| lovelystory3 a întrebat:

Am in clasa un baiat pe care il plac si el ma place pe mine dar nu vrea sa recunoasca.el se cupleaza mereu cu altele ca sa ma faca geloasa.ce sa fac ca sa-mi spuna adevarul?

Răspuns Câştigător
| adelaadelaadela a răspuns:

Daca esti sigura ca te place procedeaza astfel: lasa-l pe domnisorul asa cam o saptamana singurel: nu il mai baga in seama si plateste-i cu aceeasi moneda: combina-te cu alti baieti sa vada si el cum ewinking o sa renunte la orgoliu si o sa se intoarca la tine.winking succes! pup!:*

5 răspunsuri:
| Luchian_Elena_1995 a răspuns:

Intreaba-l siner da ca te iubiste? asa cred eu

| 93Anna93 a răspuns:

De unde stii ca te place, daca el nu recunoaste? Esti sigura ca te place? Poate doar ii place sa faca pe marele cuceritor si sa se joace cu tine si cu restul fetelor. Daca iti da de inteles ca te place, dar apoi se cupleaza cu altele, intraba-l ce vrea de la tine.

| Leutzbv a răspuns:

In locul tau l-as ignora, Daca ai place de tine va cauta sa te faca sa vezi asta, dar daca el se cupleaza azi cu una, maine cu alta....ma cam indoiesc despre cat de serios e ca om...

| Zambeste142 a răspuns:

El te face geloasa, tu l=ai facut vreodata gelos?, incearca doar, fa-l gelus cu un anumit baiat, vezi reactia lui daca e nepasatoare insemna ca nu te place si a facut doar asa o pasiune pentru tine, dar daca se ingamfeaza, se supara inseamna ca te place de aici poti sa-i spui ca il placi si ar fi cazul sa recunoasca.

| adelaadelaadela a răspuns (pentru adelaadelaadela):

Merci mult de fundita!:*