"M-am mutat de ceva vreme cu iubitul meu și ai lui." -> asta e una dintre cele mai mari greseli posibile... trebuie sa va mutati DOAR VOI DOI, fara parinti, fara NIMENI altcineva.
Posibil e vorba de fratele lui, oricum ar fi voi trebuie sa va mutati in chirie singuri daca nu ai serviciu cauta ti sa muncesti sa ai cu ce sa achiti facturi chirie si asa scapi de stat cu familia lui si cu ai lui, ce o sa faci cand te vei vei casatorii? Daca acum e greu sa i suporti neamul atunci vei fi toata ziua cu cearta si nervi.ca sa nu intervina intre ine si prietenul tau discutii din cauza familiei lui, căutati va chirie si asta este, cand vei avea bani sa iti cumperi tu casă atunci vei fi tu sef la tine acasa, dar pana la urma va trebuii sa va mutati.
Să stați cu părinții lui în casa lor - imensă prostie.
Plecați de acolo și mutați-vă singuri, dacă vrei să mai salvezi ceva.
Nimic nu strica o relație mai mult decât
M-am mutat de ceva vreme cu iubitul meu și ai lui.
Acuma fapta e consumata, el nu prea vrea sa se mute încă și nici posibilități nu avem.Ce rezolvare pot găsi pana atunci?
Mi-e teamă că nu prea ai variante.
Până nu plecați de acolo, problemele vor continua și asta vă va afecta și poate duce chiar la stricarea definitivă a relației voastre.
Asta e deja o lege nescrisă.
Un cuplu, nu trebuie NICIODATĂ și sub nici o formă să locuiască cu părinții niciunuia dintre ei.
Faceți un sacrificiu și găsiți-vă ceva cu chirie. Chiar ceva ieftin și nepretențios pentru început. O să vezi că pe parcurs o să vă ridicați și o să vă meargă mult mai bine.
Și eu a vrea asta, dar el are avioane în cap de un an doi cam asa și nu ma înțeleg nici cum cu el.Tot eu sunt aia paranoica și ca îl îndepărtează pe el de familie, în condițiile în care pur și simplu eu simt ca noi doi nu mai suntem o familie și ca altceva e mai important pentru el.
E o mare greșeală sa teuti cucineva fără casatorie, nu ai binecuvântarea Creatorului. Păcatul curviei u aduce fericire pe termen lung în viata nimănui.