Inainte sa-ti pui probleme in legatura cu baietii, ar trebui sa te ocupi putin de felul in care scrii. Ai greseli de scriere si nu esti coerenta. In afara de asta, daca vrei sa-l uiti, nu se poate. Ca nu esti robot, nu ai un bun de "uitare". Trebuie doar sa-l privesti altfel. Sa-l privesti ca pe un amic, care nu e pentru tine si altfel. Persoana potrivita pentru tine va veni, stai linistita. Bafta!
Cred ca nu merita sa iti faci griji pentru acest lucru. O sa iti spun cateva lucruri care cred ca iti va prinde bine.
1. Daca incerci sa faci activitati care te vor ajuta mai departe sa te descurci in viata sa stii ca o sa atragi baietii pe care-i doresti
2. Cu riscul de a te supara - e posibil sa aiba atractie catre alte fete si din cauza modului cum comunici. Ai foarte mari probleme de scriere si sa te faci inteleasa
3. Nu te pune pe tava unui baiat deoarece o sa vrea doar sa se joace cu tine apoi va trece la alta fata
Pai nici nu eu am scris ...nici nu stiam ca a scris, acum nu stiu cum sa sterg intrebarea