt, nu stii absolut nimic? Oricum, pare ca te intelegi mai bine cu prietena ei, decat cu ea, daca prietena e sursa de informatii. Asa ca, poate ar fi mai bine sa te bagi pe aia.hee hee

Inteleg, asta e parerea ta, multumesc oricum pentru ajutor

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Oamenii normali, neurotipici, pot "trece" peste o relatie dupa mai bine de 6 luni. (Sunt si specimene care pot trece in jumatate de ora, dar e alta discutie)
Care e situatia ei?
Ea te place, ti-ai dat si tu seama. Dar vrei exclusivitate. Normal.
Asteapta sa treaca alea 6 luni de cand s-a despartit de fostul, daca nu vrei sa fii de pansament. Abia apoi poti vorbi despre ceva serios intre voi 2.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RayKzor51):

Ce sa simta biata fata dupa o luna de discutii cu RayKzor?
Se poate vorbi de sentimente dupa un istoric impreuna, 1 an de relatie etc. Dar dupa o luna, poate sa spuna ca il place si cam atat. Si a aratat deja asta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RayKzor51):

Stii ca nu poti controla gandurile oamenilor, nu? happy
Spune-i ca iti doresti ceva serios cu ea si ca doresti exclusivitate. Intreab-o daca a rupt total legatura cu fostul iubit. Spune-i ei. Vezi ce spune si ea.

| Maria246 a răspuns:

Eu abia după un an mi am făcut alta relație deci trebuie vindecare apoi ea o sa ți zică sau tu o sa te retragi că altfel e pierdere de timp