Sa dea Dumnezeu sa se faca bine.Trebuie sa fii tare si nu te gandi la ce e mai rau incearca sa te gandesti ca totul o sa fie bine. Daca vrei sa vb mai multe add claudiu_Gluc
Sa fii alaturi de acea persoana, sa ii spui cat de mult o iubesti si indiferent ce se va intampla cu ea, ea va ramane o amintire placuta pentru tine, aici depinde si cine din familie e bolnav, daca e mama sau tata e mai grav dar daca e bunica sau bunicu, cred ca ai puterea sa treci mai departe, asa sunt bunicii, ei sunt mai batrani si se duc mereu primii, sper ca te-am ajutat:*
Stiu cum te simti dar tie nu ti ramane decat sa te rogi pentru binele acelei persoane pe care nu vrei sa o pierzi.asa simti ca nu vrei sa mai traiesti pentru ca iubesti foarte mult acea persoana dar sa te gandesti ca nu depinde de noi chiar tot ce se intampla! Dumnezeu mai devreme sau mai tarziu ne va lua la el pe fiecare dintre noi poate ti se pare ca vorbesc cu usurinta dar crede ma stiu ce inseamna sa pierzi pe cineva drag, foarte drag si sa nu-l mai vezi niciodata, incearca sa fi tare si sa nu uiti si de tine!
Nu vad de ce nu spui cine este acel cineva: mama/tata; copil; sot/sotie; frate/sora...Ne-ar fi mai usor sa dam un sfat.
Sunt alaturi de tine. Sper sa se faca bine, daca plangi nu rezolvi absolut nimic.Incearca sa gandesti pozitiv si te vei simti mai bine.
Va multumesc tuturor.Este vorba despre bunica mea, daca va este de folos sa stiti. :* Multumesc, apreciez.
Da, bunica mea este.De cand m-am nascut a fost alaturi de mine, nu imi imaginez viata fara ea.Multumesc,chiar apreciez :*
Iti multumesc, crede-ma, mi-au dat lacrimile cand am citit raspunsul tau Vad ca esti o persoana foarte sufletistia...Multumesc
Si bunicul meu are cancer ...doctorul i-a dat 2 luni de trait iar la ghicitoare i-au m-ai iesit 2 puncte asta insemnand 2 saptamani 2 ani 2 luni depinde.iti va fi greu fara bunica ta dar trebuie sa fi tare. mi-ai putea spune cati ani are si ce boala are?
Buna! stiu prin ce treci, e foarte greu si degeaba zic unii ca peste moartea bunicilor poti sa treci, nu e adevarat, mai ales daca ai crescut cu ei aproape.si mie mi-a murit bunica acu 6 saptamani, avea 66 de ani iar cancerul a invinso intr-un final, dupa o lupta de 7 ani si sufar foarte mult pentru ca stiu ca vroia mult sa traiasca, era prietena mea cea mai buna, a fost langa mine de cand m-am nascut, ea si strabunica mea m-au crescut pentru ca parintii mei erau la servici, din pacate azi este prima mea zi de nastere fara scumpa mea bunica sper din suflet sa treci peste si sa se intample totusi o minune
Condoleante, draga mea, eu insa cred ca nu voi putea fi asa tare ca tine .