Femeile sunt de unica folosinta. Iti explic pe un termen mai "ciudat" deoarece cel mai probabil o sa fie si minori pe aici.
Largeste, si cauta alta mai "buna"
Man orice om merita o sansa,te inteleg perfect nici eu nu am incredere in nimeni, dar poate e atrasa de tine =ceea ce e foarte bine, ma bucur, ai putea sa incerci ceva cu ea, nu vorbesc despre sex si despre o relatie, macar de o luna, indiferenta atrage ca un magnet man
Poate femeia se gandeste ca glumesti.
Nu cred ca ti se intampla nimic daca te imprietenesti cu ea, si daca nu vrei o relatie sa ii spui...Ca doar nu cred ca mananca oameni sau explodeaza laga tine.
Mie de ea mie mila sincer. Daca ti-ar stiea parerea despre ea pfff acum ai fi singur
Eu zic ca nu se termina povestea pana nu fluiera dupa tine pe strada si zice ce fund misto ai. Sfatul meu este sa nu iesi cu tricoul ud pe strada si sa nu dai de inteles ca o cauti cu lumanarea.
Nah si daca mai sta in conditiile astea inseamna ca oriori e proasta rau ori profita de pe tine si mai are altul...
Poate voia si fata sa faca un ban cinstit, oferindu-se... si tu nu ai priceput!
Orice femeie vrea bani de la noi ca le scoti in oras un cadou sau in vacanta. Banii trebuie platiti altfel nu se ajunge la sex. Nimic nu e gratuit, nici aia de silicon cu 6000€ nu e gratuita sexul = bani platiti
Usor cu limbajul. Itib dau adresa, saiti largesc eu tie dantura, respectiv sa iti mai faci rezervare... in spital, desigur, prunculem
Tu probabil esti un barbat singur cuc, daca asa gandesti!
Nu-i nimic, stai intepenit in gandirea ta misogina, pana la adanci batraneti, poate vei realiza vreodata, ca sunt foarte multe femei, care nu-s dupa banii tai si nici interesate de averea ta, care cauta dragoste pura si un partneriat de viata, cu un barbat bun, bland, respectuos si loial.
Sa fie pentru cine vrea. eu nu ma complic. A ajuns la moda singuratatea.