Poate sau poate nu a avut timp sa îți ia ceea ce i-ai cerut tu,posibil sa se fi grăbit sau cine știe.
Însă nu cred că ar avea de ce sa fie Red flag, având în vedere că ți-a luat un buchet mare de flori, Red flag, din punctul meu de vedere, era daca venea cu mana n fund
Btw, la multi ani pentru ieri! :^)
Nu este un red flag, faptul ca ti-a luat un buchet mare de flori e un gest frumos si arata ca ii pasa de ziua ta si a vrut sa iti ia un cadou. Baietii, mai ales adolescenti, nu prea se pricep sa aleaga cadouri pentru femei mai ales daca e cu tine de putin timp. Daca s-ar fi dus la magazin probabil ii era frica sa nu cumpere cadoul gresit.
Cred ca ar trebui sa fi grateful
In primul rand nu ar trebui sa ii spui ce sa iti cumpere daca el nu te-a intrebat si 2, sunteti copii amandoi...18 ani...
Multi inainte sanatosi si cu multa intelepciune.
Este ceva destul de frumos la 4 luni de relatie.
Iar daca iti plac acele bijuterii ai putea sa mergi sa iti cumperi singura.
Buchetul te flori cred că a costat c puțin 100 de lei că la Magnolia e foarte scump. Dacă îmi lua un lănțișor de la C&A și o ciocolata atunci ajungea cel mult la 60 de lei
Cumpara-ti tu din alocatia ta lantisorul si asa mai departe si asta e. Continuati-va relatia in pace.
Da pentru ca nu îmi plac săracii profitori îmi pare rău pentru iubitul tău ca sta cu una ca tine
El m-a întrebat ce vreau de ziua mea de multe și i-am zis. Vroiai să nu îi raspund?