Nu incerca sa pari disperat. Pt o perioada nu o mai atinge apoi invit-o undeva la o intalnire. Daca zice din start ca nu merge, e clar ca nu e interesata. Daca accepta, inseamna ca ai o sansa. Dar tine minte, fetelor nu le place cand barbatii par disperati
Tu trebuie să ajungi să o cunoști și să-ți dai seama singur de ce ea nu reacționează. Dar atingerile păstrează-le după căsătorie ca relația să meargă bine.
Eu știu că îl iei pe om de gît daca te-a supărat cu ceva.
Altfel, e un gest pe care nu îl faci oricui. Decit cuiva foarte apropiat.
Eu sunt însurat de 15 ani și niciodată nu am luat-o pe soția mea de gît, mi se pare un gest dur, necioplit.
Daca fata e sensibila, finută, poți fi sigur că nu a agreat acel gest, și de aceea nu îți răspunde.
Joaca-te cu parul ei intr-un loc mai ascuns, nu in statia de autobuz. Poate nu-i place in acel loc.
Cred ca mai degraba i-a pus bratul dupa gat. Ca in filme la cinema la prima intalnire. Cred ca la asta se referea.
Ar fi bine și să discuți cu ea și să-i spui că îți place de ea. Dacă discutați o să afli și răspunsul la întrebarea ta dacă trebuie să continui sau nu. Succes.
Da, știu asta, dar asta nu se face decat cu cei apropiați. Ce e in filme e altceva, nu întotdeauna filmele redau realitatea
Eu zic sa o inviti la suc, o plimbare, o intalnire in general, dar sa fie ceva dragut, in afara programului de munca. Daca accepta vezi cum merg lucrurile mai departe, daca nu accepta, renunta.
O luai de gat si te jucai cu parul ei, o mai si atinj...e vorba de o pisica de pe strada?