anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o colega la munca de care îmi place, am încercat sa ma aproprii de ea, o luam de gat, ma jucam cu parul ei când eram în stația de autobuz doar ca nu știu dacă mai are rost sa încerc. Ea nu ma respinge, ma lasă să o ating dar din partea ei nu vad același lucru. Mai are rost sa încerc sau mai bine renunț? Ea e singura, nu are pe nimeni

13 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Eu știu că îl iei pe om de gît daca te-a supărat cu ceva. happy
Altfel, e un gest pe care nu îl faci oricui. Decit cuiva foarte apropiat.
Eu sunt însurat de 15 ani și niciodată nu am luat-o pe soția mea de gît, mi se pare un gest dur, necioplit.
Daca fata e sensibila, finută, poți fi sigur că nu a agreat acel gest, și de aceea nu îți răspunde.

| VoidEternal a răspuns (pentru cristi202):

Cred ca mai degraba i-a pus bratul dupa gat. Ca in filme la cinema la prima intalnire. Cred ca la asta se referea.

| cristi202 a răspuns (pentru VoidEternal):

Da, știu asta, dar asta nu se face decat cu cei apropiați. Ce e in filme e altceva, nu întotdeauna filmele redau realitatea

| darrio2007 a răspuns:

Joaca-te cu parul ei intr-un loc mai ascuns, nu in statia de autobuz. Poate nu-i place in acel loc.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă te lăsa să o iei de gât, eu zic să mai incerci.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Invit-o undeva.

| anonimg a răspuns:

Tu trebuie să ajungi să o cunoști și să-ți dai seama singur de ce ea nu reacționează. Dar atingerile păstrează-le după căsătorie ca relația să meargă bine.

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu incerca sa pari disperat. Pt o perioada nu o mai atinge apoi invit-o undeva la o intalnire. Daca zice din start ca nu merge, e clar ca nu e interesata. Daca accepta, inseamna ca ai o sansa. Dar tine minte, fetelor nu le place cand barbatii par disperati

| AliGab a răspuns:

Eu zic sa o inviti la suc, o plimbare, o intalnire in general, dar sa fie ceva dragut, in afara programului de munca. Daca accepta vezi cum merg lucrurile mai departe, daca nu accepta, renunta.

| NisipLaMare a răspuns:

Arata-i ce poti!

| Daz01 a răspuns:

Ar fi bine și să discuți cu ea și să-i spui că îți place de ea. Dacă discutați o să afli și răspunsul la întrebarea ta dacă trebuie să continui sau nu. Succes.

| Amanda1 a răspuns:

O luai de gat si te jucai cu parul ei, o mai si atinj...e vorba de o pisica de pe strada?