Tu esti de vina pentru ca ai fost prea ingaduitor, chiar daca o iubesti nu trebuia sa-i permiti fiecare moft fiindca ea o sa se obisnuiasca cu asta, si o sa se plictiseasca de tine pentru ca nu iei atitudine si nu te impui si cel mai probabil o sa te paraseasca pentru ca fetele vor mereu ceva nou, crede-ma ca si eu sunt fata si as face la fel. deci in concluzie vina e a ta pentru ca trebuia sa te impui si tu in relatie si sa nu-i permiti chiar orice! sper ca te-am ajutat
Bună.
Din ce povestești tu, ar fi ea.
Dar ce are la bază ruptura acestei relații?
Pa, pa.
Amandoi: tu pentru ca ai oferit mai mult decat ai primit si ea pentru ca nu a stiu sa aprecieze ceea ce ai facut pentru ea.
Daca nu te potrivesti cu cineva poti face orice, niciodata nu o sa poti sa te intelegi cu persoana respectiva
Mai are importanta, daca totul a luat sfarsit? Ce mai rezolvi acum? Analizeaza totul si ia aminte ca pe o experienta a vietii! Viata merge inainte si trebuie sa cauti pe altcineva care sa te faca sa uiti si sa treci peste acest esec! Multa bafta!
Dupa parerea mea, tu esti de vina deoarece nu ai reactionat cand trebuia si nu ai spus lucrurilor pe nume. Poate nu a meritat sa continui relatia si de asta s-a ajuns aici. La un moment dat i se urca la cap si face ce vrea.Bafta!
Heii, oameni u stiu ce vor, des se plictisesc de multe lucruri, bine inteles ca i u ai avut o parte din vina pentru ca fiind intelegator mereu ii di impresia ca poate face orce ca o so intlegi, crede-ma nu sunt experta si sunt fata dar cred ca e vina ei succes >
Buna. Amandoi. Tu pentru ca i te-ai oferit pe tava si ea pentru ca a profitat si nu te-a apreciat. de cat timp erati impreuna?
Tu! Pentru ca nu trebuia sa fi chiar atat de indulgent si bun, deoarece acum ea are impresia ca esti nebun dupa ea si oricum nu mai poti renunta la ea. Am trecut prin asta. Pana baiatul si'a luat inima in dinti si mi-a zis ca am luat'o aiurea! Fa cum crezi. Eu te sfatuiesc sa o lasi mai moale, gen daca e sa va impacati.nu'i mai ierta orice ba chiar ar fi dragut sa o mai si certi putin. Stiu, suna amuzant dar are efect...)))
Ceva s-a intamplat intre voi doi de s-a saturat ea de tine. Exista atractie la inceput? Va placeati? Tineati unul la celalalt? Daca da, sigur s-a intamplat ceva intre voi de ea a dat inapoi, daca nu, atunci discutati si clarificati totul. Multa bafta!
Fiecare are partea lui de vina.
Poate tu pentru. ca, cum spuneai, ai fost prea intelegator,
poate ea - pentru. ca nu te-a apreciat suficient si nu si-a dat interesul.
Heii din punctul meu de vedere, ea...si iti dua si argumente ^^ eu cred ca u fiind indulgent mereu ea putea afce ce vrea crezand ca o so intelegi, desigur si u trebuia sa stii cand sa terminati dar de iubirea e oarba eu zic ca ea u faci cum vrei sper ca te-am ajutat cumva bafta>
Da sabina stiu asta. eu nu am vrut sa ne certam tot timpul si de multe ori am inchis ochii si ea trebuia sa aprecieze asta nu sa se plictiseasca din cauza asta. nu e asta motivul din care ne-am despartit dar se numara si asta printre motive, a fost si vina mea dar si vina ei pentru ca trebuia sa aprecieze ca eu am fost indulgent
Asa este. o sa incerc sa trec peste alaturi de alta fata
Ce convenabil. Iarta-ma ca iti spun, nu e ea de vina, cu totii ne obisnuim cu binele foarte usor, nu ne intereseaza cum ajunge binele la noi, e doar bine. Prietena ta nu e vinovata, e om. Tu in schimb esti vinovat, dar nu pentru ceea ce crezi tu. Oamenii nu sunt caini ca sa crezi ca ii tii din scurt sau le dai frau liber, oamenii sunt oameni si functioneaza altfel. "Indulgenta" de care tu mentionezi este o forma a ta de manipulare, (se numeste metoda permisiunlor selective, adica tu alegi sa ii permiti unui om multe maruntisuri ca sa ti-l faci dator si sa-i ceri ceva mai mare) ceea ce nu e neaparat de condamnat. Cu totii manipulam alti oameni ca sa ne fie noua bine, oricat ne-am invarti dupa deget. Dar in momentul in care o metoda de manipulare nu mai functioneaza, ori o schimbi ori renunti la manipulare, nu il faci pe celalalt oaia neagra. Fii barbat si asuma-ti faptele! Succes!
Cu fetele e foarte complicat, noi suntem foarte complicate, noi vrem mereu sa fim surprinse intr-un mod placut, vrem mereu ceva nou de la un baiat, vrem sa-si sustina punctul de vedere dar sa-l respecte pe al nostru, e foarte greu sa intelegi o fata, si mie imi este foarte greu sa ma inteleg, si uneori facem decizi pe care le regretam mai tarziu, dar totusi daca fata asta te iubea cat de cat nu renunta la tine cu una cu doua, si daca intreadevar te iubeste se va inatoarce mai tarziu la tine, crede-ma ca iti vorbesc din experienta si eu am facut la fel, m-am plictisit de iubitul meu si i-am dat papuki iar el tot m-a rugat sa-i mai dau o sansa ca se poate schimba si din astea si nu am vrut, dar la un moment dat a ajuns sa-mi para rau pentru decizia care am luat-o si imi doream din tot sufletul sa fiu din nou cu el, dar el nu ma mai vroia, urasc ca am facut chestia asta, iar fosta ta iubita daca intr-adevar te iubeste se va intoarce la tine iti garantez >
Stiu ca ea ma iubea mult.tu crezi ca o sa intoarca la mine mai tarziu?
Daca intr-adevar te iubea va regreta enorm ca s-a purtat asa cu tine si o sa se intoarca la tine, o sa vezi