anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o luna la dispozitie pentru a recuceri fosta iubita..., detali are 35 de ani, iar eu 29, suntem despartiti de 1 luna, dar neam mai vazut neam trimis sms, (eu, ca ea abia raspunde ) dar ..in fine am reusit sa obtin 1 luna, de la ea, pentru a incerca din nou de a o cuceri, ceva sfaturi, sau idei va rog. astept!( ea normal e foarte sigura pe ea ca numai poate simti nimic pentru mine ..si ca vezi tu. imi fac mai mult rau ..asa, totusi am fost impreuna 2 ani.)

20 răspunsuri:
| adess a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic..As spune sa ii cumperi ceva frumos(de oboicei bijuteriile sunt acceptate cel mai bine..sau o inv la un restaurant.un buchet de flori. Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Sebastian_Sebastian_1982 a răspuns:

Cat de patetic poti sa fi daca cauti sfaturi de altii pe care nici nu-i stii? si tocmai pe TPU?! Ori esti original in felul tau si iti vei da interesul sa o cuceresti din nou ori las-o balta, se vede ca, dupa 2 ani nici nu o cunosti indeajuns ca sa o recuceresti.

| Public22 a răspuns:

Arata-i ca o iubesti, fa-i niste cadouri, scoate-o in oras.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sebastian_Sebastian_1982):

Salut sebastian, nu sunt chiar patetic ...numai ca voiam sa ascult si alte pareri ..cum am cucerito acum 2 ani, o pot cuceri si acum ...numai ca acum sebastian.o iubesc.atunci.nu., si sa stii ca uneori gresim, asa ca eu daca am cerut un sfat aici pe site-ul asta, inseamna ca nu ma intereseaza de acest site de cine poate fi sau sa ma cunoasca, sau altceva de genu, pentru ca sincer nu traiesc cu lumea, iti multumesc pentru raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Public22):

Asta fac, madalin dar vezi tu ia lucraza si are doar 2 zile pe sapt. libere, asa ca ne vedeem, foarte rar acum, voiam sa ascult ceva nou, ceva poate la cum sunt acum, mie nu imi trece prin cap si ma gandeam ca un sfat de la alte persoane, poate ca au trecut prin ceva asemanator, zic si eu.

| Public22 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fii atent spune-i ca vrei sa aveti un copil impreuna, sa intemeiati o familie. Asta clar îi va demonstra ca o iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Public22):

Si pe asta o stie ...de fapt pe asta am plecat in relatie ...si uite ca au fost si rele si bune si probleme, si bucurii,si le-am trecut impreuna, numai ca acum de o luna si un pic, ceva s-a schimbat, si de o luna suntem despartiti, de fapt mi-a zis ca s-a terminat, ca sa-i dau timp, vezi ca eu mai am 2 intrebari postate, asta este continuare, asa vezi istoria relatiei.

Ok, am sa ma uit.

Am citit postarile tale, chiar nu stiu ce sa zic, poate ar trebui sa o lasi putin sa se gandeasca la relatia voastra. Poate e mai bine daca nu i-ai vorbi un timp, daca te iubeste sigur se va impaca cu tine

| Alexandru0007 a răspuns:

Poti sa te dai peste cap, ca tot nu va vrea.ti-a si zis ca iti faci mai mult rau, deci daca ea nu e convinsa de asta si nici nerabdatoare, vezi ca nici la sms nu-ti raspunde, atunci cu greu poti sa intri in sufletul ei.

| MaRyWssssss a răspuns:

Eu cred ca nu mai tine la tine daca ti-a dat termen, poate ii place ei mai mult fara tine si vrea sa isi faca de cap inca o luna de zile.
cred ca se gandeeste ca daca nu gaseste ceva mai bun ca tine intro luna se intoarce inapoi.
eu unul cred ca iti pierzi timpul degeaba ca chiar daca ai sa te impaci cu ea, peste un an iar iti mai da o luna sa o recuceresti si tot asa

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu trebuie sa faci ceva iesit din comun, fii natural si sincer, dovedeste-i ca o iubesti prin felul in care ea te cunoaste, dovedeste-i ca dorinta ta arzatoare este sa fiti din nou un cuplu, cere-i o intalnire si puneti capat chinului, nu are rost sa va amagiti si nici luna de pe cer nu i-o poti oferi..declara-i iubirea ta in felul tau si cat mai sincer. daca ai posibilitati financiare, ofera-i inelul de logodna si cere-o de sotie, daca nu o impresionezi, e clar ca nu te mai vrea in viata ei, nu ii lasa timp sa incerce sa te uite, actioneaza imediat.
O zi frumoasa sa aihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o femeie foarte orgolioasa ...insa daca numai vroia nimic de la mince, cred ca inchidea orice discutie cu mine., si o lua cu altcineva, acum nu stiu eu incerc aceasta luna sa-i arat ca pot fi schimbat, si ca ceva la mine s-a schimbat, numai insist cu nimic, ies cu ea in oras in fiecare saptamana, incerc sa o fac sa se simta cat mai bine, si mai ales numai bat apropo de nici un trecut al nostru, poate va vedea ca de fapt imi doresc un alt nou inceput...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Sa stii ca ai dreptate...ea de fapt, a ajuns in puntul asta de a reusit sa ma urasca, prin greseala mea, ca eu am zis sa-i dau timp, dar ea de fapt se ruga sa reusheasca sa ma uite, acum stiu asta, dar in fine, ce pot sa fac, incerc aceasta luna, ca de fapt o vad de 2 ori pe saptamana din cauza serviciul ei, si va fi mai greu, dar eu voi incerca pana in ultimul minut, sa fiu o amintire frumoasa sau un nou inceput.

| manuel72 a răspuns:

Ea e matura si stie ce zice, luna asta pe care zici ca i-ai smuls-o este pentru a te face s-o lasi balta.Si-a dat seama ca tu te-ai agatat de ea pentru faptul ca te-a lasat, iar acum ai o luna ca sa te convingi si sa renunti.Te va trata ca pe un necunoscut, nu-ti va da atentie, daca va veti da intalniri nu va veni, nu va avea niciodata timp pentru tine si asa mai departe.Toate astea pentru ca ii place altcineva care ii poate oferi mai multe,o face sa se simta altfel, poate vrea ceva serios, un copil...tu esti ca un telefon vechi, ti-a apasat pe toate butoanele si iti stie foarte bine toate functiunile, asa ca e timpul sa treci mai departe.Cu siguranta ti-a trimis semnale cu mult timp inainte, iar tu le-ai ignorat.

| MiruD a răspuns:

Fa-i un cadou. Organizeaza ceva special pentru ea. Inchiriaza un restaurant pentru cateva ore doar pentru voi.
Cumpara-i un inel de logodna si roag-o sa iti fie sotie pentru toata viata.
Zi-i ca fara ea esti nimic. Ea e aerul tau si de n-ar fi ea, tu ai muri.
Spune-i ca vrei sa fie mama copiilor tai. Sa ii cresteti impreuna, sa fiti o familie invidiata.
Eu cred ca trebuie sa existe ceva, prin care ai putea sa o indupleci. La cat ai suferit, trebuie sa rasara soarele si pe strada ta.
Si daca nici asa nu vrea, cu parere de rau, nu cred ca mai tine la tine. Si ar fi bine sa o lasi in pace. Sa nu te mai chinui. Mult noroc.

| dinhoo a răspuns (pentru MiruD):

TI-as da funda pentru raspunsul asta. tongue

| Skyglory95 a răspuns:

Fa-o sa isi aminteasca de momentele in care erati fericiti impreuna! gandeste-te ce ii place cel mai mult si ce crezi ca si-ar dori cel mai mult! nu cred ca petreceri si alte cadouri scumpe ar face-o sa se intoarca la tine! fa-o sa descopere iubirea pe care i-o porti si incarca sa o faci sa uite ce a ranit-o si a facut-o sa se desparta de tine! mult succes!

| iuly92 a răspuns:

Pai..sincera sa fiu daca ea mai tinea la tine sigur acum erati impacati demult..intr-o relatie exista certuri etc, dar daca este iubire adevarata se trece peste! Eu cred ca degeaba incerci sa faci asta. Oricum orice ai face iti doresc succes!