| alexandra095 a întrebat:

Am o prietena buna dar nu de curand m-am certat cu mea pentru ca la soala i-am dat inghetata pe jos -.- Si nu stiu ce are de nu ma iarta

Răspuns Câştigător
| denidulcik a răspuns:

Sincer,nu cred ca ar trebui sa se supere doar din atat pe tine daca zici ca sunteti prietene bune; adica atunci cand mie si prietenelor mele ni se intampla ceva de genu' incepem sa radem si eventual punem bani si ii cumparam "victimei" alta inghetata si s-a rezolvat totul... spune-i ca nu e asa grav(dar foloseste un ton adecvat sa nu creada ca te certi cu ea) si poate va impacati....succeshappy

11 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Pentru atata s-a suparat? pentru ceva asa superficial? mi se pare cam exagerata, nu stiu cat de prietena buna iti e. cumpara-i cadou o alta inghetat-o si dai-o nu ii spune nimic, eventual lipseste pe ea un biletel cu imi pare rau sad si asteapta sa vina ea la tine.

| ErrorFound a răspuns:

Poate n-o fi aceea problema...
Incearca sa discuti cu ea si afla daca este alt ceva in neregula intre voi.
Daca chiar se supara pentru o inghetata, s-ar putea sa nu fiti chiar atat de buni prieteni pe cat crezi...

| ShineLikeStars a răspuns:

Nu se putea supara doar pentru atat! Probabil dupa intamplare nu ti-ai acceptat greseala iar asta a ambitionato sa fie ea mai atre! SAU. VARIANTA CEA MAI PLAUZIBILA: ACESTA E PT EA DOAR UN PRETEXT, ISI DOREA O RUPTURA, SAU AVEA DOAR O DISPOZITIE PROASTA! FUNDAA?

| 123lalala a răspuns:

Bună, nu mi se pare un motiv destul de întemeiat! în orice caz ..ca sa te revanşezi cumpără-i alta! sigur te va ierta!winking fundita?

| greyhound a răspuns:

Ia-i un tort de inghetata pe care sa scrie "Sorry" happy

| clau988 a răspuns:

Poti sa o intrebi de ce e suparata ca poate nu e numai un singur motiv. poti sa ii spui : "Imi spui si mie de ce esti suparata? macar spune-mi si mie mostivul sa nu mor de curiozitate" si tot incerci pana iti raspunde si dupa te gandesti la ce ai facut si rezolvi intr-un fel. Succes!

| MiculFaraon a răspuns:

Iti poti cere si tu iertare.

| alexandra095 explică:

Nu stiu ce sa zic da cred ca pentru ea prietenia se vinde cu 2 lei-.- si am avut atatea momente frumoase impreunaa Xd au trecut 2 saptamani si am foacut tot ce ati zis da oricum mersi(nu m-a iertat )-.-

| alexandra095 explică (pentru BiuL):

Da am facut asta si zice ca prietenia nu se cumpara Xd

| BiuL a răspuns (pentru alexandra095):

Si prietenia nu e e nici superficiala sa se strica din cauzei unei probleme asa superficiale precum aruncatul unei inghetate pe jos!
ea considera ca nu ai fost prietena ei pentru ati avut incidentul asta micut? Doamne feri, poate e doar un pretext, imi pare rau, chiar nu vad ce om normal ar renunta la o prietenie pentru o prostie, o inghetata aruncata pe jos.

| Kyou a răspuns:

Asta nu-i motiv de cearta sau suparare. Poate foloseste asta doar ca pretext, eu zic sa mai sapi putin ca sa afli care-i de fapt problema ei.