| HeartKiller20 a întrebat:

Am o problema, acasa la mine am un tată "perfect" țin sa mentionez ca am 19 ani si ca de la varsta de 17 ani parintii mei se cearta de la lucruri mici chiar si m-am saturat sincer..Mai nou tata de un an a inceput sa bea...vine beat acasa de la servici si iar se cearta, ieri la fel a venit si a impins-o pe mama, atunci eu am reactionat violent si l-am impins si m-am certat cu el (m-a si lovit).Ce pot face pentru a-i schimba acest comportament? Eu tin mult la mama (ea nu a zis niciodata un lucru rau despre el, dar el o face in tot felul de asta eu tin partea mamei) iar din aceasta cauza la orice lucru reactionez foarte urat de exemplu nu-mi mergea televizorul si l-am luat, l-am trantit, am dat cu piciorul in el si l-am cam facut bucatilaughing Oricine se ia de mine sau barfeste imi vine sa il strang de gat (nu ma pot controla) ma puteti ajuta cu ceva?:/

2 răspunsuri:
| Doja a răspuns:

In primul rand tu ai o problema de auto-control generata de stres. Iti sugerez sa te apuci de meditatie. in fiecare zi 20-40 minute.

Foloseste aplicatii cum ar fi Calm.

In al doilea rand, afla care e problema reala cu ai tai. Tatal tau nu bea fara motiv. Prinde-l intr-o zi cand e calm si vorbeste direct cu el. afla care e faza. Poate reusesti sa ajuti, sau macar sa intelegi natura reala a problemei.

| HeartKiller20 explică (pentru Doja):

Mersi mult pentru sfatul dat.