| Stef1337 a întrebat:

Am o sora de 13 ani care e in custodia mamei, eu cu fratele meu am crescut si la mama si la tata la de la 12-13 ani adica ne-am dus la tata pentru ca aveam liberate dar ne intorceam la mama pentru ca vedeam ca tata nu avea grija de noi si doar ne tinea la el si ne oferea strictul necesar pe cand la mama aveam de toate dar trebuia sa face ascultare, sa o ajutam la treaba, sa fim ordonati si chestii pentru o viata sanatoasa si normala, iar sora mea nu a fost niciodata la tata, ea de la 3 ani il vedea doar cand venea el in oras si o scotea la cumparaturi, pizza sau distractii, iar ea crede ca la el e mai bine si nu este mai bine pentru ca el are o alta familie si este betiv iar cand se imbata face scandal, nu este deloc agresiv si mama nu stie ce sa faca, sa o lase o saptamana la el sa vada cum e, dar ii e frica ca a crescut-o atatia ani ea si acum sa se duca la tata si ea sa decida sa ramana acolo si sa se strice pentru ca la tata el o va lasa sa face ce vrea, eu cu fratele meu acum avem 21-22ani si ii spunem ca nu e bine la el, dar ea nu asculta pentru ca vrea libertate cum am vrut si noi cand eram mici dar am vazut si realizam acum ca la el ne stricam in loc sa evoluam
o parere? mamei ii este frica sa o lase la el si el niciodata nu a facut vreun efort sa ne ia la el dar ne-a primit mereu adica ne iubeste ca tata dar nu a facut eforturi pentru noi

2 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Nu lăsați copii în preajma nimănui care consumă alcool. Fie tatăl sau mama, fratele, sora.

Niciodată nu-ți lăsa sora la el, fiindcă un om care îi place băutura, și îi place să bea, eu nu cred și nu consider că acel copil va avea va primi o "educație" normală de la tatăl tău.

Stați la mama voastră, ea știe să aibă grijă de voi și ajutați vă mama fiindcă ea pentru voi luptă îndură și vă oferă condiți și o viață ce mulți copii nu au șansa voastră la viața pe care o aveți datorită mamei tale, o Mamă este mamă! Nu vă întoarceți spatele, Privirea mamei voastre fiindcă o să vă faceți enorm de mult rău. Nu plecați la el niciodată, rămâneți cu mama voastră ea vă vrea binele cu Adevărat ea vă iubește cu Adevărat ea va oferă ce vrea inima și sufletul vostru, ajutați vă mama la trebuie căsnicie și ascultațivă mama! Mama este una singură!

Pe tatăl vostru lăsați cu băutura lui dacă asta îi place.

| Violleta2022 a răspuns:

Chiar nu ai tu nici o treaba cu educatia sau sora-tii, fiidca sora ta de 13 ani este problema parintilor tai, nu a ta!