| sovien a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor, va rog sa imi raspundeti, am 22 de ani si inca locuiesc cu parintii, insa nu stiu cum sa explic, insa am probleme mai ales cu tatal, adica are un temperament scurt, si ma sperie deoarece are niste iesiri foarte agresize, astazi am fost atat de speriata incat am tremurat si a trebuit sa vorbesc cu cineva pentru un loc de munca, dar m-am tot incurcat la numarul blocului, si el (tata) a dat cu o ceva foaie mototolita in capul meu, dupa o inceput sa urle si sa imi arunce tot felul de injuraturi, cum ar fi tampita, o zis cum cineva poate fii asa de prost, cretin, si specific ca sunt o fire mai sensibila insa el a continuat cu aceste acte agresive, si dupa cateva momente o spus ca imi trebuie spalaturi pe creier sa fiu dusa la nebuni. S-a calmat putin, insa am inceput sa plang deoarece m-a speriat si apoi a dat cu pumnul in perete si s-a napustit la mine, m-a tras de picior, o inceput sa ma scuture si sa ma stranga tare de urechi. Va rog ajutati-ma, spuneti-mi ce ar trebui sa fac? Sa-l reclam la politie? Deoarece a mai avut astfel de iesiri, ultima data m-a prins de gat, vrand sa ma stranga de gat, si m-a scuipat, dar el sustine ca niciodata nu mi-ar face rau.

7 răspunsuri:
| Petre_Ilinca_1998 a răspuns:

Poate ar trebui sa te muti de acolo?

| danay72 a răspuns:

Vorbește cu mama ta despre aceasta atitudine și vezi ce te sfătuiește. Un astfel de comportament nu este bun. O persoana care te iubește, te respecta și îți poarta de grijă. Iubirea nu se irita și nu se comporta necuviincios.

| sovien explică (pentru Petre_Ilinca_1998):

Stiu, dar problema este ca ii in stare sa ma urmareasca, si nu prea stiu la cine m-as putea duce, pana reusesc sa imi gasesc ceva de lucru.

| sovien explică (pentru danay72):

Stiu, insa nici ea nu prea are curajul sa ii spuna ceva, am realizat ca nu este bun.

| danay72 a răspuns (pentru sovien):

Îmi pare rău. Pana la urma trebuie sa rezolvați aceasta situație, nu poți trai mereu cu frica.

| Nilsson a răspuns:

Regret sa aud astfel de lucruri, parerea mea este ca ar trebui sa te muti de acum si sa iti iei viata pe cont propriu, eventual sa iti cauti de munca in alt oras si sa imparti chiria cu cineva, altfel e greu sa te descurci.
Ma indoiesc ca de acum tatal tau isi mai poate schimba comportamentul, doar daca iti va simnti lipsa o perioada mai indelungata. Asa ceva nu e normal sa se petreaca intr-o familie

| Violleta2022 a răspuns:

Ce sa reclami la politie, pe tatal care te hraneste din munca lui ca pe un parazit?
Tie chiar nu-ti este rusine la 22 de ani sa stai acasa si sa astepti sa fii hranit, adapostit si imbracat?
La munca baiete, cauta-ti de munca si lasa lenea, ca altii la varsta ta demult au o situatie si se intretin singuri sau chiar propria familie!
Poti sa-l reclami la politie, dar urmatorul pas este ca taica-tu sa-ti puna hainele la usa si sa te dea afara din casa, pana una alta etse casa lui, mobila lui, tot al lui, daca nu-ti convine, iti iei traista in bat si te cari.