anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoi de părerea voastra intr-o problema.De fapt am o vaga bănuială, dar am spus ca mai întreb și alte persoane.
M-am mutat de ceva vreme cu iubitul meu și ai lui.
Lucurile au fost și frumoase și mai puțin frumoase și spun asta pentru ca noi în loc sa ne vedem de ale noastre și sa ne plătim contribuția în casa în mod egal cu restul am cam început sa plusam.Adica tot noi făceam mai multe, cumparam și palteam mai mult decât toți și asa ajungeam sa avem lipsuri.Am discutat pe tema asta cu iubitul meu si s-a rezolvat cu chiu cu vai intr-un final.Ne-am văzut de treaba și am început sa convietuim iar ok fiecare cu a lui ba chiar sa ne intelegem bine.Problema e ca prea bine din perspectiva alor lui și au început iar sa ni se bage pe gat și iubitul meu iar sa contribuie cu mai mult decât o fac ei și noi iar sa avem lipsuri.Doar ca de data asta ca să nu mai comentez eu nimic unul din membri familiei lui început sa vrea sa se facă util.De fiecare data când vrem sa facem ceva acel membru intervine și el sa ne ajute,daca ies cu iubitul meu afara vine după noi a vadă dacă ne ajuta cu ceva,când pleacă iubitul meu de acasă ma întreba ca unde s-a dus și dacă nu are nevoie de ajutor, dacă plecam undeva cu mașina ne întreba unde mergem și ce avem de făcut.De fiecare data când merg doar eu cu iubitul meu undeva se vede ca are o unda de gelozie ca să nu mai spun ca dacă rămânem la ai mei sau intr-un weekend undeva ii pica prost și se vede ca abia așteaptă sa spună iubitul meu ca nu ia convenit ceva și ca abia a așteptat sa ajungem acasă. Problema e ca și iubitul meu a început sa ia aceasta persoana după noi și sa o includă în activitățile noastre si eu deja ma simt exclusa și în acelasi timp sufocata.
Cum as putea sa îndrept lucurile astea, ca deja pare ca nu mai suntem doi în relația asta si nu mai depinde doar de noi ce vom face pe viitor?
(Nu e vorba de mama lui).

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

"M-am mutat de ceva vreme cu iubitul meu și ai lui." -> asta e una dintre cele mai mari greseli posibile... trebuie sa va mutati DOAR VOI DOI, fara parinti, fara NIMENI altcineva.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Posibil e vorba de fratele lui, oricum ar fi voi trebuie sa va mutati in chirie singuri daca nu ai serviciu cauta ti sa muncesti sa ai cu ce sa achiti facturi chirie si asa scapi de stat cu familia lui si cu ai lui, ce o sa faci cand te vei vei casatorii? Daca acum e greu sa i suporti neamul atunci vei fi toata ziua cu cearta si nervi.ca sa nu intervina intre ine si prietenul tau discutii din cauza familiei lui, căutati va chirie si asta este, cand vei avea bani sa iti cumperi tu casă atunci vei fi tu sef la tine acasa, dar pana la urma va trebuii sa va mutati.

| Hammurabi a răspuns:

Să stați cu părinții lui în casa lor - imensă prostie.
Plecați de acolo și mutați-vă singuri, dacă vrei să mai salvezi ceva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nimic nu strica o relație mai mult decât

M-am mutat de ceva vreme cu iubitul meu și ai lui.

| Caliopia63 a răspuns (pentru Hammurabi):

Acuma fapta e consumata, el nu prea vrea sa se mute încă și nici posibilități nu avem.Ce rezolvare pot găsi pana atunci?

| Hammurabi a răspuns (pentru Caliopia63):

Mi-e teamă că nu prea ai variante.
Până nu plecați de acolo, problemele vor continua și asta vă va afecta și poate duce chiar la stricarea definitivă a relației voastre.
Asta e deja o lege nescrisă.
Un cuplu, nu trebuie NICIODATĂ și sub nici o formă să locuiască cu părinții niciunuia dintre ei.
Faceți un sacrificiu și găsiți-vă ceva cu chirie. Chiar ceva ieftin și nepretențios pentru început. O să vezi că pe parcurs o să vă ridicați și o să vă meargă mult mai bine.

| Caliopia63 a răspuns (pentru Hammurabi):

Și eu a vrea asta, dar el are avioane în cap de un an doi cam asa și nu ma înțeleg nici cum cu el.Tot eu sunt aia paranoica și ca îl îndepărtează pe el de familie, în condițiile în care pur și simplu eu simt ca noi doi nu mai suntem o familie și ca altceva e mai important pentru el.

| ania a răspuns:

E o mare greșeală sa teuti cucineva fără casatorie, nu ai binecuvântarea Creatorului. Păcatul curviei u aduce fericire pe termen lung în viata nimănui.