anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost sa ma vad cu iubita mea big grin și problema e ca nu prea ne-am pupat asa mult. Ci doar de câteva ori thinking Oare de ce e asa? Zice ca nu prea ii place sa se pupe laughing în rest totul a fost frumos momentele și poze făcute cu noi și ne-am îmbrățisat și atins happy de greșit nu am greșit cu nimic. Am rămas puțin dezgustat ca ma așteptăm la mai mult din partea ei. Am mers 70 km pana la ea la țară și mi-am rupt mașina pe drumurile ei de acolo pentru ea și acum trebuie sa bag mașina în service sad

23 răspunsuri:
| NotNamed a răspuns:

Interesele frate. Fiind la sat m-ar mira sa nu si.o traga cu inca vreo 3 pe un pachet de tigari prin capitele de fan.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Am inteles, deci dupa toate cele intamplate... doar faptul ca nu te-a pupat asa mult conteaza?

Daca zici ca ai mers atat pana acolo si ti-ai "rupt" masina, este ca si cand i-ai facut ei o favoare, ceea ce nu prea se aplica intr-o relatie, ca doar o faceti pentru voi. Iar daca tu te si astepti la ceva in schimb pentru asta... iti dai seama cum o sa evolueze relatia. Dar ma rog, nu asta este punctul principal.

Tot de la deducerea de mai sus si de la restul de intrebari puse de tine, sa inteleg ca aceasta este o noua "relatie", iar asta ar insemna ca... fata poate nu te cunoaste asa bine, si ar fi si normal sa NU vrea sa se sarute asa excesiv cu tine momentan.

Si cam asta este, legat de orice alta asa zisa "relatie" pe care o sa o ai, voi faceti lucrurile intre voi, alte persoane isi dau cu parerea, este relatia voastra, nu a altora, viata ta privata se numeste privata cu un motiv, si asa ar trebui sa ramana. Impartaseste gandurile tale despre ea cu EA, nu cu NOI, asta este cel mai important.
Multa intelegere va doresc! ^_^

| Frank51 a răspuns:

Nu ai un prieten cui să povestești? Trebuie să o faci online? Că de răspuns ți-ai cam răspuns singur la întrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

De asta întreb public aici. În rest ne înțelegem. Trec peste partea aia cu sarut/pupat ca na prima întâlnire.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai daca ai trecut peste partea aia... care mai este problema? happy Ce ne intrebi de fapt? (:

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NotNamed):

Sincer nu știu. A zis ca nu fumează
Ne-am trecut și în relație pe Facebook și am pus poze cu noi. Dar m-am mirat ca ma lăsat sa ii pun mainile pe fund și pe sânii cu totul ca pe sânii a mai ezitat și nu am insistat. Crezi ca o sa lase ușor, usor pentru mai mult? Oricum mai mult nu încerc ca are aproape 17 ani laughing

| NotNamed a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu niste miscari tandre dar absolut normale o poti aduce intr-o stare de excitare care o va face sa accepte din ce in ce mai multe atingeri seducatoare care ii va induce si mai mult excitarea si intr.un final va ceda usor tentatiei de a.ti lua madularul in gura si dupa intre faliile ei roz, grase si carnoase. E alegerea ta daca vrei sa faci asta sau nu.

| SilentRain a răspuns:

Parca si vad ca iti iei țeapă si cu asta...

| Jus7t a răspuns:

Mi se pare aiurea să te duci la ea cu anumite așteptări care nu se împlinesc și apoi să te plângi că ți-ai stricat mașina.
Te-ai dus din alegerea ta, nu e ca și cum ea trebuia să se simtă datoare cu ceva față de tine că ai venit tu mașina la ea.
Sunt tipe care nu se aruncă în patul tău din prima, care preferă să o luați încet.
Oricum nu prea pare să fie ea așa atrasă de tine din ce ai zis dar știi mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Jus7t):

Acum na fiind prima data laughing nu am știut ce drumuri is pe acolo. Vorba lui Dani Mocanu. "mi-am rupt mașina la ea pe la tara și era bmw"

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SilentRain):

Io sper ca nu laughing de în data ce ne-am afișat public.

| Freya1 a răspuns:

Încerci să pari "smecher" copiind vorbele lui dani mocanu ceia ce nu iti face cinste.
În primul rând nu stiu daca e pe bune ce zici.Dar daca tot e nu cred ca ar trebui să fi chiar asa nerecunoscator si plangacios.Adica daca iti place de o fata si vrei sa formați o relatie te duci si 500 sa o vezi, sa va cunoasteti sa o ti de mana nu neapărat să o... Dacă vrei obligatoriu sa f.ti ceva rapid alegi alte variante.

| AndreeaWTS a răspuns:

Pe bune? Te-ai dus 70 km ca să te intâlnești cu una și s-o pipăi? laughing... și ești nemulțumit că ți-a dat cu virgulă.
Ce te așteptai? Să sară pe tine să te călărească la prima întâlnire?
Sunt și d-astea destule chiar și pe la țară. Mai caută.
Doar ai grijă că ceea ce-ți dorești aia ai să obții, să nu plângi mai târziu.

| Ofiintă a răspuns:

"Am rămas puțin dezgustat ca ma așteptam la mai mult din partea ei".
În ce sens, mai mult?
Cel mai probabil, fata respectivă nu este obisnuită cu prezenta ta, respectiv și cu atingerile tale. Are nevoie de timp, sau mai bine zis, aveți nevoie de timp. În cazul tău, de răbdare.
Însă, se prea poate să tratezi această relație într-un mod pur superficial. Altminteri, nu precizai de mașină, respectiv și de costurile aferente.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Nu de fufu. Ca încă e minora. E vina mea ca nu am știut ce drumuri is pe acolo și mașina chiar am omorât-o pe acolo laughing în rest m-am bucurat ca am văzut-o.

| Ofiintă a răspuns (pentru DoarBogdan):

Cred că nici el nu știe laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AndreeaWTS):

Pe moment sunt cu ea și suntem în relație public online și ne înțelegem bine. Acum vedem dacă am făcut alegere buna cu ea.

| cristi202 a răspuns:

Îți pare rău de mașină? Dacă da, ar trebui sa te gindesti serios la relație. Dacă nu crezi ca merita sa investesti în ea (eventual sa rupi o mașină), nu are rost sa prostești fata și sa mentii relația.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

În general la tara sunt drumurile rele.Sunt de multe ori la oras drumurile rele da acolo.
Da acum eu nu cred ca tu nu ai fost niciodată la tara sa fim seriosi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cristi202):

Ma gândesc serios și la relație dar na și mașina dacă se duce nu mai ajung pe la ea laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ofiintă):

Cel puțin nu ma lăsat mașina în drum ca nu mai ajungeam la ea și nu mai povesteam atâta de întâmplarea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AndreeaWTS):

Acum sa vedem cum o fi și următoarele întâlniri. Voi posta de fiecare data intamplarile laughing

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

E adevărat, dar nu ar trebui sa gindesti asa, cand iubești nu trebuie sa para rău de nimic de ce faci sau poți pierde. Adevărata ta dragoste de fapt se măsoară în cit de mult poți renunța, poți lăsa de la tine pentru ea.De o iubești cu adevărat, nu te gindesti ca îți faci praf mașina, cu te gindesti cum sa faci sa ai o alta, ca pe cea care o ai o vei face oricum praf ca să ajungi la ea?