Prietenia voastra e cu adevarat frumoasa, un lucru tare rar pe lumea asta, mai ales intre fete.Nu degeaba se spune ca prietenia eu floare rara.Eu iti dau o idee, cum as proceda eu: as face o copie dupa fotografia pe care inca o mai ai, pe care as pastra-o.Fotografia autentica, cu lipici cu tot, as impacheta-o frumos impreuna cu o alta mica amintire(daca mai ai, un bilet la concert sa zicem), o floare(care stii tu ca-i place) si cu ajutorul colegilor, prietenilor, i le-as oferi intr-un caz festiv, oficial (cu martori).
I-ati inima in dinti si spune-i tot ce simti
daca nu ai tupeu in fat aii poti lasa un offline
o poti suna
va fi bine
incearca pana nu risti nu castigi
mult succes
fii sincer si spune-i tot
Arata-i ca ti la ea si nu va mai indepartati niciodata daca vrei sa iti fie o buna prietena. Ajut-o mereu, incurajeaz-o, dovedeste-i ca ii meriti prietenia. Bafta:*
Cred ca te-a iertat, nu poti tine atata ura pe o persoana draga cu care ai avut o relatie buna.Trimite-i un mesaj cu scuzele tale, dati-va ocazia sa va revansati unul fata de altul.
Sfatul meu este:daca intr-adevar o iubes-ti, cerei prietenia s-i nu ezita, daca nu sim-ti nimic pentru ea, du-te si spune-i de ceea ce simti.aculta ceea ce iti spune inima
Poi gigiro, eu i-am facut cadou poza cu noi cand am fost plecata din oras in Cluj i-am luat o rama frumoasa si i-am dat-o doar cand era gata poza scoasa si mi-am facut si mie copie. Nu stiu, vreau sa vorbesc cu ea dar cand ne intalnim mi-se duce tot curajul!
Cred ca trebuie sa faci ceva special, pentru ca ...chiar se vede ca inca iti pasa foarte mult...incearca sa o suni sa-i ceri un sfat, sa creada ca inca crezi in sfaturile date de ea sa simta ca are o influenta puternica deasupra ta!
sper sa reusesti!