| mihaeladaria23 a întrebat:

Am o relație de aproape 4 luni și ieri a fost ziua mea de naștere. Eu și iubitul meu avem 18 ani. I-am zis iubitului meu că nu am nevoie de un cadou foarte mare și să dea nu știu câte sunte de lei pe un cadou. I-am zis că poate să îmi cumpere o ciocolată milka și un lănțisor sau o perece de la C&A că îmi plac bijuteriile de acolo și știu că nu sunt foarte scumpe (un lănțișor de la ei știu că e undeva la 40 sau 50 de lei - sau cel puțin astea erau preșurile când m-am dus eu ultima dată la ei). Dar ieri când m-am vazut cu el avea un buchet de flori foarte mare de la Magnolia și când mi l-a dat a spus că nu a știut ce să îmi cumpere, deși eu i-am spus de foarte multe ori ce aș vrea de ziua mea. Este un red flag dacă i-am spus de multe ori ce vreau și el nu a reținut?

14 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Poate sau poate nu a avut timp sa îți ia ceea ce i-ai cerut tu,posibil sa se fi grăbit sau cine știe.
Însă nu cred că ar avea de ce sa fie Red flag, având în vedere că ți-a luat un buchet mare de flori, Red flag, din punctul meu de vedere, era daca venea cu mana n fundbig grin
Btw, la multi ani pentru ieri! :⁠^⁠)

| haileewatson a răspuns:

Nu este un red flag, faptul ca ti-a luat un buchet mare de flori e un gest frumos si arata ca ii pasa de ziua ta si a vrut sa iti ia un cadou. Baietii, mai ales adolescenti, nu prea se pricep sa aleaga cadouri pentru femei mai ales daca e cu tine de putin timp. Daca s-ar fi dus la magazin probabil ii era frica sa nu cumpere cadoul gresit.

Cred ca ar trebui sa fi grateful happy

| Sophieka a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa ii spui ce sa iti cumpere daca el nu te-a intrebat si 2, sunteti copii amandoi...18 ani...

Multi inainte sanatosi si cu multa intelepciune.

| Catrice a răspuns:

Rusine ca nu ți-a luat ce ai vrut doar are bani si își permite de toate.

| darrio2007 a răspuns:

Este ceva destul de frumos la 4 luni de relatie.
Iar daca iti plac acele bijuterii ai putea sa mergi sa iti cumperi singura.

| mihaeladaria23 explică (pentru Sophieka):

M-a întrebat de multe ori ce să îmi cumpere

| mihaeladaria23 explică (pentru Catrice):

Buchetul te flori cred că a costat c puțin 100 de lei că la Magnolia e foarte scump. Dacă îmi lua un lănțișor de la C&A și o ciocolata atunci ajungea cel mult la 60 de lei

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru mihaeladaria23):

Auzi esti saraca?

| Sophieka a răspuns (pentru mihaeladaria23):

Cumpara-ti tu din alocatia ta lantisorul si asa mai departe si asta e. Continuati-va relatia in pace.

| mihaeladaria23 explică (pentru DomnulPoliticos):

Da... probleme?

| mihaeladaria23 explică (pentru Sophieka):

Nu am alocație

Da pentru ca nu îmi plac săracii profitori îmi pare rău pentru iubitul tău ca sta cu una ca tine

| mihaeladaria23 explică (pentru DomnulPoliticos):

El m-a întrebat ce vreau de ziua mea de multe și i-am zis. Vroiai să nu îi raspund?

Ceea ce automat demonstrează ca ești fiță