Nu am copil si...nu consum alcool decat foarte rar(odata la 3-4 luni si atunci putin), prefer sa fiu treaz majoritatea timpului iar mie unul imi place sa ma ies des cu masina, sa ma relaxez sau sa ma dau cu longboard-ul impreuna cu prietenii, dau importanta la orice cred eu ca e important. Din cate vad ca ai mai avut intrebari in legatura cu 'de ce iubitul meu nu ma lasa sa X', presupun ca e foarte strict si gelos? adica poti sa porti ce vrei, ca te face sa te simti bine asta cred eu si nu am interzis niciodata sa poarte ceva anume, ba din contra stateam cu orele impreuna sa ne decidem ce o sa poarte ea, chiar daca erau haine care 'aratau mai mult', care e problema? (yk you can look, but you can't touch) dupa mine asa trebuie sa se gandeasca majoritatea barbatilor.
Daca generalizezi ceea ce spui mai sus si spui ca barbatii nu apreciaza femeia este gresit, ai dat de un barbat, 2, 3, n care nu te apreciaza, asta nu inseamna ca toti suntem la fel... urasc dramele de genul asta, este foarte gresit pusa intrebarea dar poate intelegi ce am vrut sa spun, sper sa fi open mind.
Ca va plac astfel de barbati, simplu, asta se dovedeste peste tot,femeile sunt masociste emotional, le place drama, suferinta si sa fie manipulate cand ele manipuleaza se plictisesc si te lasa pentru un bad boy, de ce aveti lista cu multi nice guy in lista prieteniei, de ce te lasa iubita pentru altul care e opusul tau, lasa-ma cu drame de astea, eu cand ma comport urat fetele imi dau like si imi trimit cere de prietenie cand ma comport frumos =lista prieteniei, si in usa femeile sau saturat de barbati cuminti desi urlau ca nebunele ca vor un barbat cuminte, de casa e nu vor
Nu sunt toți bărbații la fel. Nu e bine sa generalizezi.
Faptul că al tau e alcoolist și nu tine cont de părerile tale nu are legătură cu faptul că nu are copii. E felul lui de a fi. Ai fi ajuns in această situație și dacă aveai copii. Ba mai mult, copilul ar fi asistat la certurile voastre și asta l-ar fi afectat.
Practic tu acum iti versi frustarea nu toti sunt la fel si nici sa generalizezi nu e oke ca nici voi nu sunteti toate bune numai la cratita si pline de figuri dar totusi sa iti raspund: Acel gen de barbati prefera alcoolul strict fiindca au placerea de a bea sau simt nevoia cat despre femei sunt crescuti cu un exemplu neadecvat copiii in general creaza o schimbare devi mai axat pe ei decat pe tine si renunti sa mai fi atat de egoist in general.
Iubitul meu nu are copii, nu bea, nu isi bate joc de mine si de fiecare data pe o decizie se consulta cu mine.Ma respecta, imi vorbeste frumos, imi multumeste si ma apreciaza.
Deocamadata eu nu am intampinat aceste probleme cu el.E adevarat ca in fosta relatie am avut niste probleme cu aprecierea dar nici fostul nu consuma alcool, nu am avut copii iar daca nu sa mai putut sa fim pe aceias lungime de unda ne-am despartit amiabil.
Deci nu cred ca e vorba despre toti barbatii.In general cei care fac asa sun cei lipsiti de educatie, cei care au avut exemplul asta in familie, barbati prosti ce nu isi folosesc creierul.Si toata tampenia lor se rasfrange asupra unei femei (scuze expresia) proaste care ii permite.
Nu trebuie sa fie alcoolist, dar daca nu bea pe banii tai nu e treaba ta.
Lucrurile alea "fara importanta" s-ar putea sa aiba importanta pentru el.
Cere mai mult daca nu iti place cum esti tratata iar daca nu primesti si vrei neaparat mai mult...pleaca sau impaca-te cu situatia.
Nu o sa ascult niciodata de o femeie mediocra,o sa ascult de una inteligenta,cu o intuitie dezvoltata,nu te cunosc sa spun ce fel de femeie esti,dar daca ai idei bune iar el nu asculta de tine e pierderea lui, daca le ai de rahat bravo lui.
Depinde de intentiile tale, vrei sa-i faci viata mai buna, sa fie mai buna pentru amandoi sau doar pentru tine?
Raspunde-ti tie, nu mie.
O zi buna.
De acord cu ce ai spus in afara de faza cu "bea bani lui nu ai tai" : Pai daca sunt impreuna, consuma impreuna, mananca impreuna, se spala in aceias casa etc e normal ca el sa bea bani lui si din a ei sa plateasca facturile? Sunt impreuna, de ce ar trebui sa fie ea nevoita sa il suporte pe el muci in fiecare seara? Doar pentru ca el catiga niste bani pe care ii bea?
Si ultima parte "Depinde de intentiile tale, vrei sa-i faci viata mai buna, sa fie mai buna pentru amandoi sau doar pentru tine?". Adica lasa-l sa bea ca doar bea bani lui si tu taci din gura nu fi egoista si iti vrei si tie binele.
Faza cu daca nu iti convine de cum e pleaca, sau asculti de o femeie (sau barbat) daca aceasta este inteleapta e corecta dar le cam incalcesti.
Da,imi cer scuze traiesc intr-un sat im care majoritatea fac asta!
Buna,
Cred ca ti-ai putea organiza timpul mult mai inteligent decat sa-ti pese de altii.
Un exemplu bun ar fi sa inveti sa scrii prima data si apoi sa pui intrebari.
Altul ar fi sa faci diferenta intre consumator si alcoolist.
Nu ti-ar strica nici sa-ti schimbi atitudinea si sa nu mai generalizezi.
Un copil nu are treaba cu alcoolismul.
Sunt destui care au copii si sunt alcoolisti.
Incurajez toti barbatii/baietii sa bea in viata, sa se distreze si sa se simta bine, pe scurt sa traiasca, nu doar sa existe.
Dar nici sa cada in extrema cealalta si sa exagereze, un echilibru e mereu ok!
Recomand sa faca ce vor in viata si sa fie independenti si sa se poata simti fericiti si implinti datotita proprilor lor decizii!
Sa asculte de o femeie spune multe lucruri negative despre un barbat...
Ca se ia o decizie in cuplu si fiecare vine cu argumente e partea a doua!
Tu ori nu ai prieten si vorbesti asa sa te afli in treaba ori ai un alcoolic!
"Nu trebuie sa fie alcoolist, dar daca nu bea pe banii tai nu e treaba ta."
E destul de clar aici ca e vorba de cazul in care el consuma banii lui,nu ce ai zis tu acolo,deci sa mai zic inca o data : BANII LUI,NU A EI (acei bani care trebuie sa ramana in buzunarul lui, nu vorbesc de banii cu care contribuie si el la chirie de exemplu ).
Nu e normal sa il intretina femeia,nu era vorba de asta.
Nu trebuie sa il suporte, poate sa plece. Daca e alcoolist,treaba nu e asa simpla,e o dependenta grea iar el are nevoie de ajutor ca sa o poata depasi,chiar si internat in spital, totul e sa vrea el sa fie ajutat.
Daca e vorba de situatia asta o sfatuiesc sa il ajute, conteaza mult sa aiba pe cineva care sa-i ofere sustinere.
Daca e vorba doar ca bea si se imbata o singura data pe luna, nu e problema dupa mine, multi folosesc "alcoolist" cand nu e cazul.
La cum scrii se vede ca nu stii prea multe despre viata si traiesti in clisee auzite de la unul si altul. Mai citeste!
Eu una cred ca mulții dintre bărbați nu prea stiu sa respecte femeia si crede ca e superioara lor si trebuie sa le fie supusă lor. E o gândire înapoiată si e si vina femeilor ca îi lăsăm sa facă ce vor si credem cai corect asa. Eu una îs mai adracu si i-am spus fostului ca nu mai vreau sa fiu controlată si condusă, dau sfat si celorlalte sa nu se lase conduse, o relație/căsnicie se conduce în doi femeie si bărbat si cum ea il asculta si respecta si el ar trebui sa facă la fel. O viață avem sa nu o trăim în dezamăgirii si lacrimi.
După cum știi să scrii îmi dau seama despre ce "bărbați" vorbești tu... Nu mai confunda bărbații cu specimenele pe care le cauți și le alegi tu. Și dacă tot îi cauți și îi alegi așa bine, atunci nu te mai mira de rezultat. Dacă te duci și cumperi numai carne stricată de la magazin nu cred că te întrebi de ce miroase. Acum ai înțeles problema?