| Mascadeprote a întrebat:

Am o problema. Am 15 ani. Mama mea este s-a despartit de tatal meu, eu am stat la bunica mea pana la 12 ani, de la 2 ani de cand s-au despartit. Cand bunica mea a murit m-am mutat la mama. De la 12 ani pana la 15 am stat cu mama si cu X partenerul ei de viata, ei sunt despartiti de 7 luni si de o luna de cand si-a gasit alt iubit nu a mai venit deloc acasa, a venit doar ca sa-mi aduca bani. Imi e doar de ea, nu stiu ce sa fac. Ma puteti ajuta? Sa ii spun asta, i-am spus dar nu ma asculta, nu ii pasa

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Spune-i ca daca nu vine acasa o reclami la politie si la protectia copilului ca te-a abandonat. Acest lucru se pedepseste cu inchisoare. Poate asta o sa o scoata din nepasarea fata de tine.

4 răspunsuri:
| alin131 a răspuns:

Eu sunt crestin ortodox si as putea sa te sfatuiesc sa te rogi la Dumnezeu sa te ajute.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru alin131):

Pana il ajut Dumnezeu, trebuie sa se ajute singur. Dumnezeu da, dar nu baga in traista.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Viata de rahat. Suna la protectia copilului si da-le numarul mamei tale sa vorbeasca cu ea.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru alin131):

Lasa povestile. Sunt pe lumea asta poate milioane de copii in acelasi caz si in alte cazuri MULT mai rele. Oricat s-ar ruga la icoane sau la mai stiu eu ce, n-are cum s-o ajute un zeu care nu exista.