Faptul că prietenul tău nu este în stare (sau mai degrabă nu este suficient de interesat) să rețină niște lucruri nu înseamnă automat că "barbatii chiar sunt mai prosti decat un copil de 5 ani".
Nu mai generaliza aiurea situația ta particulară.
Atunci inseamna ca doar cei de prin partea asta a tarii sunt asa, pentru ca nu e prima oara cand patesc asa (persoane diferite), iar unele dintre prietenele mele se confrunta cu a ceeasi problema.
Asta m-a dezamagit enorm de tare de ma doare sufletul. Abia mi-am revenit putin in ultimele ore ca sa pun intrebarea. Totusi, se obisnuieste practica asta?
Sunt convins că este o generalizare greșită chiar și dacă te referi doar la o anumită parte a țării.
Habar nu am. E prima data cand aud. Iubitul tau ori nu e interesat de ce vrei tu, ori e prost bata.
"Nu e prima data când o pățesc" nu este același lucru cu "toți bărbații sunt așa".
Bănuiesc că nu ai trimis toți bărbații din "partea ta de țară" să-ți cumpere corn cu ciocolată și toți s-au întors cu foietaj de vișine.
Cand uita ce trebuia sa cumpere, suna sa intrebe.
Eu cred ca al tau a cumparat ceea ce ii place lui.
Ori are o abordare pasiv agresiva (l-ai suparat cu ceva)
ori nu prea isi da interesul in ceea ce te priveste.
Uita si alte chestii despre tine?
Asta in timp ce tu ii gatesti, faci curat prin casa, nu ii freci creierii cu discutii idioate, si esti atenta mereu la dispozitia lui, nu?
Iar tu ai raspuns acestui comentariu pentru ca... esti atras de prostia de care se vorbeste?
Intr-un final i-am dat lui sa manance ceea ce a cumparat (s-a bucurat, n-am sa mint). In rest... e prea trist ca sa le aduc pe toate in discutie.
Pot sa enumar minim 10 cazuri de genul asta, cu barbati diferiti care au/nu au legatura unul cu altul...
Repet ideea: 10 bărbați nu reprezintă "toți bărbații".
Nu știu de ce îți este atât de greu să înțelegi acest concept.
Este la fel de aiurea să bagi toți bărbații în aceeași oală cum este aiurea să bagi și toate femeile în aceeași oală.
Și am avut suficiente dispute pe aici cu diferiți frustrați care consideră că toate femeile sunt așa și pe dincolo doar pentru că ei au avut o experiență personală de genul ăla.
Dacă locuiți împreună și nu sunteți căsătoriți atunci tu nu ai nici un rost,nici un rol în viața lui!
Fiindcă cine are cu adevărat gânduri seriose de viitor și vrea FAMILIE în adevăratul sens al cuvântului atunci stabileați încă de la început împreună ce și cum și vă cunoșteați modul, felul de a gândii, v-ați fi explorat mintea, dar cum moda e să faci sex întâi și abia după să aflii unul despre celălalt alte chestii nu ar trebui să te mire că nu-i pasă absolut deloc de tine atâta timp cât are parte de distracție și sex, deci tu pentru el ești doar o jucărie și din ce ai scris cum că nu-i primul văd că-ți place și ție. Dacă tu personal nu te respecți și nu te iubești nu te aștepta ca cei cu care intrii în contact să o facă!
Sincer nu, nu am patit. Daca ii fac lista de cumpărături sotului, aduce produsele pe care le folosesc eu (de la același brand), iar daca are nelămuriri ma suna. Daca il rog ceva, de cele mai multe ori face, dar este și viceversa.
Incearca sa vorbesti deschis cu el si sa ii spui ce te deranjează, sa fie mai atent la nevoile tale. Ori cumpăra ceea ce ii place lui, ori nu îl interesează.
Ai vorbit cu el despre acest lucru, l-ai întrebat de ce face așa și nu este atent la acest lucru? Și dacă l-ai jignit deja, părerea mea ca mai bine lasă-l ca oricum respectul tău față de el s-a dus de mult, nu îl poți face prost pe omul pe care presupui ca îl iubești..mna zic și eu.
Chiar nu are.
Eu imi procur singur apa, cornuri, cola, telefoane, pisici, materiale de constructii, motorina, etc.
Ca orice barbat mai prost decat copiii de 5 ani.
Noroc ca suntem si nesimtiti pe deasupra, si nu prea ne raniti cu critica asta nefondata, continua.
Îmi pare foarte rău. Totuși, astea sunt mărunțișuri. Nu-l mai trimite la cumpărături pe el, că sa nu te mai enervezi.
Sigur are alte calități prin care compensează. Nimeni nu e perfect?
Ca un sfat și vorbesc serios data viitoare zii sa te sune cu video apel că îi arăți tu ce sa ia
AdioTPU întreabă: