| Elena2022 a întrebat:

Am o relatie de aproximativ 8 luni, ne-am cunoscut intr-un mod unic, iar aceasta relatie a evoluat pe parcurs, trecand peste diverse obstacole, familie, conceptii diferite din partea celorlalti etc.
Lucrurile mergeau roz, gateam impreuna, mancam, ne uitam la filme, eram foarte apropiati, ne iubeam, pana cand eu l-am inselat cu un tip. Vorbeam si cu tipul asta pe net de ceva timp, ne povesteam unul altuia, aveam o cu totul alta relatie, mai mult de prietenie. Intreberea mea este daca, relatia inceputa acum 8 luni merita sa continue, am primit o a doua sansa, oare sa profit de ea, sau de fapt, ar trebui sa de sfarseasca de tot aici?

Răspuns Câştigător
| Criistyanna a răspuns:

Pai daca esti o fata cu capul pe umeri si ai de gand sa continui o relatie frumoasa si totul sa mearga bine eu zic sa continui relatia..este pacat sa iti bati joc de persoana care te iubeste pentru ca astfel nici tu la randul tau nu vei fi fericita daca si lui ii provoci o stare de tristetewinking gandeste"te k tu daca ai fi fost in locul lui nu ai fi acceptat sa fii iar alaturi de el pentru ca te"a inselat ...asa k gandeste-te k el a trecut si peste asta ..pt ce? a DA PENTRU CA TE IUBESTEwinking

12 răspunsuri:
| Madalinaaa1998 a răspuns:

Nu prea merita sa profiti de a doua sansa : D ar trebui sa lasi in urma ce a fost daca erai fericita cu adevarat nu vorbeai cu alt tip pe net. big grin happy

| Marybm a răspuns:

Sa profiti, pentru ca rar sa gasesti asa barbat serios. nu stiu acuma depinde de sentimentele tale, vezi cum te simti langa el, Succes

| KodrutZ a răspuns:

Mdah, a fost o relatie atit de minunata ca i-ai dat cu piciorul. A doua sansa e ca viata dupa o operatie - un prim petec pe un sac care e deja spart...

| FkThRz a răspuns:

Nu ar fi drept fata de el sa ii accepti oferta din moment ce l-ai dezamagit in acest fel.

| Evelyn666 a răspuns:

Fa-ma sa inteleg, cu celalat tip era o relatie doar prin intermediul internetului? Oricum, e pacat sa pierzi o relatia cu adevarat consolidata, pentru una care s-ar putea sa fie doar o scurta aventura. Realizezi cat de mult tii la o persoana in momentul in care o pierzi. Doar fiindca ai gasit pe cineva nou, nu inseamna ca e mai bun decat cel vechi. Gandeste-te bine si nu lua decizii pripite.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Dacă ţi s-a oferit o şansă şi tu vrei să continui (cu adevărat) profită de şansă şi învaţă din greşeli.

| NuuyyMayyyy a răspuns:

De ce sa nu profiti? Il iubesti pe el sau pe tipul de pe net?

| Demonull a răspuns:

Bravo.nu-l mai chinui

| Musique a răspuns:

Tu ești cea care l-a înșelat, tu ești cea care a primit a 2-a șansă și tot tu întrebi dacă să continui?
Draga mea, omul ăla te iubește dacă a putut trece prin atâtea! Și tu ce faci? Te gândești dacă să continui sau nu?
Pune-te puțin în locul lui.I-ai fi dat o a 2-a șansă sau ai fi stat pe gânduri? El ar trebui să se gândească dacă o meriți sau nu în timp ce tu ar trebui să-i ceri iertare și să-l iubești cel puțin la fel de mult cum o face el.

Păcat de săracul prostuț.

O zi frumoasă!

| Elena2022 explică (pentru Criistyanna):

Multumesc! happy

| Elena2022 explică (pentru Musique):

Nu e saracul prostut, am realizat ca ma iubeste in felul asta, si poate chiar ne-am consolidat mai puternic cuplul happy

| Criistyanna a răspuns (pentru Elena2022):

Okwinking