Sincer, poate ca s-a simtit ciudat. Adica sti senzatia cand persoana pe care o placi te saruta te face sa te simti in al noualea cer, dar si putin cam...nu stiu... abatut. Poate ca nu a avut curaj sa te sune nestiind ce vei spune sau ce va spune. Daca e genul de baiat putin mai timid incearca sa faci tu pasul urmator. Sper ca te-am ajutat cat de cat. Bafta!
Poate este mai timid.Sau poate ar fi vrut mai mult decat un sarut.De ce nu il suni tu?
Nu e timid.Baieti timizi inseamna ca au bun simt, si astia sunt pe cale de siparitie.Si ti-o spun din experienta(is baiat). Poate a fost cu altinceva...prieteni,sau alta depinde.Adica cine suntem noi sa ne dam parerea daca nici macar nu il cunoastem...doar din auzite.
Bănuiesc că se aştepta la cu totul alceva! Sau poate nu ştii să săruţi! Poate e foarte ocupat! Mai aşteaptă un timp apoi caută altu! Baftă!
Mda. Suna altfel situatia cu aceasta precizare. Ca si barbat iti pot spune ca daca un tip nu te suna, nu mai e interesat de tine. Sau are pe altcineva, sau ii place un joc dublu. Un sfat, pe care nu mi l-ai cerut: daca nu te cauta, uita-l tu! E mai bine pentru tine. Vei gasi destule persoane care sa lege o relatie cu tine.