Pe bune? Tu chiar nu realizezi ca el e frustrat ca te-a pierdut si face, desi nu-i iese deloc, pe nepasatorul?
Daca se intaorce la mine il trimit la ghilotina pentru ca m-a ranit
Am vazut ca a vorbit cu mama ca el crede ca e mai bine pentru mine sa fiu singura o perioada iar apoi i-a spus ca sa nu ma lase sa ma arunc intr-o relatie cu cineva pana nu-l cunosc..si cand am vorbit cu el si i-am zis ca voi avea o relatie a zis ca ma gandesc la mine si ca ar trebui sa iau o pauza...stiu ca nu ii pasa ca a spus ca nu ii pasa foarte clar.dar nu il inteleg
Copilarii. Nu, daca a zis sa nu-l bagi in seama, nu-l baga.
Si ca sfat, maturizati-va. E clar ca sunteti inca niste imaturi, iar el recurge la niste gesturi de copil de clasa a 5 a
Imi da cu seen daca ii scriu. plus are o relatie jur ca nu il inteleg incerc sa gandesc matur apoi copilareste si nu il inteleg nici cum
Eu zic sa-i dai tu block daca nu-ti da el
Cam asta e orgoliul barbatesc, prostesc, dar e.
Da, se intampla des ca baietii sa treaca de la o relatie de lunga durata si plictistoare la una noua, incitanta si atragatoare.
Nu-i nimic, viata merge inainte iar tu ai sansa sa-ti gasesti un al 3-lea prieten si sa incepi un capitol nou in viata ta.
Va trebuii sa accepti realitate ca atat baietii cat si fetele, parasesc la un moment dat un partner, pentru ca au gasit pe altcineva mai bun, mai frumos, mai tanar, mai vesel, mai comic sau pur si simplu ceva nou si atragator care ii face inima sa tresare din nou.
In cazul asta, te resemenzi si iti cauti un alt partner!