| carbon21 a întrebat:

Am o întrebare, curiozitate. Iubita mea actuala e înfiată, ne intelegem bine, dar uneori sta la vorbe cu "verișorul" ei, el are 33 de ani ea 18, treaba e ca nu prea e verișorul ei, e ceva ruda cu tatăl ei adoptiv, totuși ea așa ii zice var, dar nu prea e, sau imi dau eu filme? Când a fost mai mică a fost pe la el pe acasă, stau la cam 300-400 klm distanță. Deci ceva sfaturi?

11 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu prea stiu ce am putea sa iti spunem legat de asta, mai ales ca... este ceva ce nu se stie sigur ce simte ea sau ce nu. Doar ea poate sa iti spuna.

Cel mai sigur si varianta cea mai optima, ar fi sa vorbesti cu ea dedspre asta. Ar trebui sa iti ofere siguranta si increderea de care ai nevoie, pe care doar ea ti-o poate da. Deci... vorbeste cu ea, varianta cea mai buna happy Daca nu cu ea, cu cine...

| carbon21 explică:

Ai citit doar la început și la sfârșit? Ce nu înțelegi ca iubita mea e înfiată, deci varul ei nu e chiar var, nu e ruda cu ea, nu au același sânge in vene. Și părinții ei nu sunt părinți biologici, ci părinți adoptivi, iar varul ei e din partea tatălui adoptiv, așa ca legătura cu ea de sânge 0 doamne incuiati sunteți unii ma jur…

| carbon21 explică (pentru DoarBogdan):

Am fost azi la ea si mi-a zis ca se mai vorbește cu el pentru ca a mai fost pe la ei împreuna cu familia si acum recent a fost in vizita familia lui la ea, și mi-a zis sa nu-mi fac griji ca e var cu ea ( așa ii zice ea dar e var cu tatăl ei adoptiv ) și vorbesc așa la vrajeala sau eu știu, ca el e șofer de tir si se plictiseste in cursa, si dacă nu cred sa-l întreb pe tatăl ei. da ar fi ciudat acum si dacă ar face manevre sa se combine cu varul lui taicaso adoptiv?

| carbon21 explică:

Tu ai nevoie de perfuzie in cap poate așa te mai salvam, după ce mm te bagi in seama dacă nu înțelegi întrebarea și nelămurire mea, doar sa ajungi in top?

| Jano a răspuns:

Pune-i un microfon si vezi ce vorbesc.

| relian a răspuns:

Asa este cumpara o camera de aia f micuta,ori macar doara sa auzi,te faci ca pleci,lasi camera on si stai la panda laughing asta e sfatul meu,atunci cand tu personal ai ceva neclaritati,ori simti ceva,pur si simplu asa simti,ceva ceva se intampla, nu simti tu ce spui din filme.

Macar sa nu te tina de decor, sau de rezerva pana isi gaseste pe altul. Daca ai camera sau si doara sa inregistreze sunet, sunt chestii acu si ieftine.
Unia or sa zica vai de ce sa o mai urmaresti? Pai uite asa, pentru ceva tu cum spui iti dai filme laughing si vrei sa fii sigur ca e cum zice ea.

O femeie ori un barbat intrebat daca flirteaza cu altcineva, tu crezi ca o sa zica vreodata ca da? laughing sa fim seriosi.
Ala de 33 de ani e mai versat,stie ce sa-i zica,cum sa vorbeasca,banui ca se simte atras de ala.
Eu sa am o vara,vorba ta care nici vara pana la urma sa fie,stau asa la povesti?
Eu nu vorbesc nici cu sora mea buna,dapai sa stau la povesti cu vara din alianta laughing sau as sta daca cumva am ceva interes.
Tu fa cum vrei,sa o spionezi nu vad cei asa de rau,macar o sa capeti incredere in ea, stii cum spune vorba aia, increderea se castiga, asa ca daca ea ti-a spus ca nu-i nic, tu verificand o sa vezi, e de incredere ori te face in foi de varza laughing

| darrio2007 a răspuns:

Mai pune-ti ordine in minte, pe 21 ianuarie erai cu o fata de o luna, apoi pe 22 ianuarie erai cu o fata de 2 luni. Care-i adevarul?

| carbon21 explică (pentru darrio2007):

Nu contează, vreau sa pastrez anonimatul, nu ai vrea sa-i zici și numele de familie complet? "Campionul Zilei" nu se face chiar așa de ușor, trebuie sa te bagi cumva in seama poate poate?

| vvvcbpk a răspuns:

Du te dupa ea tată ca ti o arde verisoru

| darrio2007 a răspuns (pentru carbon21):

Ai grija de ea daca o vrei pentru tine. Ti-o aranjeaza ăla.

| Fatamuntilor a răspuns:

E iubita,nu propietatea ta!
Odata infiata a luat si rudele,care si rudele, care e problema ca stau de vorba?
Daca relatia voastra e mai veche, o cat de cat ar trebui sa o ai incredere in ea..., mai ales ca se cunosc de mici!
Crezi ca ar putea fi ceva intre ei, mai ales ca nu sunt rude de sange?