El ce religie e? Pocait? In fine! Se pare ca esti cu capul in nori in ceea ce il priveste si il iubesti. Ok. Am inteles. Dar de unde stii ca el simte exact la fel? El a gresit mult? Pe cum creste, daca i se amplifica si mai mult partile negative. Aici trebuie tu si numai tu poti sa iti folosesti creierul cu care ai filmat atatea persoane si caractere. Judeca si de asemenea, cere ajutorul lui Dumnezeu.
El este martor al lui Iehova si mama nu i-l suporta pentru ca el nu vrea sa vina la aceasta religie.
In 3 ani de zile de cand suntem impreuna stiu sigur ca ma iubește, plus de asta nu erau greșeli peste care nu am putut trece, fiecare greșește pana la urnă că nu exista oameni Perfecți!
Ahaa,deci nu greseli serioase. Pai, stii, daca e dupa parinti, trebuie sa stam inchise in capa, cu o gluga pe cap si cu un 'emitator' ca sa stie mama unde suntem in fiecare secunda...
Daca il stii de atat de mult timp, cred ca vei fi mai fericita in Londra - Romania e teribila, stii si tu, poti muri si in spitale, cand astepti la urgente, etc.
Dar, ai luat bacul, ai terminat liceul? Nu poti pleca daca nu l.ai terminat...adica sa dai cu piciorul la atatia ani?
Am bacul luat, avea loc de munca si aici nu stăteam pe cârca parinților mereu lucram cand veneam de la școala.
Mama nul poate suporta din cauza ca el nu vrea sa die pocait si maiales ca el are 3 frați preoți si mamei ii frica ca no sa ma mai poată tine sub papuc tot timpu, i frica ca no sa ma mai tin de religia asta.
Sapatamana viitoare plec, asa că nu mai are ce să-mi faca!
Nu trag de ei, asta e părerea ta ca e doar o relație de moment.
Si ce te face sa crezi ca va tine toata viata? ai 19 ani.
E o parere de-a mea in cunostinta de cauza.
Pentruca ne iubim enorm.
Noi avem ce poate nu au multe relații de oameni " maturi" cum spui tu!
N-am zis nimic de oameni maturi.App de asta, nu trebuie sa fi matur ca sa iubesti.
Tu nu esti sigura daca relatia va tine mult si daca sentimentele voastre sunt destul de puternice pentru intreaga viata. Altfel nu va rostul topicului.
Ooo, atunci e baiat cumsecade, sigurat nu e vreun derbedeu care sa isi bata joc de tine sau asa! Felicitar ica ai gasit asa baiat ca lumea!
Bine faci ca tii se de el, O singura data in viata iti gasesti jumatatea, si din ce mi-ai spus, aveti o conexiune speciala pe care numai voi o intelegeti.
Mama ta normal ca e suparata acum, dar dupa ce va trece timpul, si isi va da seama ca el chiar are grija de tine si te iubeste, ii va disparea si supararea. La urma urmei esti fiica ta si orice ar face, tot nu te poate uri
Sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!
Nu îți face planuri în avans niciodată! Familie, un copil, 2 nu te gândii de acum la așa ceva. Mâine poate primești vreo palmă de la viață și vezi că el nu e lapte și miere.
anonim_4396 întreabă: