| mgtow a întrebat:

Am incercat sa ma atasez de o femeie care am cunoscut-o intr-un grup de prieteni care iesim duminica sa mancam si stam la taclale. Am vazut-o mai mare ca mine cu 7 ani si se vedea pe ea ca are aceleasi pasiuni ca ale mele tigara nu alcool nu nici chefuri 0. Ea 34 eu 27... am dus-o de 2 ori acasa cu masina. Am invitato la o cafea a zis ca nu poate pentru ca isi organizeaza viata, prietenul din grup cu care iesim si o cunoaste zicea ca sta la telefon cu unu si nu se intelege bine am incercat sa-i zic sa iesim la un film sambata nu a raspuns. Duminica trecuta au iesit vreo 6 in grup fete baieti si a intrebat unde sant dc lipsesc (eram in cursa prin GB) si mie nu mi-a zis deloc ca e cu cineva. Ce-i trece prin cap de face asa? Acum eu voi fi indiferent si sa nu zica ca-i pare rau dupa aia. (Se zice ca atunci cand un tip e indiferent cu cea care il place ea se simte ciudat si da semne precum vrea sa-i atraga atentia ca il place)

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Pare ca te evita totuși...voi cat de des vorbiti? Iesind cam acelasi anturaj mereu, si ea vazand atunci ca nu esti probabil de aia a întrebat. Imi dau seama din asta ca nu vorbiti foarte mult, ma gandesc ca ar fi stiut de la tine ca esti plecat, nu?

| Raducons a răspuns:

Asa se spune, dar nu intotdeauna se intampla asa, mai bine lasa orgoliul la o parte.

| petitconseil a răspuns:

Bine zis ca ai incercat sa te atasezi.Ea a intrebat de tine poate pentru ca te tine drept roata de rezerva cand nu-i raspunde alalalt la telefon, crudul adevar.Fii si tu mai hotarat cand o intrebi ceva, cum adica ai invitat-o la film si nu ti-a raspuns? E cumva muta? Sa nu crezi ca daca nu bea si nu fumeaza o sa va potriviti, destul ca e cam muta cu tine si nu-ti raspunde la intrebari, mai bine te-ai purta mai indiferent pentru ca se vede ca iti cam pierzi timpul cu ea. Femei mai sunt, poate iti gasesti una de varsta ta care sa va intelegeti frumos si care sa fie pentru tine total.Succes!

| Lioana a răspuns:

Femeilor le place sa fie curtate chiar daca nu-l accepta pe cel care o curteaza. Poate ca te place ca prieten dar nu vrea mai mult. Faptul ca a intrebat de tine nu inseamna nimic.

| mgtow explică (pentru petitconseil):

I-am trimis un wasap si nu a raspuns

| Mariussxxx a răspuns:

Din moment ce te ignoră și evită să interacționeze cu tine, de ce îți mai faci speranțe? Dacă o femeie este interesată cu adevărat de un bărbat, îl va căuta ea pe acel bărbat... nu va trebui să umble el după ea ca disperatul...

| siriusblack98 a răspuns:

Mie imi cam pare ca este nehotarata.Si ai zice ca la varsta de 34 stie ce isi doreste...in fine.Eu daca as fi in locul tau i-as da un motiv sa vina la mine, si anume i-as spune ca o iubesc (poate tu nu simti chiar asta dar hei, o vrei sau nu?laughing ) dupa care as lasa-o sa se decida si nu as mai vorbi cu ea o vreme. Daca te cauta dupa ce i-ai spus asta atunci te-ai scos. Daca nu atunci sa stea in continuare la telefon cu respectivul.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Varsta nu e un criteriu de selectie,bine, nici sa cazi in extrema celalta!
Nu exista scuze si doar pretexte.
Iti garantez ca iesea sau gasea ea o calea sa-ti transmita ca iese!
Nu te ruga de ea, e tot in defvoarea ta si scad sansele, fie ele si putine.
Nu e problema ta daca ar prieten sau nu.
Daca stii ca ti-ai jucat cartile bine pana acum si nu a vrut, uit-o!

| Georgiana05 a răspuns:

Dacă știi că e cu altul, de ce te complici? Gândește-te că dacă ea are deja pe cineva, însă vorbește cu tine ca și cum te-ai plăcea, așa va face și dacă o să fiți împreună.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorba aia unu o plimbã altul o ****.
Nu o mai plimba cu masina dacã nu a iesit doar cu tine direct, greseala ta a fost cã nu ai invitat-o imediat când ai fost doar cu ea in masinã, acum fata sa obisnuit si nu vrea mai mult, se numeste flake.
Aratã-i indiferentã totalã si daca te vrea ea, poti fi direct straight forward, o inviti direct la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru siriusblack98):

E adevarat Daca vrea o sã revina ea, dar sã fi atat de direct... te iubesc ce dracu, eu zic cã nici mãcar nu compliment nu meritã.