| Anastasia22344 a întrebat:

Am o relație cu iubitul meu de 3 ani de zile, totul merge bine între noi, însă surprinzător astăzi îi găsisem în telefon cum îi trimisese un TikTok cu o femeie mai dotată sa zic așa, unui prieten de al său. Cand am văzut m-am înfuriat și am început să mă iau de el, iar el pur și simplu râdea de mine și încerca să mă ia în brațe, l-am respins și am început să dau cu pumnii în el. L-am întrebat de ce a trimis un astfel de TikTok și mi-a răspuns cu" dar ce, nu este normal?" Am rămas șocată în acel moment de ce a putut să spună. Ok, înțeleg, este normal să admiri și să apreciezi frumusețea altor persoane, dar m-a deranjat foarte mult cum a abordat el toată situația. După a început să mă judece ca eu sunt nebună și ca am chef de scandal și dacă mai fac așa ne despărțim. Am rămas foarte confuză, pentru ca el nu mi-a m-ai făcut astfel de lucruri până acum, pur și simplu am rămas mirată. Și acum mă întreb, chiar sunt eu aia nebună? Nu era normal ca el să mă fi ascultat pe mine si să îmi înțeleagă deranjurile? Se comportă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, și ca am început eu să fac astfel de lucruri pur și simplu degeaba. Îmi spune ca e deranjat de felul cum am reacționat când am început să îl resping și să vorbesc urat cu el, dar cum să reacționez când pur și simplu mă ia în ras iar lucrurile astea i se par normale? Între noi mai avem astfel de glumițe, gen" ce mai fac gagicile tale" etc. Oare crede ca făcând astfel de glume îi permit sa creadă astfel de lucruri? Adica, odată ce a spus ca este normal ce face el, ma gândesc ca poate s-au întâmplat mai multe de atât, deși aș prefera sa nu ma duc cu gândul atât de departe. Problema e ca acum de Crăciun și Revelion avem deja vacanțe stabilite, plătite la care ne-am dorit și am muncit foarte mult să mergem, iar acum nici nu știu cum să procedez, după cearta aceasta parcă nici nu vreau să îl mai văd, dar și vacanțele astea mi le-am dorit enorm.

2 răspunsuri:
| Andreea17M a răspuns:

Ar trebui sa îți dea de gândit dacă vorbește cu altele sau daca are poze cu altele în telefon,dar asa un tik tok nu cred că e asa de grav, într-adevăr dacă se întâmplă prea des e o problemuță, dar nu cred că e necesar un scandal pentru un tik tok. Barbatii se mai distrează, se mai uită și își trimit între ei, e o chestie ciudată de a lor, nici eu nu sunt de acord dar odată ce nu vorbește sau nu te înșeală nu cred ca e asa grav. Desigur dacă se comporta urat cu tine sau nu te mai admira, nu mai are aceeași ochi pentru tine e ceva de banuit deci eu zic sa fi atentă la comportament si la felul de a vorbi. Nu vă anulați vacanțele, poate ajungeți sa discutați si sa lămuriți treburile astea❤️

Bula
| Bula a răspuns:

"Ce e frumos, ii place si lui Dumnezeu".
Te sfatuiesc sa-ti descarci si sa studiezi atent si profund ceea mai veche carte de educatie sexuala (si de relatii): "Kamasutra".
Pe internet se gasesc multe versuni, in multe limbi, dar originalul il poti recunoaste dupa textele lungi de descriere (usor ne-literare pentru noi), respectiv dupa desenele simple, stil indiene.