Eu cu Manuela avem o relație de amor și virtual și real, TPU nu înseamnă dating sau matrimoniale
Da,eu,doar ca ea nu ma mai vrea zice ca nu mai sunt pe gustul ei... după ani de zile în care am vorbit, ne-am trimis poze, nuduri, ne-am văzut în secret sa nu ne prindă și noștri
Posibil, însă șanse mai mari sunt să înceapă soarele să emită fosfor în loc de fotoni.
Da, eu fosta aici am cunoscut - o. Well, a fost prima mea relație, n-a fost cea mai bună.
Ne-am despărțit după 4 luni. Ea mi-a dat mesaj privat prin 2019, la sfârșitul lui Decembrie. Prin Ianuarie anul trecut am început să vorbim. Ea ploieșteancă, eu sibian, a fost o relație cu năbădăi și gelozii aiurea în condițiile în care ea avea 18, și eu 25, i-am dat papuci în Aprilie după ce în Martie chiar de întâi ne-am văzut, a venit cu tot alaiul după ea, nici nu ne-am putut săruta măcar. Prima și ultima mea relație.
Ai fost una dintre faimoasele lui colege de munca?
Ultima dar nu cea din urmă!
Eu vorbesc serios, nu fac glume. Cum anume ati reusit?
Buna asta =]
Simpatik cu vexx.
Cum anume?
Pai, din categoria "gândim la fel, simțim la fel"...
Stii sigur?
Vexx s-a dus. Pacat! Eram chiar fericit sa-l vad cum arunca cu jigniri in stnga si dreapta.
Nu cunosc cazuri, dar și dacă există, sunt sigur că aceștia nu s-au expus până acum.
DyMaN întreabă: