Da credula mai esti,Patricia! Si alta chestie,tu nu stai cu el, pentru ca nu e posibil, el fiind "departe"...tu esti prietena cu el.Renunta.Dupa parerea mea, are mult mai multe prietene decat ai putea crede tu. Intra inca o data, si ai sa te convingi.
Daca dupa 3 luni increderea ti-a fost inselata, ce mai astepti peste 3 ani, sau mai mult?
Pai cum sunteti impreuna daca nu va vedeti, tot ceea ce se face de la distanta nu e prietenie, e o joaca in cel mai bun sens.Deci cauta un prieten cu care sa te si vezi, oricum sunteti la varsta cand experimentati si risti sa fii lovita in sentimente iar peste cativa ani iti vei da seama ca asta este o copilarie>sa "fii" cu cineva de la distanta.
Treci peste asta. Gaseste pe cineva care stie sa te aprecieze si care iti da motive de incredere. Daca s-a pierdut increderea parerea mea este ca o relatie nu mai are rost.
Te sfatuiesc sa-i spui pa si pusi.
E un fustangiu , nu are rost sa-ti pierzi timpul cu oameni de nimic.
Știi cum sunt băieții ei încearcă dacă pot să facă ceva fac, dacă nu asta e se întoarce la prietenă. Făcând treaba asta clar este infidel și te înșală la orice pas. De iubit cu adevărat nu te iubește, poate un sentiment acolo tot e...dar nu iubire adevărată. Și acum nu-l crede, a spus așa ca să se scuze, să te facă să crezi că nu vroia să te înșele dar nu e așa cu siguranță minte. Acum alegerea e a ta, dar ai grijă să nu suferi mai mult mai târziu.
Lasa-l fato in pace. Dupa ce ca minte atat ne mai si ceri sfatul.Eu i-as da papucii cu prima ocazie.Nu merita.Nu iti mai bate capul cu el.Gaseste altul.Doamne pai eu l-as lasa si i-as trage si doua perechi de palme.Bine ca l-ai prins cu mata in sac.Bine ca esti suspicioasa.Ca daca nu iti rupea inima cand aveati 3 ani impreuna nu 3 luni. Fato lasa-l in pace ca e un tampit.Te pup.
Aceeasi situatie si el distanta e de vina nu poate sa stea singur ane nevoie sa se "elibereze" pentru ca e baiat si trebuie sa il intelegi ca te iubeste dar ii trebuie libertate atata vreme cat vb cu tine si iti spune ca te iubeste poate ca asa este incearca sa iti faci si tu prieteni sa vezi cum reactioneaza daca e gelos inseamna ca te iubeste iar daca nu are nici o reactie mai bine incerci sa te indepartezi de el sper sa nu va despartiti asta e trist
Pai eu sincer a stat ca u doar degeaba ca nu avea ca cine sta acum nu te supara pe mine da sa nu suferi din cauza lui
Pai nici tu nu ai procedat corect pacalindu-l ca esti alta persoana.Pentru a sti daca te iubeste trebuie sa stai fata in fata cu el si sa vezi cum se comporta, ce caracter are si ce personalitate.