| Draciisavaia a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Sa intru în story ul crush-ului? Umblă de 5 luni după mine, dar e rușinos și nu îmi spune. Ajutați-mă!

9 răspunsuri:
| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Pai de ce nu-l întrebi?

| Draciisavaia explică (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Îmi e rușine

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru Draciisavaia):

Știu cum este mai ales dacă ai blocaje dinalea care te omoară jale rău să poți zice ceva și face ceva aicia te înțelege 1000000%%%%%% este și rușine și o grămada deodată vine toate deodată și nu-ți găsești cuvântul sa zici sa spui ceva și ma și enervez și mor pe dinăuntru ca nu am curaj sa zic ceva mic măcar știu cum este te înțeleg cu Adevărat 1000000%%%%% este o nebunie mare sate poți adună sa spui ceva în fața la inimă pe care o iubești cu Adevărat mai mult ca orice și ori cine pe lumea asta te omoară în fiecare zi și noapte și trăiești cu asta până te termina definit și te face scrum și cenușă durerea aia nu se oprește deloc tot mai mare se face tot mai adâncă se face te despica și te face parți și parți din om bucată cu bucată te face te târăști și este o durere care pe care nu o poți definit Niciodată devi un cadavru care se târește definit către o durere de ne definit de rău

| Draciisavaia explică (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Faza e ca am observat ca și el ma place. Facem contact vizual, zâmbim unul la altul doar ca nu avem curajul de a ne spune în fața unul altuia.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta inseamna ca te IGNORA (te evita, fuge de tine), nu ca umbla dupa tine!

| Draciisavaia explică (pentru Violleta2022):

Ți se pare normal sa își pună prietenii urmăriți de mine pe Instagram sa ii reposteze story-ul să-l vad eu sau sa le de cereri de prietenie pe Facebook prietenilor mei? Sau sa ma copieze? Dacă am o brățară pe mână sa își pună și el una identică?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Draciisavaia):

Dupa cum vad tu esti aia care-l urmaresti si esti obsedata de el...

| Draciisavaia explică (pentru Violleta2022):

Nu l-ai cunoscut pe el

| Violleta2022 a răspuns (pentru Draciisavaia):

Nu am nevoie, ca te cunosc pe tine... si se pare ca tu esti persoana care NU pricepe sa-i dai pace!