Daca ai simtit sa treci peste, nu este gresit, dar sa iti spuna motivul pentru care a reactionat asa. Doar 2 mesaje pe zi, nu tin o relatie, este foarte putin. Iti sugerez sa te astepti la orice din partea lui. Fii mai rezervata de data asta si nu iti mai pune sufletul pe tava. Nu ai nici o garantie ca nu se va sfarsi ca data trecuta.
Nu ai facut nimic gresit, numai sa nu se repete iar tacerea, altfel posibil sa se repete istoria
Da, ai gresit, fiindca nu te intorci niciodata acolo unde ai fost data afara.
Mi-a zis ca a trecut printr-o perioada mai grea atunci de asta mi-a trimis acel mesaj, și a zis ca s-a schimbat dar nu știu ce sa cred.
O sa vezi cum se comporta in continuare. Fii rezervata, dar incercati sa va faceți timp sa va si vedeti, sa va cunoasteti mai bine.
Daca vrea acum o relatie care sa aiba ca finalitate casatoria, nu e rau, alrfel iti pierzi vremea degaba. Cine te iubeste aduce protectie si siguranta in viaya ta, cine nu aduce confuzie si incertitudine.
Nu ai dat detalii ce fel de relatie aveti.
Daca a fi "din nou împreună" inseamna ca doar faceti sex, e foarte gresit.
Daca petreceti timpul impreuna, iesiti in oras, este iubitor cu tine, atunci e in regula, poate ai facut bine. Doar timpul iti va spune.