| marysioldea1122233 a întrebat:

Am de va adresat mai multe intrebari...
1. Ce ati simti daca cineva ti ar extermina ultima speranta?
2. Ce ati face daca familia te ar incuraja la o viata mea buna dar sub anumite conditii?
3. Ce ati spune daca eu n as mai putea continua si m as gandi doar la ceva ce nu as putea obtine niciodata?

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

1. In asemenea situatie, pe moment sunt dezamagit, dar imediat incep sa caut alte posibilitati, oportunitati, care-mi sunt accesibile.
2. Asi pune si eu conditiile mele si asi incerca sa ajung la un compromis favorabil.
3. Exista multe lucruri ce nu le putem obtine, cum ar fi ca nu putem zbura (n-avem aripi). Totusi se pot gasi solutii pentru a ne atinge scopul (zborul cu avion, parapanta, parasuta, etc.). Totul este sa cauti solutii.

| dullcat a răspuns:

Buna.Speranta nu ti-o extermina nimeni. Oamenii sunt surse infinite de speranta, chiar daca nu ne dam seama de acest lucru pe moment sau in timp.

| AmandinaDragan a răspuns:

1. Depinde daca iei in seama asa ceva.
2.As accepta. Sigur nu-mi vor raul
3 E bine sa intelegi ca nu poti avea orice

| anonim3247 a răspuns:

Deci la punctul 2 - 2. Ce ati face daca familia te ar incuraja la o viata mea buna dar sub anumite conditii?
O familie cheltuie mulți bani cu un copil.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

1) Când o ușă ți se închide, se deschide mereu o alta.( caut alta cale, la modul dacă planul A a dat greș, exista mereu un plan B, C și așa mai departe.( dacă am ambiție, dorința, motivare, entuziasm, nimeni nu mă poate oprii).
2)Familia poate sa aibă intenții bune, însă prefer să merg pe cont propriu, sa gresc, sa pic de 10 ori și să învăț să mă perfecționez, să iau cele mai bune decizii de una singura.
3)Ca unele vise sunt realiste sau nu, unele tind doar de noi sa devina realizabile( energie, motivație, ambitie), relațiile cu ceilalți, gândire ( ca dacă gândești negativ, este logic sa nu obții ce vrei, bine nici sa ai vise atât de imposibile precum : - vreau un unicorn roz să mă plimb cu el prin curte( de plus poate, real : nu)
Deci, nu fi dezamagit/ a pentru ocazia, visul spulberat și lupta pentru realizarea altora reale.
Mereu trebuie sa fim sincerci cu noi, altfel suntem depășiți de situație.
Dar totuși nu te costa nimic să visezi.

| marysioldea1122233 explică (pentru Bula):

Raspunsul tau e de milioane. Multumesc frumos din suflet.

| marysioldea1122233 explică (pentru dullcat):

Mi ati redat speranta cu raspunsul acesta va multumesc frumos oricine ati fi!

| marysioldea1122233 explică (pentru anonim3247):

Da. Inca nu stiu dar voi afla curand ca si eu voi fi mama
Sunt insarcinata si stresata