| MCRgurl a întrebat:

Am o problema.acum un an doi am avut o perioada in care eram complet deprimata nu ieseam afara nu aveam chef de nimica...si in ultima vreme am crezut ca mi-a trecut ca a fost doar o faza dar pe zi ce trece realizez ca nu mi-a trecut si de fapt e mai rau fiindca desi nu sunt trista nu sunt nici fericita.defapt sunt neutra practic nu simt nimic.Am momente cand plang asa fara motiv si cand termin sunt ceva gen :"ce dracu?" pentru ca habar nu am ce m-a facut sa plang. vreun sfat? Ce sa fac?

20 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa vorbesti cu tine mai mult, scrie pe o foaie visele tale, ceva isi provoaca lacrimile

| EnvyU a răspuns:

Sa nu mai iei pastile, vezi si tu ca iti fac rau. Nu mai asculta muzica de emo gen tokyo hotel. Uita-te la filme de comedie, animatii, apuca-te de un hobby.

| MateiSebastian a răspuns (pentru EnvyU):

Degeaba. Stadiul asta de depresie nu se rezolva asa de usor cum crezi.

| mariusmac85 a răspuns:

Buna seara! Vrei sa iti spun adevarul chiar daca nu vrei sa il asculti si sa admiti ca asa este?
Dar prima data te intreb ceva
Crezi in Dumnezeu?

| BenWilde a răspuns (pentru mariusmac85):

Daca crezi, te rugam sa trimiti 100 de euro la contul IBAN (########). Astfel, sfintele moaste iti vor garanta fericire si bunastare pentru eternitate. In plus, daca ne oferi 25 de euro pe langa acei 100, iti vom trimite un set de instructiuni care te vor invata sa iti faci noul nostru card bisericesc, care iti va sustrage lunar 25% din venituri. Domnul sa te aiba in paza.

| BenWilde a răspuns:

Buna, si eu am aceleasi probleme. Am facut aseara un test online, din care a reiesit ca sufar de depresie severa. E doar un test online pana la urma, dar. Sincer iti sugerez sa iesi mult cu prietenii. Acum 2 ani am reusit sa ies din zona mea de confort, si mi-am petrecut timp cu prietenii destul de mult timp, si am fost foarte fericit in perioada aia. Pe urma, am inceput iar sa imi continui obiceiurile, pana in ziua de azi. Nu stiu daca ti se intampla si tie, dar gasesc mereu motive sa raman in casa, singur. Momentan, filmele sunt cele mai bune prietene ale mele, pentru ca mi-am cam dat la o parte majoritatea prietenilor in cautarea mea disperata de solitudine. Si iata-ma, singur, pe TPU, raspunzand din plictiseala la intrebari...

| cocoman a răspuns:

Cauta o persoana de incredere. Incearca sa nu iti arunci increderea din prima. Intai vezi daca merita.
Si eu am suferit de depresie si am reusit sa trec peste cu ajutoru a 2 prieteni. Apucate de un hobby ceva. Altceva nu stiu ce sa zic. Depresia nu e ceva care poti explica, fiecare are ceva, spre exemplu eu imi fac greu prieteni, foarte greu.

| MCRgurl explică (pentru cocoman):

Nici macar nu stiu daca asta e depresie....Adica depresie la 15 ani wtf nu e cam devreme? Adica viata mea nu e roz dar credeam ca depresia apare mai incolo...

| MCRgurl explică (pentru EnvyU):

Omule,nu iau pastile.De niciun fel.Si nu ascult muzica de emo ok? Si crede-ma ca filmele nu ma ajuta cu nimic, cu absolut nimic.

| MCRgurl explică (pentru mariusmac85):

Daca vrei sa imi zici ca ma simt asa doar din cauza ca m-am departat de dumnezeu poti sa taci.

| Lawliet14 a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic, ai depresie. Incearca macar sa consumi ceai de sunatoare.

| mgtow a răspuns:

Cauta un gagiu

| EnvyU a răspuns (pentru MCRgurl):

Din cate imi dau seama, pari sa ai intre 14-16 ani, stai lin, e doar o faza a varstei, complet normala. Poate esti si putin cu capul, dar e ok, poti sa traiesti cu asta.

| cocoman a răspuns (pentru MCRgurl):

Depresia nu apare, nu e ca o boala fizica.
nu e ca si cum ai raci.
depinde de anumiti factori.
spre exemplu la mine a inceput pe la 10 ani, atunci ne a lasat maicamea, si relatia cu taicamiu a degenerat, momentan nu il consider ca un tata, e naspa. si faptul ca am personalitate introvertita nu a jutat deloc. Insa ti am zis, am avut noroc cu 2 persoane ca m-au ajutat mult sa trec peste, nu pot sa zic ca sunt complet vindecat, mai am momente, insa sunt bine.
Ai avut vre o experienta traumatizanta?
Nu stiu ce sa iti zic, incearca sa te deschizi in fata cuiva, in care ai incredere, care sa te asculte, explica-i cum te simti, tot.
Faptu ca plangi isteric nu e bine. daca vrei putem vorbi in privat, mi ar face placere sa ajut pe candva cu aceeasi situatie

| mariusmac85 a răspuns:

Iti recomand sa citesti cu luare aminte acest articol sa iti dai seama singura ca muzica rock este satanista si te demonizeaza, razi cat vrei si radeti cat vreti ca oricum la ce semne sunt in zilele noastre mult numai este si asta din cauza noastra a intregii omeniri da fata esti departata de Dumnezeu si traiesti in intuneric ca majoritatea ca si eu traiam dar m-am luminat, am iesit putin la lumina.In ce religie sunteti botezati mai? tu "Fl4w" mai documenteaza-te si dupa mai scrie prostii. Cititi articolul asta toti care credeti ca muzica rock este buna, un fost cantaret de muzica gen rock a marturisit acest fapt dupa ce si-a dat seama ca muzica rock demonizeaza.Esti mica ai doar 15 ani, ai timp sa iti dai seama ca am dreptate, citeste si ai sa vezi ca te sfatuiesc de bine nu de rau
https://saccsiv.wordpress.com/......icii-rock/
http://www.sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm
Dumnezeu sa iti lumineze mintea daca crezi in El, caci cu sila nu se poate, sa ne lumineze mintile si calea la toate creatiile Sale ca mult ne-am departat si eu sunt departat de el, insa un 0, 001% de credinta a intrat in mine dupa ce mi s-a stins anul trecut fratele meu Viorel-Claudiu de cancer testicular la varsta de 25 ani abia impliniti Dumnezeu Sa mi-l ierte :(( si necazurile care au urmat si persista.Ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a dat a 2-a sansa sa ma schimb va las si 2 video-uri sa ascultati,luptati pentru sufletul vostru
Ce alegeti dintre Rai si iad?
daca vreti Raiul,luptati, siliti-va singuri sa aflati adevarul, caci altfel va paste iadul, munca vesnica. Va las si playlist-ul meu de pe youtube delectati-va
ascultati, vizionati cu luare aminte
https://m.youtube.com/watch?v=A7ehl_ec6BE
http://youtu.be/dB_QBxXbEgs?list=PLpT2h9BxtTy9n7-JPTbfuvveU3xM6YMWl
http://youtu.be/-opvva6H3J4?list=PLpT2h9BxtTy9n7-JPTbfuvveU3xM6YMWl Cronologia mea de pe facebook Marius Catalin Macovei este casa voastra a tuturor.
Cronologia mea de pe 25 mai 2014 pana in prezent e casa ta
te poti delecta oricând, comenta pro/contra nu ma deranjeaza, da share etc, decat sa traim in minciuna mai bine sa stim adevarul chiar daca este crud si doare uneori
Dumnezeu a creat Raiul/Paradis/Eden dar a creat si iadul/hades deoarece pomul care nu da roade bune se arunca asa si sufletele care devin rele se arunca in iad, asa cum a fost si Lucifer care era cel mai luminat inger si a vrut sa fie mai tare decat Dumnezeu si s-a razboit impreuna cu ceata lui care si-a ademenit-o impotriva Lui Dumnezeu Creatorul lor si a tuturor cele vazute si nevazute din care facem si noi parte si au cazut de la fata Lui Dumnezeu si din ingeri luninati au devenit draci intunecati.Scopul nostru al oamenilor pe Pamant este dobandirea Sfantului Duh care cu greu se poate dobandi numai prin Smerenie desavarsita,fapte bune
Noi suntem niste suflete trimise pe pamant cu acest scop si dupa ce atingem menirea noastra trebuie sa ne intoarcem inapoi la Dumnezeu Creatorul nostru Ziditorul nostru Tatal Ceresc insa din pacate multi nu se mai intorc deoarece intre noi si Dumnezeu s-a instalat Zidul pacatului care se inalta tot mai sus cu fiecare pacat nemarturisit fie el cat de mic,de aceea Dumnezeu ne-a dat Taina Spovedaniei si Impartasaniei ca sa ne mantuim. Care vrea sa-L vada pe Iisus Hristos,Maica Domnului si toti Sfintii Apostoli, Arhanghelii Mihail si Gavril si toti Sfintii si multe profetii zugravite de Parintele Arsenie Boca, bineinteles care crede in Dumnezeu sa se
duca la Biserica Sfantul Nicolae din Draganescu, judetul Giurgiu foarte aproape de Bucuresti si dupa daca vrea sa imi zica si mie ce a luat aminte
Intr-adevar Parintele Arsenie Boca a fost Omul Domnului trimis ca da ne indrepte pe Calea cea Dreapta deoarece fie ca vrem sa recunoastem fie ca nu am devenit foarte rai
Suntem cu totii niste pacatosi fara exceptie
Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pe noi pacatosii robii tai si mantuieste-ne pe noi
Slava Tie Doamne Slava Tie
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si-n vecii vecilor
Amin!

| MCRgurl explică (pentru mariusmac85):

Bai frate m-am abtinut prima oara cand mi-ai raspuns cu prostii de genul asta dar ai intrecut masura cu raspunsul asta ok? Ce legatura are ma satanismul cu problema mea? Zi-mi si mie.Nu sunt satanista si nici muzica pe care o ascult nu este satanista si am o rugaminte, data viitoare, daca parerea ta NU este dorita intr-un loc tine-o pentru tine, fiindca imi amintesc foarte clar ca ti-am zis ca nu am niciun chef sa aud de panaramele astea religioase.Sa ai o zi buna si nu ma mai deranja.

| IMPLICAT a răspuns:

Nu e depresie, e doar felul tau de a fi. Nu e ceva neaparat rau, dar cert e, nu esti singura. Lucrurile or sa se limpezeasca, fii sigura de asta.

| BenWilde a răspuns (pentru MCRgurl):

Nu te mai stresa cu el, e troll. Am intrat pe profilul lui si are la muzica preferata B.U.G. Mafia... Ii place sa faca glume idioate.

| Anonim132001 a răspuns:

Am trecut exact prin aceeasi stare ca tine acum cativa ani... Am ajuns la concluzia ca eram intr-o depresie. Dar era putin mai grav deoarece plângeam tot timpul chiar si la scoala.Ma decisem sa merg la psihologul școlii si astfel am scăpat de depresie!+ajutorul prietenilor si familiei