| adelina682 a întrebat:

Am o situație foarte complicata. Eu eram împreună cu iubitul meu timp de 3 luni cam asa ceva. Noi vorbeam foarte rar, doar buna dimineața, noapte buna si ce faci. Într-o zi mi-a trimis un mesaj sa ne despărțim. Dar nu avea niciun motiv. Eu i-am dat block, după o luna el și-a facut un alt cont și îmi scrie sa fim din nou împreună. Eu sunt o persoana care iartă și am acceptat. Am făcut greșit?

Răspuns Câştigător
| I0NUTA a răspuns:

Daca ai simtit sa treci peste, nu este gresit, dar sa iti spuna motivul pentru care a reactionat asa. Doar 2 mesaje pe zi, nu tin o relatie, este foarte putin. Iti sugerez sa te astepti la orice din partea lui. Fii mai rezervata de data asta si nu iti mai pune sufletul pe tava. Nu ai nici o garantie ca nu se va sfarsi ca data trecuta.

8 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Nu ai facut nimic gresit, numai sa nu se repete iar tacerea, altfel posibil sa se repete istoria

| 1onur a răspuns:

Eu zic că își bate joc de tine! Și chiar asta face cu tine!

| Violleta2022 a răspuns:

Da, ai gresit, fiindca nu te intorci niciodata acolo unde ai fost data afara.

| adelina682 explică (pentru I0NUTA):

Mi-a zis ca a trecut printr-o perioada mai grea atunci de asta mi-a trimis acel mesaj, și a zis ca s-a schimbat dar nu știu ce sa cred.

| I0NUTA a răspuns (pentru adelina682):

O sa vezi cum se comporta in continuare. Fii rezervata, dar incercati sa va faceți timp sa va si vedeti, sa va cunoasteti mai bine.

| ania a răspuns:

Daca vrea acum o relatie care sa aiba ca finalitate casatoria, nu e rau, alrfel iti pierzi vremea degaba. Cine te iubeste aduce protectie si siguranta in viaya ta, cine nu aduce confuzie si incertitudine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu ai dat detalii ce fel de relatie aveti.
Daca a fi "din nou împreună" inseamna ca doar faceti sex, e foarte gresit.
Daca petreceti timpul impreuna, iesiti in oras, este iubitor cu tine, atunci e in regula, poate ai facut bine. Doar timpul iti va spune.