Incepe sa injure
un genunchi bine plasat si hotarat in bijuteriile de familie
iar data viitoare un ciocan la indemana, asa, din greseala
imi pare foarte rau, dar, in afara de a raspunde cu acelasi RAHAT, nu stiu ce sfat ar fi bun pentru tine, presupun ca sa il dai afara din casa sau sa plecati toti si sa il lasati in imbecilitatea lui nu puteti
De ce zici ca trebuie sa il suporti pana in ianuarie?
Si de ce nu o intrebi pe mama ta ce motive are sa mai stea cu el?
I. Pentru că pleacă la serviciu. Atunci îi dă acordul că poate să muncească.
ii. Parcă nu mai e ea... Când am nevoie ceva de pe mail-ul ei, face urât că nu vrea să îi umblu în telefon.
Mama ta cred ca e distrusa la cate a indurat cu el. Dar sigur are ea un motiv sa stea. Ca de descurcat s-ar descurca si singura nu? Are serviciu? Poate ii e greu sa se desparta de tatal tau ori ii e mila de el ori se gandeste la voi sa nu suferiti.
Oricum tatal tau nu cred ca se poate schimba. Un om care a avut caracterul asta mereu nu are cum sa se schimbe. Poate doar in situatia in care o sa se vada singur cuc...
Imi pare sincer rău pentru tine... Dacă voi stați in chirie de ce nu încercați să vă căutați alt loc unde sa stați? Cat despre gândurile tale negre, nu face nimic rău, gândește-te că mama ta nu e in cea mai bună stare si daca tu vei face ceva o vei dărâma si mai rău, fi puternică pentru ea! Dacă veți reuși să plecați ( sper) poti încărca sa mergeți la un psiholog, crede-mă, vă va ajuta. Știu, viața e nedreaptă uneori dar trebuie sa încercăm să îi ținem piept orice ar fi. BAFTĂ ȘI AI GRIJĂ DE TINE, FII PUTERNICĂ!
Nu ai înțeles. În chirie stăteam dacă era cazul să ne mutăm. Avem casa noastră. Nu e necesar!
Dacă nu aduce niciun ban în casă, cel mai bine ar fi să vă mutați. Lăsați-l singur, și-o să vedeți cât o să regrete ce-a făcut și ce face. Asta dacă are conștiință.
Adunati-va toti si vorbiti... rezolvati intre voi cel mai bine
daca tot asa e. spune-i la mama ta sa pune divort si ramaneti cu ea si el va fi obligat sa dea bani pentru voi
La această situație este o unică soluție.
Să privești de sus, din helicopter.
Să vezi că este un om bolnav, indiferent din ce motiv.
Pe un om bolnav, nu îl tratezi, nu îl judeci ca pe un om sănătos.
Încerci să înțelegi ce îl face să se comporte așa, și nu răspunzi cu aceeași monedă, căci tu ești sănătoasă.
Dacă conștientizezi asta că el nu este rău, ci bolnav, atunci dobândești imediat autoritate morală interioară ca să nu judeci și să condamni. Și cu o atitudine cât poți de calmă să râspândești acest calm în jurul tău.
Se poate?
Nu e imposibil, chiar dacă este greu.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!