"Și acum mă întreb, chiar sunt eu aia nebună?"
Da.
"Problema e ca acum de Crăciun și Revelion avem deja vacanțe stabilite, plătite la care ne-am dorit și am muncit foarte mult să mergem, iar acum nici nu știu cum să procedez, după cearta aceasta parcă nici nu vreau să îl mai văd, dar și vacanțele astea mi le-am dorit enorm."
Fa-i cadou partea ta. Sigur gaseste el pe cineva sa mearga cu el. Intre timp, tu continua sa-ti compari tzatzele cu ale altora, ca sigur ajungi departe.
Nu, nu ești nebună. E normal să te simți rănită, mai ales că el a râs și n-a luat în serios ce simțeai. Gluma lui poate i s-a părut nevinovată, dar problema e cum a reacționat când ai încercat să vorbești cu el. Într-o relație, partenerul ar trebui să-ți asculte deranjurile, nu să le ia în râs.
Ce poți face? După ce te calmezi, stai de vorbă cu el. Spune-i clar că nu TikTok-ul te-a supărat cel mai mult, ci felul în care a abordat discuția. Ascultă și ce are de spus, dar dacă genul ăsta de reacții devin ceva constant, gândește-te bine dacă asta vrei să accepți.
Cu vacanțele, dacă încă ai chef să mergi, folosește ocazia să lămuriți lucrurile. Dacă simți că nu mai poți, ia-ți o pauză și gândește-te la ce te face pe tine fericită.
Nu a facut nimic bietul om, dai cu piciorul unei relatii perfect functionale pentru nimic. A ras de prietenul lui, l-a tachinat; sensul este ca prietenul lui ar fi prea sensibil la aspectul unei femei. Nu inseamna ca ii place lui femeia respectiva, nu e vorba despre el. Lasa-i pe barbati sa glumeasca in legea lor. Da, s-a intamplat mai mult probabil, s-or fi tachinat ca celalat ar fi gay, s-or fi injurat in gluma, or fi folosit apelative pe care unii le-ar considera deplasate sau chiar obscene. Ce-ti pasa tie. Ia o femeie, femeile vorbesc frumos cu prietenii.
Atâta vreme cât el doar a trimis Tik Tok-ul unei tipe altcuiva, nu văd motivul geloziei, i-a scris cumva tipei și tu nu ai știut? Că dacă da, atunci te înțeleg, dacă nu, totul este doar în mintea ta. Dacă așa reacționezi doar pentru faptul că băiatul a făcut doar atât, cam înțeleg de ce vrea să se despartă de tine fără supărare.
Cauta si tu o poza cu un gagic misto si trimite unei prietene.
Spune-i ca asa mos ii doresti de Craciun.
Vacanta placuta,
Nu prea e frumos, asta e atitudine de șprițar miștocar și spărgător de semințe și nicidecum imaginea unui bărbat care își iubește femeia, nu cred că tatăl tău ar trimite tovarășului său filmulețe cu femei pe jumătate despuiate, este vorba de respect aici, și din ce ne-ai spus nouă aici, iubitul tău nu prea are respect pentru tine și ia totul în glumă, e adevărat, nici tu nu ai reacționat corect când ai dat cu pumnii în el, trebuie să înveți să-ți gestionezi furia în alte moduri nu așa, să nu se ajungă la altele.
Deja ți-a cam demolat încrederea și stima de sine, așadar, e greu să o recapeți, când va ieși afară cu prietenii mereu o să-ți faci filme cum că el admiră alte funduri de femei și își dă coate cu băieții și zice "ai văzut ce fund are aia?". Și de obicei cam asta se întâmplă, eu am trăit în anturajele astea, m-am depărtat de ele, încet.
În concluzie, pe viitor tu decizi ce se va întâmpla cu relația asta și cum o să decurgă lucrurile, nu noi, ia totul ce am spus ca pe un sfat, eu cam asta văd din postura mea de băiat.
Toata lumea vad te sfatuieste sa te desparti; ia intreaba-te, toti astia au relatii reusite, in care traiesc bine? Relatiile bune sunt foarte rare. E o neintelegere, accepta mai bine ca nu intelegi tu glumele pe care le fac barbatii intre ei. Pana la urma, glumim intre noi cum vrem. El nu a facut chiar nimic care sa te poata supara, nu o admira pe femeie, radea de prietenul lui, nu aveai de ce sa te superi.
Am și eu o relație de aproape 3 ani și sincer nu mi se pare ceva grav ceea ce a făcut el, înțeleg ca poate te-a deranjat, dar reacția ta nu a fost tocmai ok. Exista moduri mult mai bune prin care să îi arăți ce te deranjează. Am trecut prin multe cu iubitul meu și sincer să ți zic cred ca toți admiram uneori ceea ce este frumos. Nu l-aș înșela niciodată, dar și prietena mea îmi mai trimite TikTok-uri cu băieți frumoși și sunt momente în care chiar recunosc când o persoană arată bine și pot să îi apreciez aspectul fizic, dar nimic mai mult. Și îți zic sigur ca și băieții fac la fel, dar asta nu înseamnă ca vor pe altcineva sau ca vor ceva mai bun. Reacțiile astea nu sunt tocmai ok, nu ajungi nicăieri așa și nici nu trebuie să te gândești la tot ce este mai rău ca îți faci rău singură. Multe scenarii vor rămâne în capul nostru și nu vor prinde contur niciodată în realitate. Nu merită chiar deloc să te comporți așa doar pentru o fază de asta. Eu cred ca dacă i ai fi explicat frumos ca nu îți place ceea ce a făcut poate și reacția lui ar fi fost diferită. Nu uita ca de multe ori oamenii reacționează în funcție și de modul în care ne comportăm noi cu ei. Dacă băietul te iubește și îți arată asta și asta ar fi singura greșeală a lui, nu fi fraiera să l pierzi. Nu există nimeni perfect și dacă o să cauți perfecțiune sunt șanse să rămâi cu nimeni.
Pai, trimite si tu poze cu barbati "mai dotati" catre o prietena, dar in prealabil sun-o si spune-i de ce ii trimiti asa aeva, ca sa vezi reactia iubitului tau, nu a ei. Sa vezi cum se comporta si el, daca este pus intr-o situatie similara...